L’or noir de la Mer + 2 ampullia * Liposomes d’Hyaluron

188,00 

L’or noir de la Mer + 2 ampullia * Liposomes d’Hyaluron 50 ml.

Tehokas, läpinäkyvä geeli. Ylellinen yhdistelmä kultaa, fagus sylvaticaa ja kaviaaria. Helmi anti-aging-tuotteiden joukossa! Stimuloiva uute, kohdistetuin ja tehokkain geeli, jonka on kehittänyt “Bio Science Cosmetics” -tutkimuslaboratorio. Vinkki: Aloita aikaisin, ryppyjen estäminen on yksinkertaista, jo olemassa olevan ryppyjen poistaminen on vaikeampaa.

L’or noir de la Mer

Tulet hämmästyttävään tulokseen, kun käytät “L’or noir de la Meriä” päivittäin aamulla ja illalla. Voit käyttää Liposomes d’Hyaluron -ampullia ”lisävahvistuksena” “l’or noir de la Merin” alla aina, kun ihosi tarvitsee ylimääräisen ”energialatauksen”! Kun “Liposomes d’Hyaluron” on käytetty, voit jatkaa tämän erityisen korjaavan geelin käyttöä aamuin ja illoin. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi L’or noir de la Merillä on aina ensin suoritettava esikäsittely ennen geelin levittämistä.

Ampullien käyttö

Toimitettuja pieniä ampulleja ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit sulkea ampullit helposti ja käyttää niitä enintään 2 viikkoa. On hauskaa nähdä supernopea vaikutus kokemalla tällainen tehohoito. Concentré Botaniquen ampullineste sisältää Tinticosynia, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Glykosaminoglykaanien tunnetuin variantti on “Hyaluronihappo”, joka vähenee jo 25. vuoden jälkeen, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja halkeilemiseen. “Liposomes d’Hyaluron” tarjoaa puhdasta hyaluronihappoa, joka on pakattu liposomeihin optimaaliseen imeytymisen ihoon varmistamiseksi

Varastossa