PRP – Plasmahoito kasvot ja kaula

600,00 

PRP-hoito on luonnollinen ja tehokas hoitomuoto, joka perustuu potilaan omasta verestä saatavaan verihiutalerikkaaseen plasmaan. Kun PRP:tä injektoidaan hoidettavalle alueelle, se stimuloi solujen uusiutumisprosessia ja edistää täten paranemista.

PRP-hoito sopii erinomaisesti ihmiselle, joka ei halua synteettisiä täyteaineita, mutta kaipaa kuitenkin tehokasta hoitomuotoa vaikkapa ikääntymisen merkkeihin. Hoito on täysin luonnollinen ja sen teho perustuu omiin kasvutekijöihisi, tästä syystä allergiset- ja hylkimisreaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia.

Millä alueilla hoitoa tehdään?

Kasvot

PRP-hoitoa käytetään laajasti kasvojen ihon uudistamiseen. Se auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita, tasoittamaan ihon pintaa ja parantamaan ihon tekstuuria. Kasvojen PRP-hoito antaa iholle nuorekkaamman ja kiinteämmän ilmeen. Hoito on tehokas erityisesti tummilla silmänalusilla. Hoidosta on apua myös arpien hoidossa. Soveltuu auringon vaurioittamalle iholle

Kaula

Kaulan iho on herkkä ikääntymisen merkeille, kuten juonteille ja löysälle iholle. PRP-hoitoa voidaan käyttää kaulan alueen nuorentamiseen, jotta iho säilyttäisi kiinteytensä ja elastisuutensa.

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

  • PRP- hoidossa hoidettava ihoalue puudutetaan ensin puudutevoiteella
  • Potilaasta otetaan tarvittava määrä verta
  • Verihiutaleet erotellaan sentrifuugin avulla ja rikastetaan
  • Rikastettu kasvutekijöitä sisältävä verihiutalepitoinen plasma pistetään takaisin kehoon/ihoon injektioneulan avulla.

Voucher Image