Hehkuen vuoteen 2017 | Tammikuun tarjoukset

Uusi vuosi lähtee tarmokkaasti käyntiin toinen toistaan mahtavimmilla hoito- ja tuotepakettitarjouksillamme! Valitse mieleisesi ja aloitetaan vuosi 2017 hehkuen!

Eden’s Eva Spa

  • Uuden vuoden kunniaksi kasvot kuntoon kotioloissa laadukkaalla tuotepaketillamme, joka sisältää Lait Elure Special -puhdistusmaidon & Crème pour les Yeux -silmänympärysgeelin. Hinta nyt vain 76 € (norm. 85 €).
  • Jos kaipaat vielä tehokkaampaa starttia vuoteen 2017 kasvojenhoidon tiimoilta, niin tammikuussa hoitotarjouksena on My Medex Treatment -tehohoito nyt vain 139 € (norm. 155 €). Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien lämpövahauksen, muotoilun ja värjäyksen. Hoitoaika 105 min.
  • Tammikuun hoitona suosittelemme Body Bliss – yhdistelmähoitoa. Tehokas vartalonhoitopaketti sisältää kiinteyttävän aromaattisen suolakuorinnan tai hellävaraisen jasmiinikuorinnan ja rentouttavan hieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä koko vartalolle sekä kasvojen alueen lymfaattisen paineluhieronnan.
  • Lisäksi aivan mahtavassa alennuksessa on Eden Breeze -sarjan tuotepaketti, joka sisältää ihanat ja tehokkaat vartalon kuorintavoiteen sekä vartalovoin! Hinta nyt ainoastaan 60 € (norm. 87 €)

THANN Shop & Day Spa

  • Rentoutusta heti alkuvuoteen! Aromamassage – vartalon aromahieronta 60 min. on nyt tarjouksessa hintaan 102 € (norm. 115 €). Kyseessä on rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima.

Medex Beauty Clinic

  • Miltä kuulostaisi laadukas kasvohoito? Tammikuun tarjouksessa on nimikkohoitomme, Medex Beauty -kasvohoito hintaan 99 € (norm. 112 €). Tasapainottava kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto 60 min.

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2017 asti.