Syksyisen päivän piristys itselle tai lahjaksi!

Syyskuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ihoa ja mieltä hellivät hoidot ja tuotteet, jotka rentouttavat sateisenakin päivänä. Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

 

Eden's Eva Spa

Syyskuun tuotetarjouksina Thann-käsivoiteet, jotka ravitsevat ja kosteuttavat käsien ihoa, sekä Gelée Royal Gel ikääntyvälle iholle, joka tukee solujen aineenvaihduntaa ja on tehokas ryppyjen, arpien ja huonontuneen verenkierron hoidossa.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • Relaxed head, neck & back-hierontahoito – rentouttava yläselän, niskan ja hartiaseudun hierontahoito, joka poistaa kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä, kesto 45 min. Tarjoushintaan 80 € (norm. 89 €).
  • Beautiful Face & klassinen hieronta – yhdistelmähoito sisältää tuloksellisen Beautiful Face -tehohoidon, joka kaunistaa kasvojen ihon nopeasti sekä lihasjännitystä poistavan ja rentouttavan klassisen hieronnan. Kesto 30 min+30 min. Tarjoushintaan 99 € (norm. 108 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Syyskuun tuotetarjouksena hiuksia ravitseva ja vahvistava Shiso hiusnaamio ja kafferilimetti- ja sitruunaruohoöljyjä sisältävä Oriental Essence vartalovoide.

Uudistu ja rentoudu Thannilla:

  • Thann Hot Stone Body Massage – lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa, kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 114 € (norm. 124 €).
  • Revitalizing Facial – antioksidanttisen Shiso-kasvin uutetta sisältävillä tuotteilla tehtävä, kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito, kesto 70 min. Tarjouksessa nyt vain 113 € (norm. 123 €).

 

Medex Beauty Clinic

Syyskuun Medex-tuotetarjoukset hellivät ja hoitavat ihoa: ihon kuorintaan Medex Antioxidant Prepare Foam, joka soveltuu viikoittaiseen käyttöön, sekä E- ja F-vitamiineja sisältävä, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle soveltuva Lavendula Cream Special –yövoide. Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • My Medex Treatment – tuloksellinen, yksilöllinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti, kesto 105 min. Tarjouksessa nyt vain 160 € (norm. 170 €).
  • Medex-happohoito – Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito 3 kerran sarjahoitona, kesto 3×30 min. Tarjouksessa nyt vain 189 € (norm. 199 €).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 30.9.2017 asti.

-20%
UUSI DERMAPEN-HOITO!
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-50%
EXP. 19.8.2024
-20%
-70%
EXP. 19.8.2024