Lahjakortti anti-age PROFHILO Bioremodeling-pistoshoito-1 krt.

500,00 

Lähes kaikki tietävät jo miten hyvää kehossa luontaisesti esiintyvä tehokosteuttaja, hyaluronihappo tekee iholle. Meillä on nyt saatavilla varsinainen hyaluronihappohoitojen helmi: PROFHILO bioremodeling – käsittely!

PROFHILO sisältää pienessä määrässä erittäin korkean pitoisuuden hyaluronihappoa, eikä mitä tahansa hyaluronihappoa, vaan pitkäkestoisesti vaikuttavaa, kliinisesti tutkittua ja ultrapuhdasta HA:ta. Lisäksi PROFHILO sisältää yhdistelmän matalan ja korkean molekyylipainon HA:ta, mikä aikaansaa näkyviä, mutta luonnollisia vaikutuksia ihon eri kerroksissa. Lisäksi tulokset säilyvät pitkään.

Vain kaksi alle puolen tunnin hoitokertaa kuukauden sisällä ja hämmästyt, miten vuosia karisee kasvoiltasi ja/tai kaulaltasi! Hoito on asiakkaiden keskuudessa erittäin hyvin pidetty, sillä vain muutamalla erittäin hellävaraisella pistoksella voidaan hoitaa laaja alue ja uudistaa koko kasvojen iho. Kyseessä ei ole täyteaine, vaan luontaisesti kudokseen sitoutuva puhdas hyaluronihappo. Hoidon jälkeen koko ilmeesi nuorenee, mutta täysin luonnollisella tavalla.

Plastiikkakirurgi, LT Riikka Veltheim, 15 vuoden kokemuksella esteettisistä hoidoista ja tekee uskomattomat tulokset vain 5 minuutissa aikaansaavia, anti-age PROFHILO Bioremodeling -pistoshoitoja. Kansainvälisesti moneen otteeseen palkittu hoito vie vuosia iholta, saaden aikaan ihon kokonaisvaltaisen uudistumisen palauttaen nuorekkaan ihon hehkun ja sävyn.

info@medex.fi

Voucher Image