Eden’s Eva Oy on suomalainen johtava tuote- ja day spa -hoitolaketju. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme hyvää oloa, kauneutta, hyvinvointia ja elämyksiä. Yhtiön käyttämät tekniikat ja toimitilat ovat uudenaikaiset, jotta voimme palvella asiakkaitamme korkeatasoisesti ja turvallisesti. Asiakaskuntamme on kansainvälistä ja asiakastyytyväisyytemme korkea.

Thann Shop & Day Spa sekä Medex Beauty Clinic eli Day Spa Helsinki -hoitolamme sijaitsevat Helsingin Stockmannin 7. kerroksessa. Thann Shop & Day Spa tarjoaa eksoottiset aasialaiset aromaterapeuttiset hierontahoidot sekä kasvo- ja vartalohoidot. Medex Beauty Clinic on puolestaan erikoistunut korkeatasoisiin ja tuloksellisiin kauneushoitoihin toteuttaen laadukkaita kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Käytämme hoidoissamme yksinoikeudella Suomessa korkealuokkaisia Medex- ja Thann-hoitotuotteita, joita myymme niin verkkokaupassa kuin hoitoloiden yhteydessä olevissa spa shopeissa.

Medex-sarja sisältää sekä ammattilais- että kotikäyttöön soveltuvat tuoteperheet. Medexin pitkäjänteinen tieteellinen tutkimus- ja tuotekehitystyö sekä luonnonmukaiset raaka-aineet takaavat Medex-kosmetiikan ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Hoidoissa huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tuloksellinen hoitotulos onkin useimmiten nähtävissä jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Hoitajamme auttavat sinua valitsemaan oikeanlaiset kotihoitotuotteet, jotta saat hoidostasi parhaan mahdollisen tuloksen.

Thann-sarja sisältää laajan kirjon luonnon raaka-aineisiin ja eteerisiin öljyihin perustuvia, korkeatasoisia aromaterapia- ja spa-tuotteita. ”Thann for the balance of body and soul”. Thann Shop & Day Spa on rauhallisuuden ja hiljaisuuden keidas. Se tarjoaa laajan valikoiman kylpylähoitoja perustuen Thann-luontaishoitovalikoimaan, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehon ja mielen kautta aistit.

Siitä hetkestä, kun astut Thann Shop & Day Spa:han, kaikki aistit herätetään ainutlaatuisen Spa-konseptin avulla, joka auttaa lisäämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kaikilla terapeuteilla on laaja tietämys anatomiasta, aromaterapiasta, sekä monipuolisista hierontatekniikoista. Thannin ainutlaatuiset tuotteet jotka sisältävät huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä auttavat palauttamaan tasapainon ja ylläpitämään hyvinvointia.

Eden’s Eva Oy
Puhelin: +358 40 3255 872
Käyntiosoite: Biokatu 12, 4. krs, 33520 Tampere