Muista ystävää ihanalla lahjalla | Helmikuun tarjoukset

14.2. vietetään ystävänpäivää – mikä olisikaan parempi ajankohta muistaa itselle tärkeää ihmistä! Oli kyse sitten puolisosta, rakkaasta ystävästä tai muusta läheisestä, niin meiltä löydät varmasti vastaanottajaa miellyttävät ihanat hoitotuotteet sekä lahjakortit laadukkaisiin hoitoihimme – kätevästi verkkokaupastamme.

Ystävänpäivän kunniaksi laitoimme koko helmikuun ajaksi suosittuja hoitojamme sekä tuotteitamme tarjoukseen!

Medex Beauty Clinic

  • Kohottava Medex Lifting -kasvohoito helmikuun ajan vain 129 € (norm. 146 €). Hoito elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Kesto 90 min.
  • Lahjaideaa miehelle! Medex for Men -kasvohoito on miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, ihon kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen. Hinta nyt vain 89 € (norm. 106 €)
  • Tehokas, mutta pehmeä biologinen ja rakeeton kuorinta iholle. Bio Soft Peeling -kuorintatuote tekee ihon puhtaaksi, sileäksi, pehmeäksi ja edistää tehokkaasti sen uudistumista. 50 ml. Hinta vain 32 € (norm. 38 €).
  • Bio Exqur Peeling Special on biologinen kuorinta kuivalle ja herkälle iholle. Se sisältää rauhoittavaa ylang ylang -öljyä ja pieniä murskattuja levärakeita, jotka pehmentävät ihoa. 50 ml. Nyt tarjouksessa 45 € (norm. 54 €).

THANN Shop & Day Spa

  • Tehokas, asiakkaan tarpeiden mukaan keskivoimakas tai voimakas Relaxed Head, Neck and Back -hieronta, jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä pään, niskan ja yläselän alueella. Hoito edistää niska-hartiaseudun verenkiertoa, parantaa liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä. Hoidon kesto 45 min. Hinta nyt vain 89 € (norm. 95 €).
  • Jasmine Body Scrub – selän kuorintahoidossa Iho kuoritaan hellävaraisin hierovin liikkein sensuelleja jasmiini- ja ruusuöljyjä sekä orgaanista kookosöljyä sisältävällä kuorintavoiteella. Kuorintavoiteen maissin ja aprikoosin siemenet poistavat kuolleen ihosolukon tehokkaasti jättäen ihon sileäksi ja pehmeäksi. Hoito sopii erinomaisesti herkälle, psoriaattiselle ja atooppiselle iholle. Kesto 45 min. Hoitotarjous helmikuussa, vain 89 €
  • Luonnon riisinydinöljyä ja kasvien eteerisiä öljyjä sisältävä suihkugeeli ylläpitää ihon normaalia kosteustasapainoa ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Appelsiiniöljy kirkastaa ja ravitsee ihoa. Aromatic Wood -suihkugeeli helmikuun tarjouksena vain 18 € (norm. 22 €).

Eden’s Eva Spa (Nokia/Tampere, Aulanko/Hämeenlinna, Imatra)

  • Shirobhyanga-päähieronta sekä lämminkivirentoutus 60 min.: Virkistävä pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Hoitoaika 45 min. Lisäksi hoitokokonaisuuteen sisältyy lämminkivirentoutus 15 min. Helmikuussa saat kaupan päälle Eden Breeze -vartaloöljysuihkeen! Hinta nyt vain 99 € (norm. 121 €).
  • Yllä oleva hoito on saatavana myös parihoitona! Parihoidon yhteishinta: 198 €.

Tarjoukset ovat voimassa 28.2.2017 asti.