Restylane on tuotesarja kasvojen kauneustoimenpiteisiin

Hoidot vähentävät tehokkaasti juonteita, luovat täyteläisempiä huulia, korostavat kasvojen luonnollista tai menetettyä pyöreyttä, sekä parantavat ihon rakennetta ja joustavuutta. Käsittely on ei-kirurginen, joten toipumisaika on mahdollisimman lyhyt ja voit jatkaa normaalia elämää välittömästi hoidon jälkeen.

Naisten intiimialueen Restylane-hoito ainoana Suomessa Medex Beauty Clinic -hoitolassa

Restylane intiimit hoidot ovat nykyisin tavallisia. Vanheneminen vaikuttaa negatiivisesti myös tähän tärkeään alueeseen. Elämme pidempään ja haluamme näyttää hyvältä koko keho mukaan lukien. Restylane-intiimihoidot tekevät ulkoisesta labiasta kimmoisemman, joka antaa nuorekkaamman ilmeen.

Restylanen tarina


Restylane on maailman eniten käytetty hyaluronihappoon perustuva täyteaine

Restylane syntyi vuonna 1996, yli kaksikymmentä vuotta sitten, ruotsalaisen tiedemiehen aloitteesta kehittää mahdollisimman turvallinen ja tehokas, ihon oman hyaluronihapon kaltainen valmiste häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja ylläpitämään kasvojen luonnollisia piirteitä. Yli 30 miljoonaa tehtyä hoitoa ympäri maailmaa todistavat sekä lääketieteen ammattilaisten että asiakkaiden olevan tyytyväisiä Restylanella saataviin tuloksiin.

Restylane täyteainehoidot

Ajan myötä kasvot menettävät täyteläisyyttään

Ikääntyessämme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin. Restylane-hoidolla voidaan palauttaa kasvoille menetettyä kimmoisuutta ja muotoa hienovaraisin, pitkäkestoisin ja välittömästi näkyvin lopputuloksin. Restylane korostaa kasvonpiirteitä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä luonnollisesti, välittömästi ja turvallisesti.

Restylane-täyteaineiden patentoitu, 99 prosenttisesti ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus mahdollistaa ikääntymisen merkkien häivyttämisen ja kasvonpiirteiden korostuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

Restylane-geeliä ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla. Geeli antaa luonnollista tilavuutta, mikä tasoittaa juonteita ja sillä voidaan muotoilla kasvonpiirteitä tai tehdä huulista täyteläisemmät. Toimenpide kestää yleensä noin 30-60 minuuttia riippuen hoidon laajuudesta. Restylane-hoito ei vaikuta kasvojen ilmeisiin ja tulokset ovat nähtävissä lähes välittömästi.

Restylane-tuotteet on räätälöity erityisesti hienovaraisen, mutta silti havaittavan muutoksen, ja ennen kaikkea luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Yksilölliset hoidot kasvojen piirteiden palauttamiseen ja korostamiseen

Restylane-hoidot ovat aina yksilöllisiä: käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. Restylane-täyteaineilla voidaan tasoittaa ryppyjä ja uurteita mm. otsan, silmien, nenän ja keskikasvojen alueilta, lisätä huuliin täyteläisyyttä sekä palauttaa ajan myötä hävinneitä piirteitä kasvoille tai korostaa jotakin yksittäistä muotoa tai piirrettä kasvoilla.


Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters – tehokas ihoa syväkosteuttava ja ihon pintaa silottava hoitomuoto

Restylane Skinboosters on stabiloidusta hyaluronihaposta koostuva syväkosteuttava pitkävaikutteinen mikropistoshoito, jonka avulla voidaan lisätä kosteutta ja kimmoisuutta kasvojen, kaulan, käsien ja dekoltee-alueen ihoon sekä häivyttää esimerkiksi aknearpia.

Restylane Skinboosters -syväkosteutushoidoilla voidaan myös häivyttää kuivuudesta johtuvia ihon pintajuonteita ja ikääntymisen merkkejä. Restylane Skinboosters -hoito on myös loistava hoitomuoto ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa. Hoito sopii sekä naisille että miehille.

Restylane® Skinboosters™ on ainutlaatuinen syväkosteuttava hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua ja antaa sille luonnollista hehkua

Restylane Skinboosters hoito on tutkittu hoitomuoto joka:

  • Lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttää ihoa
  • Pehmentää ja silottaa ihoa
  • Madaltaa pieniä juonteita
  • Vähentää ihon epätasaisuuksia, kuten aknearpia
  • Lisää kollageenintuotantoa ihossa

Restylane Skinboosters pistetään hyvin pieninä annoksina ihon alle, missä se sitoo itseensä vettä syväkosteuttaen ihoa sekä parantaen ihon laatua pitkävaikutteisesti, käsitellystä alueesta riippuen jopa 12 kuukautta.

Stabiloidun Restylane Skinboosters –hyaluronihapon vaikutus on huomattavasti pidempi kuin ei-stabiloidulla hyaluronihapolla, jota käytetään useimmissa muissa tuotteissa. Restylane Skinboosters on tutkitusti toimiva hoitomuoto.

Hyaluronihappo on luonnollinen, kaikkialla elimistössämme esiintyvä aine, jolla on ainutlaatuinen kyky sitoa itseensä vettä ja näin kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Restylane Skinboostersin vaikutuksen taustalla on ainutlaatuinen, patentoitu NASHA™ -teknologia (Non-Animal Stabilized Hyaluronic Acid), jonka avulla valmistetaan stabiloitua hyaluronihappoa (HA). Stabiloitu hyaluronihappo on suunniteltu pysymään ihossa kauemmin kuin kehon oma hyaluronihappo, jota elimistö hajottaa jatkuvasti.


Miksi valitsisin Restylanen?

Restylane eroaa muista markkinoilla olevista täyteaineista koostumuksensa ansiosta. Restylane-tuotteissa on 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus. Patentoidun NASHA-tuotantoprosessin ansiosta Restylane-aineiden rakenne pystytään määrittelemään tarkasti. Tämä lisää tuotteiden turvallisuutta ja mahdollistaa pitkäkestoiset hoitotulokset.

Toisin kuin jotkin muut täyteaineet, Restylane ei koskaan sisällä eläinperäisiä aineita, joten se on allergiaystävällinen ja aina koostumukseltaan tasainen. Miellyttävämmän hoitokokemuksen takaamiseksi Restylane-tuotteet sisältävät puudutusainetta.

Restylane-tuotteiden pitkä historia, kokemus ja tutkimustyö takaavat, että voit luottaa niiden laatuun, turvallisuuteen ja tuloksiin. Restylane tuotteet valmistaa maailman johtava ihonhoitoon erikoistunut lääkeyhtiö Galderma. Kaikki Restylane-täyteaineet valmistetaan edelleen Ruotsin Uppsalassa, esteettisiin toimenpiteisiin erikoistuneessa Galderman tuotanto-, kehitys- ja tutkimusyksikössä.

Se on turvallinen

Restylane muistuttaa kehon omaa hyaluronihappoa, ja se on markkinoiden tutkituin hyaluronihappovalmiste.

Se toimii

Restylanen vaikutukset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Se on osoitettu kliinisesti kattavassa aineistossa.

Se on käytetyin

Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa yli 20 viime vuoden aikana.

Ota yhteyttä

Varaa aika Restylane-konsultaatioon

Hoitolassamme esteettisiä injektiohoitoja tekee plastiikkakirurgi Riikka Veltheim. Riikalla on vuosien kokemus esteettisistä injektiohoidoista ja hän on toiminut pitkään Restylane-kouluttajana. Riikka toimii plastiikkakirurgina sekä Suomessa että Ruotsissa ja on ruotsalaisen huippuklinikan, Akademiklinikenin, kirurgi ja osakas.

Medex Beauty Clinic -kauneushoitola

Stockmann Helsinki 7. krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus +358 40 550 2124
info@medex.fi

Aukioloajat:
ma–pe: 9–21
la: 9–19
su: 11–18