Kokonaisvaltaisiin hyvinvointihoitoihin erikoistunut ja Suomen ainoa Thann Shop & Day Spa -hoitola sijaitsee Helsingissä, Stockmannin tavaratalon 7. kerroksessa.

”Thann for the balance of body and soul”. Thann Shop & Day Spa on rauhallisuuden ja hiljaisuuden keidas.  Day Spa Helsinki tarjoaa laajan valikoiman kylpylähoitoja perustuen Thann-luontaishoitovalikoimaan, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehon ja mielen kautta aistit. Siitä hetkestä, kun astut Thann Shop & Day Spa :han, kaikki aistit heräävät ainutlaatuisen spa-konseptin kautta auttaen tuottamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kaikilla wellness-terapeuteilla on laaja tietämys anatomiasta, aromaterapiasta ja erilaisista hierontatekniikoista. Thannin omien tuotteiden huolellisesti valitut eteeriset öljyt auttavat palauttamaan terveyden tasapainoa ja ylläpitämään hyvinvointia.

Thann Shop & Day Spa:n palveluvalikoimaan kuuluvat hierontahoidot (sis. Abhyanga-, Shirobhyanga-, thai- ja indonesialaisen hieronnan, sekä klassiset Swedish massage ja Signature Massage -hieronnat), vartalohoidot, spa -jalkahoidot ja spa -käsihoidot, wellness-kasvohoidot, vartalon kuorintahoidot, hoitopaketit: niska-hartiahieronta, aromaterapiahieronta, klassinen hieronta, intialainen päähieronta, balilainen hieronta, kuumakivihieronta, hot stone massage, lihajännitystä laukaiseva hieronta. Antiage-kasvohoito, kirkastava kasvohoito, kasvojen kuorintahoidot sekä miesten kasvo- ja vartalohoidot.

Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

Tervetuloa!

Varaa aika Osta lahjakortti

 

Yhteystiedot

logo_thann

Thann Shop & Day Spa

Stockmann Helsinki 7. krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus +358 40 550 2124
info@thann.fi

Aukioloajat:
ma–pe: 10–20
la: 10–19
su: 12-18