Premium Crème de la Mer + 2 ampullia * Spécialité d’Argireline

343,00 

Hyvä viini ei tarvitse mainosta

”Joskus jotain kuuluu vain sinulle”

”Naisen kultainen kohta ovat hänen silmänsä, joten niitä tulisi – nuoresta iästä lähtien – kohdella parhaalla mahdollisella tavalla. Myös dekolteesi yläosa on ”vähän” ”kultainen” kohta. Tämä ansaitsee ylimääräistä huomiota. ”

“Premium Crème de la Mer” tarjoaa erinomaisen valikoiman ylellisiä vaikuttavia aineita, joita kantaa runsas täyteläinen voide. Kulta ja kaviaari vetävät puoleensa luonnollisesti hyvää elämää. Näiden arvokkaiden ainesosien toimintaa tukee – ja jopa ylittää-  muinaisten elämänmuotojen, kuten punaisten levä- ja sammaluutteiden voiman moderni käyttö, joka tarjoaa suojaa ja korjausta solutasolla. Tämä laaja kompleksi, johon on lisätty uusimmat UV-suodattimet, tekee ”Premium Crème de la Meristä” ultimaattisen päivävoiteen. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ”Premium Crème de la Meriä” ohjaavat tehokkaimmat ampulli-muodossa olevat ikääntymistä estävät oligopeptidit Argireline ja Inyline, nimeltään “Spécialité d’Argireline”.

Ampullien käyttö

Toimitettuja pieniä ampulleja ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit sulkea ampullit helposti ja käyttää niitä enintään 2 viikkoa. On hauskaa nähdä supernopea vaikutus kokemalla tällainen tehohoito. Concentré Botaniquen ampullineste sisältää Tinticosynia, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Glykosaminoglykaanien tunnetuin variantti on “Hyaluronihappo”, joka vähenee jo 25. vuoden jälkeen, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja halkeilemiseen. “Liposomes d’Hyaluron” tarjoaa puhdasta hyaluronihappoa, joka on pakattu liposomeihin optimaaliseen imeytymisen ihoon varmistamiseksi

Varastossa