Tiedote korona-ajan toimista

Medex Beauty Clinic ja Thann Shop & Day Spa

Medex Beauty Clinic ja Thann Shop & Day Spa palvelevat päivittäin Stockmannin aukioloaikojen puitteissa:

Ma-Pe 10:00-21:00
La 10:00-19:00
Su 12:00-18:00

Aukioloaikoina tavoitat meidät puhelimitse 040 550 2124 Voit myös lähettää meille sähköpostia info@medex.fi ja info@thann.fi. Ajanvarauksen voit tehdä verkossa ympäri vuorokauden.

Näin pidämme huolta turvallisuudesta ja hygieniasta

Seuraamme THL:n ja hallituksen suosituksia. Emme saavu töihin kipeinä tai jos meillä on flunssan oireita, ja toivomme, että myöskään asiakkaamme eivät saavu hoitoon oireisina tai kipeinä. Siivoamme tilamme ja desinfioimme pinnat ja tarvikkeet säännöllisesti ja usein. Tiloissamme on mahdollista pitää turvavälit asiakkaiden välillä. Työntekijämme käyttävät hengityssuojaimia/suojavisiirejä ja hanskoja, jotka vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Käsien pesu on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Käsien pesu on osa normaalia toimintaamme ja siihen kiinnitetään erityishuomiota. Toivomme myös asiakkaidemme huolehtivan hyvästä käsihygieniasta meille tullessaan.

Puhdista ja suojaa kätesi

Käsien pesu on oleellinen osa terveydestä huolehtimista ja sen merkitys on korostunut koronaepidemian seurauksena. Pesemme ja desinfioimme käsiämme toistuvasti ja tämä kuivattaa käsiemme ihoa. Ihon hyvinvoinnista huolehtiminen on osa hygieniaa, sillä rikkinäinen iho mahdollistaa bakteerien pääsyn elimistöön. Medex Hand & Body Cream on loistava tuote ihon kunnosta huolehtimiseen, sillä se imeytyy nopeasti ja hoitaa käsiä tehokkaasti. Eron huomaa jo yhden käyttökerran jälkeen. Voide sekä hoitaa että suojaa käsien ihoa toistuvien pesujen aiheuttamalta rasitukselta.

Medex Hand & Body Cream & Medex Intensive Cleansing Gel for Hands 70%.

Uutuustuote Medex Intensive Cleansing Gel for Hands 70% on tarkoitettu käsien puhtaanapitoon pesujen välissä tai silloin kun vettä ei ole saatavilla. Tuote on hydro-alcoholic -geeli, jonka pohjana on 70% alkoholi. Tuotteen hoitavuus perustuu Betaine-aminohappojohdannaiseen, joka hoitaa, kosteuttaa ja antaa silkkisen lopputuloksen. Tuote on saatavilla ainoastaan pakettina Medex Hand & Body Cream -voiteen kanssa.

Täyden tuotevalikoiman verkkokauppa

Medex Beauty Clinicin ja Thann Shop & Day Span tuotevalikoima on tilattavissa verkkokaupastamme. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluat noutaa tilauksesi Stockmannin 7. kerroksen myymälästämme.

Jos etsit korkeatasoista tuotesarjaa, Medex Bio Science Cosmetics on oikea valinta. Medex-tuotteissa laadukkaat ainesosat on yhdistetty taidolla, ja ne hoitavat ja uudistavat ihoasi. Medexiltä löytyy tuoteperheet ihon eri tarpeisiin, kuten esimerkiksi epäpuhtaalle, ikääntyvälle, herkälle tai kuivalle iholle. Medexiltä löytyy myös oma miellyttävän tuoksuinen ja todella tehokas tuotesarja miehille. Medex-tuotteiden tehon voi todeta jo kolmen päivän käytön jälkeen – iho näyttää ja tuntuu hyvinvoivalta.

Toimituskulut yli 99 euron tilauksissa on 0 euroa ja alle 99 euron tilauksissa ainoastaan 4,99 euroa (Smart Post). Sekä myymälässä että verkkokaupassa on kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Näistä saat parhaiten tietoa verkkosivuiltamme sekä seuraamalla meitä Instagramissa @medexbeauty.thanndayspa ja Facebookissa Medex Beauty Clinic ja Thann Shop & Day Spa.

Kattavat kauneudenhoidon palvelumme ovat käytössäsi

Etkö ole varma mitkä tuotteet sopisivat parhaiten juuri sinun ihollesi tai kaipaatko vinkkejä ihon kotihoitoon kosmetologikäyntien välissä? Verkkosivuiltamme löydät ilmaisen ihoanalyysin, jolla voimme rakentaa sinulle sopivan ihonhoitorutiinin ja valita juuri sinun ihollesi sopivimmat tuotteet. Analyysin jälkeen saat 25% alennuksen sinulle suositellusta tuotepaketista. Huippulaatua ja -palvelua edulliseen hintaan!

Voit myös varata ajan Stockmannin 7. kerroksessa sijaitsevassa Medex Beauty Clinic ja Thann Shop & Day Spa -hoitolassa tehtävään ilmaiseen ihonhoitokonsultaatioon. Analyysin jälkeen annamme sinulle tuotesuosituksemme mukaiset testerit, jotta voit kokeilla tuotteita kotona muutaman päivän ajan ennen ostopäätöstä.

Tiimimme ja toimintatapamme

Tiimimme on ammattitaitoinen ja joustava. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua jokaisessa tilanteessa. Otathan meihin yhteyttä, jos Stockmannin aukioloajat eivät sovi aikatauluusi ja haluat varata hoitoajan aukioloaikojen ulkopuolelta.