Nauti syksystä – katso lokakuun tarjoukset!

Syksy on tunnelmallista aikaa ihanine väreineen ja kynttilöineen. Kiireen keskellä on hyvä muistaa myös rentoutuminen. Tässä valintamme lokakuun unelmahoidoiksi ja tuotetarjouksiksi:

Eden’s Eva Spa

  • Stressiä poistava ja rentouttava Stress Relief -yhdistelmähoito sopii loistavasti syksyn kiireisiin. Saat hoidon hoitoloistamme hintaan 124 €.
  • Ihoa tehokkaasti uudistava Medex-happohoito (30 min) tekee ihostasi pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman. Kolmen kerran sarjahoitona 199 €.
  • Lokakuun tuotetarjouksessa ihana ja hyödyllinen yhdistelmäpaketti kantasoluvoiteesta sekä kuorintavaahdosta nyt vain 105 € (norm. 125 €)
  • Syyslomalla on aikaa koko perheen yhteiseen hemmotteluhetkeen! Muistathan myös murrosikäisen ihonhoidon tärkeyden? Lokakuun tarjouksena nyt puhdistusmaito sekä yövoide epäpuhtaalle iholle yhteensä vain 68 € (norm. 74 €).
    Lisäksi syyslomatarjouksena meillä on lokakuun ajan harrastavan nuoren hieronta 30 min. hintaan 39 €.

Thann Shop & Day Spa

Lokakuussa tarjoamme sinulle erilaisia kokonaisuuksia Aromamassage-hoidoista, jotka ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja. Valitse mieleisesi!

Medex Beauty Clinic

Kuukauden hoidoksi olemme valinneet klassikon ja asiakkaidemme suosikin: Medex Beauty -kasvohoidon. Se sopii erityisen hyvin vuodenaikojen muutokseen, siirryttäessä kesän lämmöstä kohti talvea ja kuivaa sisäilmaa.

Tasapainottava kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kesto 60 min. Lokakuussa saat kaupan päälle myös puhdistusmaidon. Medex Beauty -kasvohoidon + puhdistusmaidon hinta nyt vain 112 € (norm. 148 €).

Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2016 asti.