Yksinoikeudella Suomessa intiimialueen nuorentava injektio

Yksinoikeudella Suomessa intiimialueen nuorentava injektio

Vanheneminen ei aiheuta vain kasvojen alueen muutoksia. Moni kärsii myös intiimi alueella muutoksista vanhenemisen myötä. Alueen ihon ja limakalvojen elastiteetti ja täyteläisyys vähenee mikä antaa löystyneen elottoman ilmeen. Yksi parhaista tavoista ylläpitää ja palauttaa alueen kudoksen nuorekkuus on intiimialueen injektiohoito. Aluetta voi myös suojata tulevalta vanhenemiselta näiden suosittujen hoitojen avulla.

Nykymaailmassa moni asia on mahdollista. Intiimialueen hoitomenetelmien kysyntä on kasvanut maailmalla huomattavasti.
Kiinnostusta intiimialueen nuorentamisinjektioihin osoittavat usein 35-70+ -vuotiaat naiset. Ensimmäistä kertaa historiassa on muodostunut uusi sukupolvi joka ei hyväksy että lasten synnyttäminen ja/tai vaihdevuodet olisivat syy luopua seksi- ja intimiteetistä. Emättimen limakalvo on yksi ensimmäisistä, jotka reagoivat ikääntymiseen liittyvään estrogeenin vähenemiseen. Limakalvo ohenee ja kuivuu mikä voi aiheuttaa kipuja. Vaginan alueen lihaksisto löystyy vanhenemisen ja synnytysten myötä ja näin voi aiheuttaa vähentynyttä tukea alueelle yhdynnän aikana. Intiimi alueen nuorentamisella tarkoitetaan toimenpiteitä emättimen kaventamiseksi, lantionpohjan tukemiseksi mikä voi jopa toimia seksuaalisen toiminnan parantamisena. Olemassa oleveia menetelmiä on monelaisia.

Apua saadaan Restylane hyaluronihappoon perustuvien täyteaineiden käytöstä. Niiden avulla voit parantaa ja tehokkaasti limakalvon laatua ja sekä täyteaineet antavat uutta täyteläisyyttä mm ulkoisten häpyhuulien alueelle.

Medex-kauneusklinikalla tarjoamme nuorentavaa intiimialueen injektion toimenpiteitä. Toimenpiteen suorittaa Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheimin plastiikkakirurgi yli 15 vuoden kokemuksella. Riikka toimii myös pohjoismaiden Restylane Nordic -valmentaja.

LT Riikka Veltheim kiinnittää yksilöllisissä tapaamisissa huomiota kokonaisuuteen ja löytää parhaan yhteisen ratkaisun toiveet huomioon ottaen.

Me Medex Beauty klinikalla pyrimme tekemään sinusta kauniin ja parantamaan elämäsi laatua.

Riikka Veltheim
Plastic Surgeon, MD, PhD