THANN Rotating Electrical Pure Radiant Cleansing System

19,50 

Päivittäin käytettävä ihonhoitolaite on suunniteltu perinpohjaiseen puhdistamiseen, kuorintaan ja kohottamaan kasvoja jättäen ihon pehmeäksi sekä kuulaaksi. Tämä monipuolinen ihonhoitolaite sisältää neljä vaihdettavaa päätä:

Kasvojen puhdistussieni:
Suunniteltu herkälle iholle. Pehmeä ja hellävarainen pää puhdistaa ihon ja poistaa talia ihohuokosista. Kastele ennen kuin lisäät puhdistustuotteen. Hiero hellästi kasvoja pyörivin liikkein. Jokapäiväiseen käyttöön.

Kasvojen kuorintaharja:
Pehmeä kasvojen kuorintaharja on suunniteltu sopimaan herkimmällekin iholle. Pehmeä pää puhdistaa ja kuorii ihoa jättäen sen pehmeäksi, kuulaaksi ja sileäksi. Kastele iho ja hoitopää lämpimällä vedellä. Lisää puhdistusainetta tai käytä sellaisenaan kasvojen kuorimiseen. Hiero ihoa pyörivin liikkein.

Vartalonkuorintapää:
Tällä päällä saat puhdistettua ja kuorittua koko vartalon. Tekee ihosta pehmeämmän ja kirkkaamman. Voit lisätä vartalonkuorinta-ainetta.

Hohkakivi:
Hohkakivi on suunniteltu poistamaan kovettumia ja kuollutta ihoa kyynerpäistä, polvista ja kantapäistä. Pyörittele hohkakiveä kuolleen ihon päällä suihkun jälkeen. Älä käytä kasvojen iholle.

Ohjeet:

  1. Poista meikki ennen käyttöä.
  2. Kastele iho ja hoitopää lämpimällä vedellä.
  3. Lisää puhdistustuotetta suoraan iholle tai hoitopäähän.
  4. Liikuta hellävaraisesti harjaa puhdistettavalla alueilla 1-2 minuutin ajan.
  5. Pese pää lämpimällä vedellä joka käytön jälkeen.
  6. Käytä tarvittaessa.

Varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle