Lahjakortti Medex Luxury Black Caviar Facial 90 min. Medex Beauty Clinic.

200,00  169,00 

Ylellinen Medex Luxury Black Caviar Facial -kasvohoito ikääntyvälle iholle. Suosittelemme hoitoa yli 45-vuotiaille naisille, jotka haluavat korjata ikääntymisen merkkejä ilman pistos- tai leikkaushoitoa. Hoidossa käytetään Medex Josephine Van Steinborg -sarjan kaviaariuutetta sisältäviä tuotteita.

Hoidon aluksi kasvojen, kaulan ja dekolteen iho puhdistetaan Medex Lait de Caviar Emollient -puhdistusmaidolla, joka sisältää kamomillaa ja kaviaariuutetta. Puhdistuksen täydentää Caviar Balancing Lotion -kasvovesi, joka tasapainottaa ihon ph:n. Iholle levitetään ihotyypin ja hoidettavan ongelman mukaan valittava Medex-seerumi, jonka vaikutusta tehostetaan kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnalla. Näkyvien ja välittömien tulosten saavuttamiseksi iholle levitetään hyaluronihappoa sisältävä naamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään caviar-sarjan Intensive Cell Repair -ampulli ja hoitovoiteet. Hoidon vaikutus ihon kuntoon on välitön ja silminnähtävä! Hoidon kesto 90 min.

Hoidon jälkeiseen ihon kotihoitoon tarjoamme 30% alennuksen Josephine Van Steinborg -sarjan kaviaarituotteista.

Huomioithan, että Medex Beauty Clinicin lahjakortit ovat voimassa hoitolassamme Helsingissä.

Pdf-lahjakortti lähetetään suoraan lahjan vastaanottajalle, jos täytät alla oleviin kenttiin ainakin saajan sähköpostiosoitteen.

Voucher Image