Sophisticated Cream CRF + 2 ampullia * Liposomes d’Hyaluron

140,00 

Ylellinen päivä- ja yövoide yhdessä, erittäin mukava rentouttava vaikutus pitämään ihosi kauniina ja sileänä. Tämä saavutetaan käyttämällä Bio Science Cosmetics Laboratoriesin kehittämää Cell Relaxation Factoria. Sen tehoaine uutetaan erityisistä (vihreistä) levistä tai merikasveista, ja sillä on tyypillisesti rentouttava vaikutus ihon hienoihin lihaksiin, jotka määrittävät kasvojen ilmeen.

Valitset minkä tyyppisen voiteen haluat jokaiselle ihotyypille. Käyttämällä jaloimpia komponentteja voiteiden muodostuksessa taataan maksimaalinen aktiivisuus ja toleranssi. Siksi kaikki sarjan tuotteet on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Ampullien käyttö

Toimitettuja pieniä ampulleja ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit sulkea ampullit helposti ja käyttää niitä enintään 2 viikkoa. On hauskaa nähdä supernopea vaikutus kokemalla tällainen tehohoito. Concentré Botaniquen ampullineste sisältää Tinticosynia, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Glykosaminoglykaanien tunnetuin variantti on “Hyaluronihappo”, joka vähenee jo 25. vuoden jälkeen, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja halkeilemiseen. “Liposomes d’Hyaluron” tarjoaa puhdasta hyaluronihappoa, joka on pakattu liposomeihin optimaaliseen imeytymisen ihoon varmistamiseksi

Varastossa