Vielä on kesää jäljellä – tutustu elokuun tarjouksiin!

Otetaan Suomen kesästä kaikki irti ja nautitaan auringosta vielä täysillä – elokuun tarjouksiin olemme nostaneet hoitoloilta loppukesän tunnelmiin sopivia hoitoja sekä tuotteita, joilla saat viimeisetkin auringonsäteet talteen.

EDEN’S EVA NOKIA, AULANKO & IMATRA

Tarjoushoitojemme ja -tuotteidemme avulla kesäinen tunnelma jatkuu vielä pitkään.

 • Auringon rasittamalle iholle sopii Medex Antioxidant -kasvohoito, joka saa ihon hehkumaan kesäistä terveyttä. Nyt tarjouksessa 112 €
  (norm. 119 €).
 • Aromamassage (90 min.) on aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Nyt tarjouksessa 124 € (norm. 129 €).
 • Lisäksi tarjouksista löytyvät kaikki aurinkotuotteet -20%!

THANN SHOP & DAY SPA

Loppukesästä nauttiessa on hyvä tilaisuus antaa itselle tai läheiselle pieni rentoutushetki ennen syksyn kiireitä. Hetki hoidoissamme on täyttä lomaa arjen kiireistä! Elokuun tarjouksessa ovat ihanat, rentouttavat hierontahoitomme.

 • Relaxed Head, Neck and Back on rentouttava selkä-, niska- ja hartiahieronta. Hoito edistää niska-hartiaseudun verenkiertoa, parantaa liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä. Nyt tarjouksessa 85 € (norm. 95 €).
 • Shirobhyanga – intialainen päähieronta on virkistävä pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Nyt tarjouksessa 80 € (norm. 92 €).
 • Muistathan myös Balinese Massage -uutuushoitomme, jossa venytys ja akupainanta yhdistyvät parantaen verenkiertoa aina syväkudoksia ja lihaksia myöden.

MEDEX BEAUTY CLINIC

Miten kasvojesi iho voi kesän ja auringon jäljiltä? Elokuun tarjouksiin olemme valinneet päivettyneelle iholle sopivan kasvohoidon sekä tuotteita, jotka keskittyvät erityisesti ihon läpäisykyvyn parantamiseen. Näiden avulla kasvosi hehkuvat kesän tuomaa kauneutta vielä pitkään!

 • Niin ihania kuin aurinko ja kesän lämpö ovat, ne aiheuttavat sen, että loppukesästä ihon pinta on paksuuntunut ja läpäisykyky heikentynyt. Medex Antioxidant -kasvohoito tarjoaa tehokkaan hoitokeinon nimenomaan tähän haasteeseen. Hoidon avulla ihon pinnan läpäisykysy paranee, iho tehokosteutuu ja ravinteet imeytyvät paremmin. Tämä hoito on elokuun tarjouksessa 119 € (norm. 139 €)
 • Anti-Oxidant Prepare Foam -hedelmähappopuhdistus on oimakkaasti kirkastava sekä ihon pintaa pehmentävä puhdistus kasvoille. Saa ihon raikkaan näköiseksi. Nyt tarjouksessa 31 € (norm. 38 €).
 • Bio Soft Peeling -entsyymikuorinta tekee kasvojen ihosta pehmeän ja sileän. Poistaa tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta ja parantaa ihon läpäisykykyä. Nyt tarjouksessa 31 € (norm. 38 €).
 • Bio Excur Peeling -kuorinta on biologinen kuorinta kasvoille. Sisältää rauhoittavaa ylang ylang -öljyä ja pieniä murskattuja levärakeita, jotka pehmentävät ihoa. Nyt tarjouksessa 47 € (norm. 54 €).

Elokuun tarjoukset ovat voimassa 31.8.2016 saakka.