SUNEKOS 200, SUNEKOS BODY, PROFHILO, RESTYLANE ja PRP hoidoilla kasvot näyttävät levänneiltä ja pirteiltä

Ikääntyminen muuttaa kasvoja jättäen merkkejä. Kasvojen iho menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu näkyviä jälkiä. Ilme voi näyttää väsyneeltä tai vihaiselta.

SUNEKOS 200, SUNEKOS BODY, PROFHILO ja RESTYLANE hoidoilla voimme nopeasti ja luonnollisin tuloksin pehmentää ja piristää ilmettä. Ikääntymisen merkit näkyvät myös huulissa, kaulassa ja käsissä, ja niitäkin voimme kosteuttaa ja hoitaa.

Varaa aika plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheimin vastaanotolle. Riikka Veltheimillä on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista ja hän toimii sekä pohjoismaissa ja kansainvälisesti kouluttajana.
Ajanvaraus p. +358 40 550 2124 tai online ›

Riikka Veltheim, LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, kansainvälinen Restylane-kouluttaja, saapuu tekemään täyteaine- ja botuliinihoitoja seuraavasti:

2024

pe 23.02.2024 10.00-15.00

pe 22.03.2024 10.00-15.00

pe 26.04.2024 10.00-15.00

pe 24.05.2024 10.00-15.00

pe 14.06.2024 10.00-15.00.
Toimi nopeasti ja varaa aikasi Riikalle. Hoitoaikoja saatavilla vain rajoitettu määrä!

Medex Beauty Clinic on kauneuskeidas keskellä Helsinkiä

Yksilöllisiä, ylellisiä ja ennen kaikkea tuloksellisia kauneushoitoja tarjoava Medex Beauty Clinic -kauneushoitola sijaitsee Stockmannin tavaratalon 7. kerroksessa. Helsinki Day Spa -palveluvalikoimaamme kuuluvat kokonaisvaltaiset kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, mesoterapia ilman neuloja, aknehoidot, antiage-hoidot, valo- ja happihoidot. Myös CND Schellac -manikyyri ja jalkahoidot, kulmien huolto, ripsien värjäys ja sokeroinnit sekä depilaatio.

Medex Beauty Clinicin kansainvälinen tiimi on valittu siten, että yksikössä on käytössä paras osaaminen ja teknologiat yhdistettynä monipuoliseen kokemukseen kauneudenhoidon parista. Tiimin osaaminen yhdistettynä Medex Bio Cosmeticin ainutlaatuisiin tuotteisiin tekevät yksiköstämme ainutlatuisen Suomessa. Seuraamme ja hyödynnämme aktiivisesti toimialan trendejä. Olemme valmiit jakamaan kokemuksemme kanssasi tarjoten yksilöllistä palvelua ja konsultaatiota asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme monella eri kielellä englannin kielen ollessa pääkielemme.

Medex Beauty Clinic’s international team has been carefully selected with the best skills, techniques and a long experience in the beauty field. The professional skills of the beautician team together with Medex Bio Science Cosmetic products makes us unique in Finland. We follow the trends and beauty changes of the market, and we are ready to share with you our experience along with individual service and consultation. We offer our services in many different languages, English being our main communication language.

Hoitolassamme esteettisiä injektiohoitoja tekee plastiikkakirurgi Riikka Veltheim.

Lue lisää Restylane-hoidoista

Varaa aika Osta lahjakortti