Lahjakortti Medex Sparkling Festive Treatment 90 min (Helsinki)

195,00 

Haluamme hemmotella sinua ylellisillä ja tuloksellisilla ihonhoitotuotteilla. Medex Bio Science Cosmeticsin Josephine van Steinborg prestige line -sarjan tuotteissa ihonhoidon uusin tekniikka yhdistyy ylelliseen tuntemukseen avainainesosinaan kaviaariuute ja kulta.

Sammen kaviaariuute on yksi luonnon ravitsevimmista aineista, jolla on myös parantava vaikutus. Kaviaari sisältää luonnollisia, mutta samalla ylellisiä ainesosia kuten amino- ja rasvahappoja, ainutlaatuisia oligopeptidejä ja proteiineja sekä hivenaineita. Gelée d’Or -ihonhoitogeelissä ylellisen tuntemuksen maksimoi geeliin lisätty aito kulta, joka levittyy iholle antaen kauniin ja raikkaan lopputuloksen.

Koe kaviaariuutteen teho ja näe kuinka elinvoimaisuus palaa ihollesi!

Sparkling Festive Treatment on 6-vaiheinen kauneushoito, jossa hyödynnetään Josephine van Steinborg -sarjan tuotteiden ainutlaatuisten ainesosien teho. Hoito sisältää myös ihon verenkiertoa elvyttävän ja rentouttavan hieronnan kasvoille ja dekolteelle.

Huomioithan, että Medex Beauty Clinicin lahjakortit ovat voimassa hoitolassamme Helsingissä.

Pdf-lahjakortti lähetetään suoraan lahjan vastaanottajalle, jos täytät alla oleviin kenttiin ainakin saajan sähköpostiosoitteen.

Voucher Image