Concentré Intensif de la Mer Intensiivinen solujen korjaus – 2x15ml

64,00 

Nämä ampullit sisältävät puhdasta kaviaaria tiivistetyimmillään. Kaviaari on ihosi ultimaattista ravintoa ja pitää sinut “nuorena”.

Jokaisen Charlotte Sophie -voiteen mukana löydät kaksi ampullia lisävahvistusta varten: joko “Concentré Botanique” tai Liposomes d’Hyaluron tai “Spécialité d’Argireline”. Mutta kun ihosi tarvitsee hiukan enemmän (tilapäisesti) voit käyttää “Concentré Intensif de la Mer.

Ampullien käyttö

Toimitettuja pieniä ampulleja ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit sulkea ampullit helposti ja käyttää niitä enintään 2 viikkoa. On hauskaa nähdä supernopea vaikutus kokemalla tällainen tehohoito. Concentré Botaniquen ampullineste sisältää Tinticosynia, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Glykosaminoglykaanien tunnetuin variantti on “Hyaluronihappo”, joka vähenee jo 25. vuoden jälkeen, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja halkeilemiseen. “Liposomes d’Hyaluron” tarjoaa puhdasta hyaluronihappoa, joka on pakattu liposomeihin optimaaliseen imeytymisen ihoon varmistamiseksi.

 

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle