Kokonaisvaltaisiin hyvinvointihoitoihin erikoistunut ja Suomen ainoa Thann Shop & Day Spa -hoitola sijaitsee Helsingissä, Stockmannin tavaratalon 7. kerroksessa.

”Thann for the balance of body and soul”. Thann Shop & Day Spa on rauhallisuuden ja hiljaisuuden keidas.  Day Spa Helsinki tarjoaa laajan valikoiman kylpylähoitoja perustuen Thann-luontaishoitovalikoimaan, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehon ja mielen kautta aistit. Siitä hetkestä, kun astut Thann Shop & Day Spa :han, kaikki aistit heräävät ainutlaatuisen spa-konseptin kautta auttaen tuottamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kaikilla wellness-terapeuteilla on laaja tietämys anatomiasta, aromaterapiasta ja erilaisista hierontatekniikoista. Thannin omien tuotteiden huolellisesti valitut eteeriset öljyt auttavat palauttamaan terveyden tasapainoa ja ylläpitämään hyvinvointia.

Thann Shop & Day Spa:n palveluvalikoimaan kuuluvat hierontahoidot (sis. Abhyanga-, Shirobhyanga-, thai- ja indonesialaisen hieronnan, sekä klassiset Swedish massage ja Signature Massage -hieronnat), vartalohoidot, spa -jalkahoidot ja spa -käsihoidot, wellness-kasvohoidot, vartalon kuorintahoidot, hoitopaketit: niska-hartiahieronta, aromaterapiahieronta, klassinen hieronta, intialainen päähieronta, balilainen hieronta, kuumakivihieronta, hot stone massage, lihajännitystä laukaiseva hieronta. Antiage-kasvohoito, kirkastava kasvohoito, kasvojen kuorintahoidot sekä miesten kasvo- ja vartalohoidot.

Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

Tervetuloa!

Varaa aika Osta lahjakortti

 

 

THANN-konseptimyymälät

THANN-KONSEPTIMYYMÄLÄT

Thann-tuotteilla on laaja kansainvälinen näkyvyys: konseptimyymälät Thaimaassa; useita Bangkokissa sekä suosituimmissa lomakohteissa, Singaporessa, Taiwanissa, Vietnamissa, Malesiassa, Japanissa, Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Kiinassa, Meksikossa, Mongoliassa, Etelä-Koreassa, Turkissa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Lippulaivamyymälälöitä, shop-in-shoppeja ja tuotemyyntiä korkealuokkaisissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa: Gaysorn Plaza, Emporium, Siam Paragon, Central, Isetan Thaimaa & Japani, Mitsukoshi Japani, CK Tang Singapore, SOGO Taiwan, Diamond Plaza Vietnam, Gallerie Lafaytte Pariisi, Le Bon Marce Pariisi, NK Tukholma, Stockmann Helsinki.

THANN-brändifilosofia

  • Kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia lifestyle-tuotteita kansainvälisille markkinoille.
  • Käyttää valmistuksessa luonnollisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia.
  • Edistää ympäristöystävällisiä tuotteita ja pakkauksia.
  • Ikuistaa tuotteissaan traditionaalista tietoutta, kulttuuria ja perintöä.
  • Tukee ihmisoikeuksia ja vastustaa lapsityövoiman käyttöä.
  • Tuotetesteissä ei käytetä eläinkokeita.

Thann The Art and Sience of Natural Therapy -tuotesarja on saavuttanut useita kansainvälisiä muotoilu- sekä menekinedistämispalkintoja.

 

Hoitohinnasto

Aloitamme kaikki koko vartalon hierontahoidot rentouttavalla jalkakylvyllä ja hoidon jälkeen tarjoilemme yrttiteetä. Käytämme hoidoissa luonnonöljyjä ja -yrttejä sisältäviä aromaterapeuttisia THANN-hierontaöljyjä. Osta hoito itsellesi tai lahjaksi verkkokaupasta.

Relaxed Head, Neck & Back 89 €

Rentouttava selän, niskan ja hartiaseudun hieronta 45 min
Tehokas, tarpeidesi mukaan keskivoimakas tai voimakas hieronta, jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä pään, niskan ja yläselän alueella. Hoito edistää niska-hartiaseudun verenkiertoa, parantaa liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä.

THANN Aromamassage koko vartalolle 115 € – 146 €
Rentouttava aromahieronta koko vartalolle 60 min / 90 min
Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoidossa käytettävät eteeriset öljyt valitaan ihon ja mielen tarpeiden mukaan. Rentouttavan hoidon vaikutukset kestävät useita päiviä, koska eteeriset öljyt imeytyvät hoidon aikana ihon pintakerrosten läpi myös verenkiertoon. 90 minuutin hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan.

60 min 115 €
90 min 146 €

Swedish Massage – Klassinen hieronta 115 € – 135 €

Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen vartalohieronta, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

60 min 115 €
75 min 135 €

Shirobhyanga-päähieronta 92 €
Virkistävä intialainen päähieronta 45 min
Päähieronnassa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään kehon marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään neitsytkookosöljyä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä.
Abhyanga – Ayurvedinen vartalohieronta 125 €
Kehon tasapainon palauttava ayurvedinen vartalohieronta 60 min
Hoito perustuu traditionaaliseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Ayurvedinen hierontatekniikka yhdistettynä lämpimään aromaöljyyn tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.
THANN Signature Massage 129 € – 149 €
Lihasjännitystä laukaiseva hieronta.
Syvälle kudoksiin paneutuva rytminen painantahieronta poistaa tehokkaasti lihasväsymystä ja kipuja. Hieronnassa käytetyt traditionaalisen thaihieronnan ja muiden aasialaisten parantavien hierontojen tekniikat yhdistettynä lämmitettyyn THANN-hierontaöljyyn rentouttavat särkeviä ja jännittyneitä lihaksia. Suosittelemme aktiivisille liikkujille sekä erityisesti urheilusuorituksen jälkeen. Asiakkaidemme suosikki!

60 min 129 €
90 min 149 €

Hot Stone Body Massage koko vartalolle 123 €
Rentouttava kuumakivihieronta vartalolle 60 min
Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän aromaöljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.
Herbal Massage koko vartalolle 149 €
Energisoiva yrttinyyttihieronta vartalolle 80 min
Aasialaisen tradition mukainen rentouttava ja kiinteyttävä hierontahoito koko vartalolle. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, luonnonyrttien sekä nyyttipainallustekniikan hoitava voima. Hoito päättyy kivirentoutukseen.
Traditional Thai Massage 129 € – 149 €
Perinteinen thaihieronta.
Rentouttava hoitoelämys vähentää lihasjännitystä, aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää nivelten liikkuvuutta. Perinteinen thaihieronta sisältää rytmisiä hierontaliikkeitä, rentouttavia venytyksiä ja energisoivia painalluksia, joita hoitaja tekee käsiensä, jalkojensa ja kyynärpäidensä avulla.

60 min 129 €
90 min 149 €

Foot Scrub & Massage 85 €
Vyöhyketerapeuttinen hierontahoito jaloille 60 min
Perinteinen aasialainen hierontahoito hoitaa ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Hoito sisältää aromakylvyn, suolakuorinnan ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille ja säärille. Vyöhyketerapian mukaan jalkaterässä on heijastealueita, joita käsittelemällä vaikutetaan niitä vastaavien kehon järjestelmien toimintaan. Hoidossa jalkaterän heijastepisteitä käsitellään hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Rentouttaa, vähentää kiputiloja sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Käytämme kasvohoidoissa hoitavia luonnonöljyjä ja -yrttejä sisältäviä THANN-luonnonkosmetiikkatuotteita. Kaikkiin wellness-kasvohoitoihimme kuuluu rentouttava käsien ja jalkojen hieronta naamion aikana. Osta hoito itsellesi tai lahjaksi verkkokaupasta.

Purifying Treatment – Puhdistava kasvohoito 119 €
Puhdistava kasvohoito 60 min
Puhdistava ja kosteuttava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoito tehdään Rice-sarjan tuotteilla, jotka sisältävät riisistä peräisin olevaa E-vitamiinipitoista Gamma oryzanol -uutetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, naamion ja hoitovoiteen.
Revitalizing Facial – Elävöittävä ja kirkastava kasvohoito 123 €
Elävöittävä ja kirkastava kasvohoito 70 min
Kasvohoito kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään Shiso-sarjan tuotteilla, jotka sisältävät japanilaisen Shiso-kasvin uutetta. Shisolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja Aasiassa sitä käytetään lääkekasvina. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan kasvojen ja decolteen hieronnan, kirkastavan kasvonaamion sekä hoitovoiteen.
Anti Ageing Facial – Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kasvohoito 132 €
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kasvohoito 90 min
Ylellinen ja rentouttava ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kasvohoito. Hoidossa yhdistyy ikääntymistä ehkäisevän, antioksidanttisen Shiso-kasviöljyn ja rentouttavan hieronnan vaikutus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan kasvojen, decolteen ja niska-hartiaseudun hieronnan, kiinteyttävän kollageeninaamion ja hoitovoiteen.
Aura Facial – Ihon toimintoja aktivoiva kasvohoito 129 €
Ihon toimintoja aktivoiva kasvohoito 75 min
Hemmotteleva kasvohoito parantaa verenkiertoa sekä kiinteyttää, pehmentää ja kirkastaa kasvojen ihoa. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, kuorinnan, aurahieronnan kasvoille, kiinteyttävän naamion, seerumin ja kasvovoiteen.
Booster-hoito – Virkistävä kasvohoito miehelle 112 €
Virkistävä kasvohoito miehelle 60 min
Miesten ihon tarpeisiin kehitetty, virkistävä ja kirkastava kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, syväpuhdistavan naamion ja hoitovoiteen. Hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.

Osta hoito itsellesi tai lahjaksi verkkokaupasta.

Foot Spa – Hemmotteluhoito jaloille 114 €
Täydellinen hemmotteluhoito jaloille 75 min
Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti. LCN-kynsilakka (8 ml) sisältyy hintaan.
Foot & Hand Spa – Hemmotteluhoito jaloille ja käsille 169 €
Hemmotteluhoito jaloille ja käsille 120 min
Ylellinen hemmotteluhoito jaloille ja käsille. Spa-hoito jaloille sisältää aromakylvyn, raspauksen, suolakuorinnan, kynsien kosmeettisen hoidon, rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen. Spa-hoito käsille sisältää kuorinnan, aromakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen ja käsihieronnan. LCN-kynsilakka (8 ml) sisältyy hintaan.
Spa-pedikyyri 99 €
Jalkahoito 60 min
Jalkoja hemmotteleva pedikyyrihoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon sekä hemmottelevan hieronnan.

Osta hoito itsellesi tai lahjaksi verkkokaupasta.

Jasmine Body Scrub – Hellävarainen kuorinta 95 €
Hellävarainen vartalon kuorintahoito 45 min
Vartalon iho kuoritaan hellävaraisin hierovin liikkein sensuelleja jasmiini- ja ruusuöljyjä sekä orgaanista kookosöljyä sisältävällä kuorintavoiteella. Kuorintavoiteen maissin ja aprikoosin siemenet poistavat kuolleen ihosolukon tehokkaasti jättäen ihon sileäksi ja pehmeäksi. Hoito sopii erinomaisesti herkälle, psoriaattiselle ja atooppiselle iholle. Kuorinnan jälkeen vartalolle levitetään kosteuttava jasmiiniöljy.
Jasmine Body Scrub & Coconut Massage – Hemmotteleva kuorinta ja hieronta 145 €
Hemmotteleva kuorinta ja hieronta vartalolle 90 min
Hoito sisältää hellävaraisen kuorinnan sensuelleja jasmiini- ja ruusuöljyjä sisältävällä kuorintavoiteella ja koko vartalon rentouttavan hieronnan lämmitetyllä neitsytkookosöljyllä. Hoito sopii erinomaisesti herkälle, psoriaattiselle ja atooppiselle iholle. Hoito sopii myös imettäville naisille.
Oriental Essence Aromatic Salt Scrub – Kiinteyttävä suolakuorintahoito 95 €
Kiinteyttävä suolakuorintahoito vartalolle 45 min
Vartalon iho kuoritaan hellävaraisin hierovin liikkein kafferilimetti- ja sitruunaruohoöljyjä ja merisuolaa sisältävällä Oriental Essence Aromatic Salt Scrub -suolakuorinnalla, joka pehmentää ja ravitsee ihoa, poistaa kuolleen ihosolukon ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa jättäen ihon sileäksi ja kimmoisaksi. Kuorinnan jälkeen vartalolle levitetään kosteuttava Oriental Essence -öljy.
Oriental Essence Salt Scrub & Massage – Kiinteyttävä kuorinta ja hieronta 145 €
Kiinteyttävä kuorinta ja hieronta vartalolle 90 min
Hoito sisältää virkistävän ja ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavan kuorinnan kafferilimetti- ja sitruunaruohoöljyjä sisältävällä Oriental Essence Aromatic Salt Scrub -suolakuorinnalla ja koko vartalon rentouttavan hieronnan lämmitetyllä Oriental Essence -öljyllä.

Hoitopaketit ovat useamman hoidon yhdistelmähoitoja, jotka hellivät kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Hoidoissa ainutlaatuiset luonnon raaka-aineet ja eteeriset öljyt yhdistyvät rentouttaviin hoitorituaaleihin. Osta hoito itsellesi tai lahjaksi verkkokaupasta.

Top to Toe Experience – Hemmottelua päästä varpaisiin 159 €
Hemmottelua päästä varpaisiin 90 min
Hemmotteleva yhdistelmähoito sisältää rentouttavan ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan koko vartalon aromahieronnan sekä intialaisen ayurvedisen päähieronnan. Hoidossa käytetään lämmintä neitsytkookosöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja päänahkaa sekä hellii samalla mieltä.
Stress Relief – Rentoutushoito vartalolle ja jaloille 159 €
Nautinnollinen rentoutushoito vartalolle ja jaloille 90 min
Sisältää kuorinnan ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille sekä kokonaisvaltaisesti aisteja hemmottelevan koko vartalon aromahieronnan lämmitetyllä öljyllä. Asiakkaidemme suosikki!
Relaxed Head, Neck and Back & Revitalizing Facial 149 €
Hoitoelämys vartalolle ja kasvoille 90 min
Rentouttava yhdistelmähoito sisältää selän, niskan ja hartiaseudun hieronnan, jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä, sekä ihoa kirkastavan ja elävöittävän kasvohoidon.
Shiso Therapy – Rentoutushoito vartalolle ja kasvoille 179 €
Rentoutushoito vartalolle ja kasvoille 120 min
Rentouttava anti age -hoito vartalolle ja kasvoille, jossa yhdistyy ikääntymistä ehkäisevän japanilaisen Shiso-kasviöljyn ja rentouttavan hieronnan teho. Hoito sisältää aromahieronnan vartalolle lämmitetyllä aromaöljyllä ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevän kasvohoidon.
Body Bliss – Vartalon täyshuolto 185 €
Vartalon täyshuolto 120 min
Tehokas vartalonhoitopaketti sisältää kiinteyttävän aromaattisen suolakuorinnan tai hellävaraisen jasmiinikuorinnan ja rentouttavan koko vartalon hieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä sekä kasvojen alueen lymfaattisen paineluhieronnan.
Total Beauty Therapy – Täydellinen kauneushoito 239 €
Täydellinen kauneushoito 150 min
Täydellinen kauneushoito sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevän kasvohoidon, ayurvedisen päähieronnan lämmitetyllä neitsytkookosöljyllä sekä minimanikyyrihoidon käsille. Uudistu kokonaisvaltaisesti!
Total Relaxation – Koko kehon rentoutushoito 239 €
Koko kehon rentoutushoito 150 min
Ylellinen ja rentouttava hoitoelämys koko keholle. Hoito sisältää kirkastavan kasvohoidon, ayurvedisen päähieronnan lämmitetyllä neitsytkookosöljyllä, aromakylvyn jaloille, suolakuorinnan ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan. Tehokas stressinpoistaja!
Holistic Sensation – Kokonaisvaltainen hyvinvointielämys 279 €
Kokonaisvaltainen hyvinvointielämys 165 min
Useampien hoitojen yhdistelmä on ylellisesti hellivä kokonaisvaltainen hoitoelämys koko keholle. Tämä hyvinvointihoito sisältää koko vartalon kuorinnan, rentouttavan vartalon aromahieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä sekä ihotyyppisi mukaisen hemmottelevan kasvohoidon.
Mother-to-be – Odottavan äidin hemmotteluhoito 143 €
Odottavan äidin hemmotteluhoito 75 min
Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan jaloille sekä hemmottelevan vartalohieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta.
THANN Exclusive for Men 159 €
THANN Exclusive for Men 90 min
THANN Signature -kokovartalohieronnassa käytetään traditionaalisen thaihieronnan ja muiden aasialaisten parantavien hierontojen tekniikoita yhdistettynä lämmitettyyn THANN-hierontaöljyyn. Hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja auttaa lihaskipuihin. Hoito sopii erinomaisesti kuntoilijoille. Jalkapohjahieronta rentouttaa tehokkaasti koko kehoa, vähentää kiputiloja ja vilkastuttaa verenkiertoa. Päähieronta helpottaa kireyden tunnetta sekä auttaa univaikeuksiin ja stressiin. Hoito tuottaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja edistää palautumista.

Saavuthan hyvissä ajoin ennen varaamaasi aikaa, jotta ehdit rauhoittua ja täyttää esitietolomakkeen ennen hoitosi alkamista. Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin joudumme veloittamaan 50 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Yhteystiedot

logo_thann

Thann Shop & Day Spa

Stockmann Helsinki 7. krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus +358 40 550 2124
info@thann.fi

Aukioloajat:
ma–pe: 10–21
la: 10–19
su: 12-18