Uutuus!Sunekos 200 ja Sunekos vartalo -kauneuden injektio.

Sunekos 200!

Sunekos 200 on uusi patentoitu menetelmä ihon stimuloimiseen. Se on ns kombinoitu tuote sisältäen hyalurooni happoa ja aminohappoja mikä saa ihon omat solut tuottamaan kollageenia ja estastiinia mikä tekee ihosta uudelleen kimmoisamman. Sunekos 200 on erityisesti tarkoitettu esim silmien ja suun ympärille kertyvien pienien linjojen hoitamiseen ja estoon. Sukekos 200 suositeltu hoitosuunnitelma on 2-3 hoitokertaa n. 1 kk välein ja tämän jälkeen yksilöllisesti ylläpito 1-2 x vuodessa.

Sunekos 200 on markkinoiden kevyin tuote antaen mahdollisimman luonnollisen stimulaation ihoon jättämättä turvotuksia ja muutamatta kasvojen muotoa.

sunekos200

Sunekos Body! 

Markkinoiden esimmäinen koko vartalon stimulaatioon tarkoitettu tuote. Sunekos body on kombinoitu tuote sisältäen hyalurooni happoa ja aminohappoja mikä saa ihon omat solut tuottamaan kollageenia ja estastiinia mikä tekee ihosta uudelleen kimmoisamman. Sunekos body tuotteella voi hoitaa lievää ja keskitasoista ihon löysyyttä alueilla kuten yläkäsivarret, vatsa, reisien sisäosa, polven yläpuolen rypyt.

Sukekos body suositeltu hoitosuunnitelma on 2-3 hoitokertaa n. 1 kk välein ja tämän jälkeen yksilöllisesti ylläpito 1-2 x vuodessa.

Kysy lisää:info@medex.fi 

tai

varaa aika konsultointi Riikka Veltheim  Phd,MD 15 min-35 €.

info@medex.fi