Valmistaudu kesään ja juhlakauteen

Toukokuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme virkistävät hoidot ja tehokkaat tuotteet, jotka valmistavat ihosi kesäaurinkoon. Tarjouksemme saat myös lahjakortteina, joten ne soveltuvat erityisen hyvin äitienpäivä- ja valmistujaislahjaksi – käytä siis tarjoukset hyödyksesi. Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

 

Eden's Eva Spa

Nyt tarjouksessa Josephine van Steinborg Caviar –tuotteet -15%. Ylellinen Josephine van Steinborg -hoitosarja on kehitetty ikääntyvälle iholle. Tuotteet sisältävät ikääntymistä ehkäiseviä raaka-aineita kuten ihon kimmoisuutta lisäävää kaviaariuutetta, Tinticosyn®-uutetta ja hyaluronihappoa. Nämä Anti-Aging -tuotteet sopivat kaikille ikääntyville ihotyypeille.

Ihanat hoitopaketit itselle, äidille tai koulunsa loppuun saattavalle:

  • Kauniiksi kerralla – kolmen tunnin hoitokokonaisuus sisältäen Spa-pedikyyrin ja -manikyyrin sekä ihoa tasapainottavan Medex Beauty –kasvohoidon. Tarjoushintaan 249 €.
  • Fabulous-hemmotteluhoito – hoitokokonaisuus sisältää Medex Fresh Up -kasvohoidon, klassisen hieronnan yläselälle ja niskalle sekä lämminkivirentoutuksen, kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 115 € (norm. 129 €)
  • Keveästi kesään –hoitopaketti – hoitokokonaisuus sisältää spa-pedikyyrin ja Beautiful Face -kasvohoidon, kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 129 € (norm. 148 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Toukokuun tarjouksena Eden Breeze-sarjan suihkugeeli ja kuorintavoide. Tuotteissa tuoksuvat jasmiini- ja ruusuöljy. Oiva setti vaikka äidille lahjaksi! Tutustu myös muihin sarjan tuotteisiin tästä.

Thannilta rentoutusta itselle tai ilahduta lahjakortilla äitiä tai koulunsa päättävää:

 

Medex Beauty Clinic

Toukokuun Medex-tuotetarjoukset, Equendio Cream Special ja Bio Exqur Peeling Special, sopivat erinomaisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet hoitavat ja ravitsevat talvesta toipuvaa herkkää ihoa. Tutustu myös muihin kuivan ja herkän ihon Medex-tuotteisiin verkkosivuillamme.

Hoitotarjouksista löydät täsmälahjat äidille. Lahjakortti on kätevä ja toivottu tapa muistaa äitiä ja lahjoittaa hetki omaa aikaa arjen keskelle:

  • Diamond Touch Fresh Up –kauneushoito sisältää heleyttävän Medex Fresh Up –kasvohoidon ja kirkastavan timanttihionnan, 60 min. Tarjouksessa nyt vain 95 € (norm. 104 €).
  • Lash Lift –ripsien kestotaivutuskäsittelyllä huoleton kesä: menetelmä saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia jopa 10 viikon ajaksi, 75 min. Tarjouksessa nyt vain 100 € (norm. 120 €).
  • Medex Lifting kohottava kasvohoito elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, 90 min. Tarjouksessa nyt vain 120 € (norm. 146 €).

Tarjoukset ovat voimassa 31.5.2017 asti.

-20%

Medex Professional

SWS ”SPF 50” 100 ML

31,20 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-20%

Medex Professional

Crème de Réveil SPF 15

54,40 
-20%
-20%