Creme Intense de la Mer +Ampules Concentre Botanique

184,00 

24 tunnin voide, samalla merkinnällä kuin ”Crème Élégance de la Mer”, mutta ”täyteläisempi” ja ”voimakkaampi”. Tällä tavalla voit valita, mikä näistä kahdesta sopii sinulle parhaiten; ylellinen kevyt ja pehmeä voide tai erittäin rikas ja vahva voide. Talvella ja jos olet paljon ulkona, sinun on parempi valita tämä voimakas ja täyteläinen voide.

UV-suoja ihon luonnotonta ikääntymistä vastaan ​​tehdään helmillä, jotka asettuvat ihollesi; tällä tavoin mikään suodatin ei tunkeudu ihoosi.

Ampullien käyttö

Toimitettuja pieniä ampulleja ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit sulkea ampullit helposti ja käyttää niitä enintään 2 viikkoa. On hauskaa nähdä supernopea vaikutus kokemalla tällainen tehohoito. Concentré Botaniquen ampullineste sisältää Tinticosynia, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Glykosaminoglykaanien tunnetuin variantti on “Hyaluronihappo”, joka vähenee jo 25. vuoden jälkeen, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja halkeilemiseen. “Liposomes d’Hyaluron” tarjoaa puhdasta hyaluronihappoa, joka on pakattu liposomeihin optimaaliseen imeytymisen ihoon varmistamiseksi.

 

 

Varastossa