Spécialité d’Or richie de Platine 100ml

218,40 

”Jos Royal Class on tyylisi”, sinulla on itsellesi ensiluokkainen tuote. ”Spécialité d’Or richie de Platine” on pakattu ilmattomaan annostelijaan, joten voit ottaa oman ”Spécialité-seerumin” helposti mukanasi laukkuun, joten se on aina käden ulottuvilla. Neuvomme: ”Pysy kauniina äläkä ohita sitä milloinkaan.” Sitten tämä seerumi on sinulle.

Lennät ykkösluokassa, joten käytät myös ensiluokkaista seerumia *.

”Kulta, kaviaari ja jopa platina ovat ehdottomasti ylellisyyden huippua, mutta… ei, koska ne ovat ylellisiä, vaan lopputuloksen vuoksi. Nämä komponentit ovat vahvimpia ja tehokkaimpia. ”

Spécialité d’Or richie de Platine

”Spécialité d’Or richie de Platine” on korkealaatuinen geelinesteseerumi, joka perustuu metalliseen nanokultaan ja joka on rikastettu platinalla, joka tunnetaan jaloimpana jalometalleista. Kulta ja platina yhdistetään siten kolloidimuodossa, mikä tarkoittaa, että nämä aktiiviset jalometallit jakautuvat erittäin hienosti maksimaalisen imeytymisen saavuttamiseksi. Täysin ”Charlotte Sophie Cosmétiquen” ylellisyyden mukaisesti tämä Spécialité sisältää myös kaviaaria ja muita (meri)uutteita. Yhdessä ne muodostavat tyylikkään komposition, joka on yhtä voimakas ja tehokas kuin silkkinen ja herkullinen.

 

Varastossa