Verkkokaupan tuotteita myy Eden’s Eva Oy (y-tunnus 1446922-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://verkkokauppaedenseva.fi/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä Asiakkaalta rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen nopeuttaa asiointia verkkokaupassa. Rekisteröityminen mahdollistaa myös omien tilauksien tarkastelun Oma tili -sivulta, ostetun tuotteen arvostelun verkkokaupassa sekä oman toivelistan tallentamisen.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat 7,60 € / lähetys. Pdf-tiedostona lähetetyn lahjakortin toimituskulut ovat 0 €.

Toimitusaika

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 2–5 työpäivää maksun suorittamisesta. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia – tässä tapauksessa Asiakkaaseen ollaan suoraan yhteydessä.

Lahjakortti toimitetaan pdf-tiedostona saman päivän aikana Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli Asiakas tilaa valmiin lahjapakkauksen, joka sisältää lahjakortin lisäksi myös tuotteita, lähetetään sekä lahjakortti että tuotteet postitoimituksena, jolloin tilauksen arvioitu toimitusaika on 2–5 työpäivää maksun suorittamisesta.

Toimitustapa

Toimitamme tuotetilaukset tilauksen saajaa lähimpään Postin toimipisteeseen tai tilausvaiheessa valittuun pakettiautomaattiin (SmartPost) riippuen siitä, kumman toimitustavan Asiakas tilausta tehdessä valitsee.

Lahjakortti toimitetaan pdf-tiedostona Asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse myös suoraan lahjan vastaanottajalle, mikäli hänen sähköpostiosoitteensa on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

Mikäli lahjakortti halutaan perinteisenä postitoimituksena (sähköpostitoimituksen eli pdf-tiedoston lisäksi), Asiakkaan on ostettava lahjakortin lisäksi "Lahjakortin toimituskulut" -tuote (7,60 €). Tilauksen yhteydessä Asiakkaan on laitettava ”Tilauksen kommentit” -kenttään tiedot ostetusta lahjakortista, jonka toimitus halutaan postitse, sekä toimitusosoite. Kun lahjakortti toimitetaan postitse, arvioitu toimitusaika on 2–5 työpäivää maksun suorittamisesta.

Mikäli Asiakas tilaa valmiin lahjapakkauksen, joka sisältää lahjakortin lisäksi myös tuotteita, lähetetään sekä lahjakortti että tuotteet automaattisesti postitoimituksena.

Maksaminen

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1–36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimiosamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista postituskuluista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksestamme

Palautusosoite:
Medex Beauty Clinic
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan Asiakkaan ilmoittamalle tilinumerolle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Mahdolliset ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@medex.fi tai postitse:
Medex Beauty Clinic
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Eden's Eva Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Mikäli tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).