”Saavutin pienen nirvanan” – Tule sinäkin kokemaan omasi!

Thann Sanctuary on aromaterapeuttisiin THANN-tuotteisiin perustuva holistinen hyvinvointikonsepti Thaimaasta. Kaikki THANN-tuotteet on valmistettu luonnon raaka-aineista ja aidoista eteerisistä öljyistä – kullakin tuotteella on oma ainutlaatuinen vaikutuksensa ihon ja mielen hyvinvointiin. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, ja ne on testattu ilman eläinkokeita. Toteutamme näitä hoitoja THANN Shop & Day Spalla.

THANN-hoidoissa asiakkaan tarpeet otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Hierontojen voimakkuus, menetelmä sekä kohde päätetään yhdessä asiakkaan kanssa, ammattitaitoisten käsien toteuttamana. Tänään esittelyssä oleva THANN-hoitajamme Kate on työskennellyt hoitokonseptin parissa jo vuosia. Vuonna 2009 hän siirtyi THANNin ”kotoa” Thaimaasta tänne meille Suomeen ja on toiminut siitä saakka Stockmannin hoitolassamme. Kate rakastaa hoitamista ja antaa hieronnoissaan asiakkaalleen kaikkensa. Hänen keskittymisensä on 110 prosenttista, ja näin ollen hän saa hoidettua asiakkaan kehon mutta myös mielen. Kaikkien hoitojen jälkeen olo on kevyt ja rauhallinen, lihakset rennot ja joustavat.

Asiakkaan kommentti THANN hoidosta:

”Saavutin pienen nirvanan”

– Tule sinäkin kokemaan omasi!

Helsingin keskustan Stockmannin 7. kerroksesta löytyy kesän aikana remontoitu kauneushoitola, jossa tarjotaan tuloksellisia Medex-kasvohoitoja sekä kokonaisvaltaisia THANN-hoitoja. Hoitovalikoimamme löytyy verkkosivuiltamme sekä Facebookista