SUNEKOS 200, SUNEKOS BODY, PROFHILO ja RESTYLANE hoidoilla kasvot näyttävät levänneiltä ja pirteiltä

Ikääntyminen muuttaa kasvoja jättäen merkkejä. Kasvojen iho menettää kimmoisuuttaan ja iholle muodostuu näkyviä jälkiä. Ilme voi näyttää väsyneeltä tai vihaiselta.

SUNEKOS 200, SUNEKOS BODY, PROFHILO ja RESTYLANE hoidoilla voimme nopeasti ja luonnollisin tuloksin pehmentää ja piristää ilmettä. Ikääntymisen merkit näkyvät myös huulissa, kaulassa ja käsissä, ja niitäkin voimme kosteuttaa ja hoitaa.

Varaa aika plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheimin vastaanotolle. Riikka Veltheimillä on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista ja hän toimii sekä pohjoismaissa ja kansainvälisesti kouluttajana.
Ajanvaraus p. +358 40 550 2124 tai online ›

Riikka Veltheim, LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, kansainvälinen Restylane-kouluttaja, saapuu tekemään täyteaine- ja botuliinihoitoja seuraavasti:

2022

pe 25.11.2022 10.00-14.00, pe 16.12.2022 10.00-14.00

2023

pe 24.02.2023 10.00-15.00, pe 24.03.2023 10.00-15.00

pe 21.04.2023 10.00-15.00. su 14.05.2023 12.00-17.00

pe 16.06.2023 10.00-15.00

 
Toimi nopeasti ja varaa aikasi Riikalle. Hoitoaikoja saatavilla vain rajoitettu määrä!

Medex Beauty Clinic on kauneuskeidas keskellä Helsinkiä

Yksilöllisiä, ylellisiä ja ennen kaikkea tuloksellisia kauneushoitoja tarjoava Medex Beauty Clinic -kauneushoitola sijaitsee Stockmannin tavaratalon 7. kerroksessa. Helsinki Day Spa -palveluvalikoimaamme kuuluvat kokonaisvaltaiset kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, mesoterapia ilman neuloja, aknehoidot, antiage-hoidot, valo- ja happihoidot. Myös CND Schellac -manikyyri ja jalkahoidot, kulmien huolto, ripsien värjäys ja sokeroinnit sekä depilaatio.

Medex Beauty Clinicin kansainvälinen tiimi on valittu siten, että yksikössä on käytössä paras osaaminen ja teknologiat yhdistettynä monipuoliseen kokemukseen kauneudenhoidon parista. Tiimin osaaminen yhdistettynä Medex Bio Cosmeticin ainutlaatuisiin tuotteisiin tekevät yksiköstämme ainutlatuisen Suomessa. Seuraamme ja hyödynnämme aktiivisesti toimialan trendejä. Olemme valmiit jakamaan kokemuksemme kanssasi tarjoten yksilöllistä palvelua ja konsultaatiota asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme monella eri kielellä englannin kielen ollessa pääkielemme.

Medex Beauty Clinic’s international team has been carefully selected with the best skills, techniques and a long experience in the beauty field. The professional skills of the beautician team together with Medex Bio Science Cosmetic products makes us unique in Finland. We follow the trends and beauty changes of the market, and we are ready to share with you our experience along with individual service and consultation. We offer our services in many different languages, English being our main communication language.

Hoitolassamme esteettisiä injektiohoitoja tekee plastiikkakirurgi Riikka Veltheim.

Lue lisää Restylane-hoidoista

#Käsihoidot #Jalkahoidot #Kosmetologi #AntiAgeing #Kuorintahoidot #Happohoito #Lifting #Mikroneulaus #Mesoterapia #Hyaluronihappo #DMAE-antioksidantti #Glykolihappo #Quintenstein #CaviardeLuxe #JosephinevanSteinborg #Medexformen #Hoitopaketit #Parihoidot #Hoidotmiehille #Vahaus

Tervetuloa!

Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Edustamme Medex-tuotesarjaa yksinoikeudella Suomessa. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia, jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan.

Asiakkaamme ei tarvitse tietää mikä olisi paras hoito, vaan ammattitaitoiset ihonhoidon asiantuntijamme kartoittavat tilanteen ja rakentavat hoitosuunnitelman sen pohjalta. Voimme toteuttaa myös Thann vartalo- ja hierontahoitoja ennen tai jälkeen kosmetologihoitoja tuottaaksemme kokonaisvaltaisesti arjen luksusta, elämyksiä, kauneutta ja hyvinvointia.

Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

Alla poimintoja hoidoistamme:

Medex Mikroneulaushoito:

Medex Mikroneulaushoidot ovat tehokkaita moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito toimii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Myös mm. arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla. Atooppiselle iholle on saatu myös helpotusta mikroneulaushoitojen avulla.

Mikroneulaushoito tekee tuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Tämä aiheuttaa sen, että iho alkaa tuottamaan itse sisältäpäin kollageenia yhä enemmän. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa, jonka tuottaminen iän myötä hidastuu. Mikroneulauksella toteutettu kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille. Mikroneulaushoidon avulla pystytään myös imeyttämään syvälle ihoon tehoaineita paremmin. Medex-tehoseerumi valitaan aina hoidettavan ihon tarpeen mukaan. Mikroneulaushoito on hyvä aknen jälkihoitoon eli aknearville. Aknen on ensin parannuttava ja ihon on oltava terve. Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä. Parhaimpaan tulokseen pääseminen edellytetään tiivistä sarjahoitoa, jossa suositus on tietenkin tapauksesta ja hoidon indikaatiosta riippuen 3-6 hoitokertaa noin 1 kuukauden välein.

Medex Mesoterapiahoito:

Medex Mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

  • Hyaluronihappoampulli: lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
  • Mesopolyvitamiiniampulli: estää ihoa ohentumasta, tuo ihoon antioksidantteja
  • DMAE-antioksidanttiampulli: suojaa vapailta radikaaleilta, pidentää solun ikää, estää maksaläiskien syntyä
  • Glykolihappoampulli: stimuloi uusien solujen syntyä, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon, poistaa kuollutta solukkoa
  • Kofeiiniampulli: stimuloi mikroverenkiertoa, palauttaa kauniin värin iholle

Medex-ampullit ovat yksittäispakattuja, steriilejä ja turvallisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä kemiallisia lisäaineita kuten väri-, haju- tai säilöntäaineita. Kaikki aineet täyttävät INCI-vaatimukset

Palvelutuotekehityksemme:

Otamme jatkuvasti käyttöön uusia menetelmiä ja hoitoja. Esimerkkeinä Medex Mask Lumiere valohoito ja Hollywood-happihoito

Medex Mask Lumiere -valohoito:

Medex Mask Lumiere -valohoito on tutustumisen arvoinen. Medexin uusi Mask Lumiere -valohoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa monia eri ihon ongelmia uuden ja innovatiivisen valomaskin avulla. Ammattitaitoinen kosmetologi kartoittaa ihosi tarpeet ja päättää niiden mukaisesti millä valoaalloilla ja tehoilla ihoa hoidetaan. LED-valohoidolla on havaittu olevan ihoa parantava vaikutus, jota voidaan käyttää ryppyjen ja juonteiden, herkistyneen ihon, ruusufinnin ja aknen hoitoon. LED-valon on myös todettu nopeuttavan haavojen, ärsytyksien ja arpien paranemista. LED nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen ja auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia. Hoidon hyödyt ovatkin ihon luonnollinen uudistuminen, helppo ja kivuton hoito sekä hyvä kosmeettinen tulos ilman arpia. Valohoito tuo virkeyttä ja pirteyttä kirkasvalohoidon tavoin myös mieleen!

Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla. Suosittelemme käymään hoidossa 2 kertaa viikossa, kokonaisuudessaan 10 kertaa. Ihostasi tulee huomattavasti kimmoisampi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi! Tutustu hoitoon tarkemmin täällä.

Hollywood-happihoito:

Hollywood-happihoito on toinen esimerkki teknologian käytöstä kauneudenhoidossa, joka on rantautunut Yhdysvalloista Eurooppaan. Hoito on saanut nimensä siitä, että se on tullut tunnetuksi siitä että erityisesti elokuvatähdet ja julkkishenkilöt ovat käyttäneet hoitoa usein.

Ihon ikääntyminen on valitettavasti välttämätön prosessi, johon liittyvät ihon kimmoisuuden, kosteustasapainon ja elinvoiman vähentyminen. Keho tarvitsee solujen kehittämisen, uudistamiseen ja solutoiminnan elävöittämiseen jatkuvasti vettä ja happea. Happihoito on uudenlainen teknologia, jonka avulla ihokudoksen syvimpiin kerroksiin viedään vettä ja happea, ja jolla ihon luonnollinen terve hehku palautetaan ennalleen. Ihon kunnon parantuminen näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tutustu hoitoon tarkemmin täällä. 

Varaa aika Osta lahjakortti

 

Tuloksellisia kauneushoitoja

Mihin lähes kolmekymmentä vuotta kansainvälistä kauneutta tuottaneen Medexin suosio perustuu? Medex oli alunperin ihosairauksiin erikoistunut lääkeyritys, joka laajensi toimintaansa kosmetologiaan. Medex on nyt markkinajohtaja ja alan asiantuntija kosmetiikassa useissa Euroopan maissa. Medex toteuttaa jatkuvasti asiakastutkimusta eri puolilla Eurooppaa, jolloin se pystyy tarjoamaan asiakkailleen tuotteita, jotka sopivat heidän ihotyypeille ja tarpeisiin. Medexin oma korkean tason tuotekehityslaboratorio tutkii ja kehittää tuotteita farmakologisen, lääketieteellisen ja laboratorioteknologisen osaamisen turvin. Medexin tuotteet perustuvatkin viimeisimpiin oivalluksiin lääketieteen, biokemian ja kosmetiikan alueilla tarjoten laajan kirjon tuotteita eri ihotyypeille ja kosmetologisiin tarpeisiin. Näkyvä muutos saadaankin aikaan useimmiten jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Kauneushoitomme sopivat erinomaisesti ihon erilaisiin ongelmiin ja ikääntymismuutoksiin. Kun haluat ihosi nuorenevan Medex on varmuudella tuotesarjasi. Aktiiviset ainesosat imeytetään ihoon erityisin Medex-menetelmin, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan ihon syvimpiin kerroksiin.

Hoidon vaikuttavuuden takaa:

  • Tieteellisesti tutkittu ja huolellisesti valittu tapa tuoda aineen aktiiviset ainesosat ihoon.
  • Hoitomenetelmä, jonka avulla läpäistään ihon luonnolliset suojaukset ja jonka jälkeen saatetaan iho takaisin alkuperäiseen tilaansa.
  • Hoito, joka ottaa huomioon ihotyypin sekä ihon iän ja kunnon.
  • Luonnonmukaiset raaka-aineet
  • Ammattitaitoiset kosmetologit

Medex on myös vastuullisen kuluttajan valinta, sillä Medex-tuotteissa ei ole allergisoivia ainesosia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

 

Hoitohinnasto

Mask Lumiere -valohoito 60 min. 99 €

Mask Lumiere -valohoito 
Valohoito sopii kaikille ihotyypeille ja se hoitaa monia eri ihon ongelmia uuden ja innovatiivisen valomaskin avulla. Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla. Tutustu hoitoon tarkemmin täältä.

60 min. – 99 €
30 min. – 50 € (jatkohoito)
10 kerran sarjahoito 450 €
Valomaskin voi ostaa myös itselleen kotiin hintaan 1100 €.

Medex Fresh Up – Kirkastava kasvohoito 84 €

Kirkastava kasvohoito 45 min.
Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Medex Beauty – Tasapainottava kasvohoito 112 €

Tasapainottava kasvohoito 60 min.
Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Medex Antioxidant – Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 139 €

Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 75 min.
Antioksidantteihin ja vitamiineihin perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia kuten aknea, couperosaa, juonteita tai pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan kasvojen ja decolteen hieronnalla.

Detoxifying Treatment 140 €

Detoxifying Treatment 75 min.
Luontaisiin yrtteihin perustuva kasvohoito laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vahvistaa ihoa. Hoidossa annettava valo poistaa iholta epäpuhtauksia ja vähentää vapaiden happiradikaalien määrää. Iho saa myös kaikki tarpeelliset vitamiinit. Hoidon jälkeen iho näyttää raikkaalta, terveeltä ja levänneeltä. Moni valitsee tämän myös valmistelevaksi hoidoksi ennen sarjahoitoja kuten mesoterapiaa ja mikroneulausta.

Medex Akne Treatment 124 €

Medex Akne Treatment 75 min.
Hoito tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Kosmetologimme määrittelee hoidon ihosi tarpeiden mukaisesti (puhdistustapa, antibakteeriset hoidot yms) ja antaa hoito-ohjeet. Sisältää innovatiivisen valomaskin, joka kaappaa ihosta bakterisoluja ja rauhoittaa ihoa, antibakteeriset naamiot, syväkosteuttava. Sopii kaikenikäisille.

Medex-happohoito 73 €/krt tai 199 €/3krt

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito 30 min.
Happohoito tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman. Happohoitoa suositellaan otettavaksi 3–4 viikon välein. Hoito tehdään 30 % hapolla ja on äärimmäisen voimakas toimenpide. Hoidon jälkeen iho on voimakkaasti punoittava eikä sitä suositella otettavaksi juuri ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa. Hoidon jälkeen suositellaan pysymään sisätiloissa, sekä auringonotto on kiellettyä. Suosittelemme parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi jatkohoidoksi kotiin Medex-tuotteita.

Medex Lifting – Kohottava kasvohoito 146 €

Kohottava kasvohoito 90 min.
Elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille.

My Medex Treatment – Yksilöllinen tehohoito kasvoille 170 €

Yksilöllinen tehohoito kasvoille 105 min.
Hoitaja kartoittaa ihosi tarpeet ja räätälöi juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisen hoitokokonaisuuden. Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien lämpövahauksen, muotoilun ja värjäyksen.

Medex Oxygen Facial Treatment 89 €

Kasvojen happihoito 45 min.
Kasvojen happihoito yhdistää teknologian ja laadukkaat Medex-hoitotuotteet. Hoidossa käytettävän laitteen tuottama puhdas happi sekä Medex-hoitotuotteet lisäävät kasvojen
verenkiertoa, joka mm.:
– Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
– Poistaa kuollutta ihosolukkoa
– Hidastaa ihon ikääntymisprosessia
– Kiinteyttää kasvojen lihaksia
– Häivyttää pigmenttimuutoksia
Hoidon jälkeen ihosi tuntuu ja näyttää välittömästi terveemmältä ja raikkaammalta! Medex Oxygen Facial Treatment -hoito sisältää Medex-hoitomenetelmän mukaisesti kolmivaiheisen ihon puhdistuksen, happilaitteen käytön, naamion sekä hoitovoiteen. Toteutamme erilaisia hoitokokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – Medex Oxygen Facial Treatment -hoitoon voi yhdistää myös esimerkiksi timanttihionnan tai stimulaatiovirtaan perustuvan kiinteytyshoidon kasvojen lihaksille.

Medex for Men – Kirkastava miesten kasvohoito 117 €

Kirkastava miesten kasvohoito 60 min.
Hyvästi arkinen ja väsynyt iho, tervetuloa komea mies! Anna terveen värin ja hyvinvoinnin palata kasvoillesi. Miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen ihon kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta. Hoidon jälkeen kasvojen iho on virkeä ja huoliteltu ja se kestää entistä paremmin parranajoa.


Mikroneulaus on tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihosi vanhenemisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia tai kaipaat kirkkaampaa, terveempää ja nuoremmalta näyttävää ihoa. Mikroneulaus toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ja korjaamaan ihoa tehokkaasti. Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla: syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageeni ja elastiini lisääntyvät.

Ensimmäisellä hoitokerralla käyttöösi otetaan oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen ottamalla hoitoja säännöllisesti sarjahoitona. Suosittelemme mikroneulausta 3–5 kerran hoitosarjana noin kahden viikon välein.

Ensimmäinen hoitokerta 275 € / seuraavat hoitokerrat 135 €

Medex Mesoterapia ilman neuloja

Medex-mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon.Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

Hyaluronihappoampulli
– lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
– lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
Mesopolyvitamiiniampulli
– estää ihoa ohentumasta
– tuo ihoon antioksidantteja
DMAE-antioksidanttiampulli
– suojaa vapailta radikaaleilta
– pidentää solun ikää
– estää maksaläiskien syntyä
Glykolihappoampulli
– stimuloi uusien solujen syntyä
– auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon
– poistaa kuollutta solukkoa
Kofeiiniampulli
– stimuloi mikroverenkiertoa
– palauttaa kauniin värin iholle

Medex-ampullit ovat yksittäispakattuja, steriilejä ja turvallisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä kemiallisia lisäaineita kuten väri-, haju- tai säilöntäaineita. Kaikki aineet täyttävät INCI-vaatimukset.

Täydellinen Premium Medex Mesoterapia 200 €

Laaja-alainen ihon ongelmia korjaava mesoterapiahoito 90 min.
Suositellaan iholle, jossa on näkyvissä ikääntymisen merkkejä tai joka on jo selvästi veltostunut. Ennen hoitoaineiden imeyttämistä kasvoille tehdään alkupuhdistus ja ihon pH-arvon neutralointi, joka parantaa ihon aineenvaihduntaa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä. Hoitoon kuuluu viiden eri Medex-tehoaineampullin imeyttäminen sekä kollageeninaamio.
Hoitoa suositellaan ensimmäisenä mesoterapiahoitona.

200 € • Sarjahoitona 3 kertaa 579 € / 5 kertaa 799 €

Medex Anti Age Mesoterapia – Ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 149 €

Ihon ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 60 min.
Suositellaan iholle, jossa on jo ikääntymisen merkkejä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja pH-arvon tasapainottaminen, Medex-DMAE-antioksidanttiampullin ja -mesopolyvitamiiniampullin imeyttäminen sekä kollageeninaamio.

149 € • Sarjahoitona 3 kertaa 379 € / 5 kertaa 579 €

Medex Age Repair Mesoterapia – Ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 189 €

Ihon ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 60 min.
Suositellaan iholle, jossa on jo selviä ikääntymismuutoksia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja pH-arvon tasapainottaminen, Medex-hyaluronihappoampullin, -mesopolyvitamiiniampullin ja -glykolihappoampullin imeyttäminen sekä kollageeninaamio.

189 € • Sarjahoitona 3 kertaa 409 € / 5 kertaa 659 €

Kulmien huolto ja ripsien värjäys

Kulmien huolto
Lämpövahaus, muotoilu ja värjäys
30 min. / 47 €
40 min. / 54 €

Kulmien tai ripsien värjäys 28 €

Kulmien muotoilu lämpövahalla 33 €

Kulmien siistiminen 25 €

Kulmien huolto + ripsien värjäys
65 € / hoidon yhteydessä 55 €

Lisäpalveluna silmien ympäryksille hoitavat ja kiinteyttävät silmänaluslaput 8 €

Silmänympäryshoito 75 €

Täsmähoito silmänympäryksille sisältää kuorinnan, hieronnan ja pintaryppyjä silottavan ja turvotusta poistavan naamion. Hoito sisältää myös kulmien lämpövahauksen, muotoilun sekä kulmien ja ripsien värjäyksen.

Ultraäänihoito 20 €

Kasvohoidon yhteydessä tehoaineet imeytetään ultraäänellä syvemmälle ihoon.

Ditelle-stimulaatiohoito 20 €

Kasvohoidon yhteydessä täsmähoitona kasvojen lihaksiston kiinteyttämiseen ja kohottamiseen.

Mekaaninen ihonpuhdistus 15 – 20 €

Timanttihionta 20 €
Ultraääni 15 €

Kasvojen depilaatio 15 €

Ihokarvojen poisto kasvoilta lämminvahalla.
Yksi alue 15 €

Sokerointi 35 – 90 €

Ihokarvojen poisto vartalolta sokerilla.
Sääret 45 min. / 55 € • 60 min. / 65 €
Bikiniraja 20 min. / 35 € • 30 min. / 45 €
Brasilialainen, ens. kerta 75 €, jatkokerta 3-4 viikon välein 60 €
Kainalot 20 min. / 35 € • 30 min. / 45 €
Reidet 45 min. / 65 € • 60 min. / 75 € • 75 min. / 85 €

Pakettina
Sääret + bikiniraja + kainalot 75 min. / 90 €

LYCON vahaus 15 – 130 €

LYCON Australiasta – #1 Wax Worldwide
LYCON-karvanpoistomenetelmä perustuu kokonaisvaltaiseen kokemukseen. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Käytännössä kivuton, hellävarainen ja verrattuna sokerointiin ei venytä eikä revi ihoa.

Sääret tai reidet 30 min 40 €
Sääret ja reidet 45 min 75 €
Kainalot 30 min 30 €
Käsivarret 15 min 30 €
Koko kädet 30 min 55 €
Ylähuuli, leuka tai kulmat 10 min 15 €
Ylähuuli, leuka ja kulmat 30 min 35 €
Nenä tai korvat 15 min 25 €
Bikiniraja 30 min 40 €
Naisen brasilialainen 1. kerta 60 min 80 €
Naisen brasilialainen jatkokerta 45 min 70 €
Miehet selkä tai rinta 30 min 45 €
Miehet selkä ja rinta 45 min 85 €

Pakettina
Sääret, kainalot ja bikiniraja 75 min 130 €
Sääret, kainalot ja brasilialainen 90 min 130 €

Lash Lift – ripsien kestotaivutus 120 €

Ripsien kestotaivutus 75 min.
Sisältää kulmien muotoilun.

Ripsienpidennykset 140 – 175 €

Uudet klassiset ripsienpidennykset 140 € (n. 2h)
Huoltoajat ja hinnat riippuen ripsien täytön vaativuudesta.
45 min. 85 €
60 min. 89 €
90 min. 109 €

Uudet volyymiripsienpidennykset  175 € (n. 3h)
Huoltoajat ja hinnat riippuen ripsien täytön vaativuudesta.
60 min. 99 €
90 min. 119 €
120 min. 139 €

Testikerta allergian tai herkkyyden varalle n. 30 min. 49 €

Ripsien poisto 30 min. 55 €

Klassisissa ripsienpidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen asiakkaan omaan ripseen. Volyymiripsienpidennyksissä käytetään ohuempia ripsikuituja, joista tehdään n. 2-7 ripsen viuhka, joka liimataan yhteen asiakkaan omaan ripseen. Kuitujen pituus ja paksuus katsotaan asiakkaan ripsien ja toiveiden mukaisesti.

Ohjeita kotiin ja laittoon valmistautumiseen:
– ei öljypohjaisia tuotteita, öljy liuottaa liimaa
– ripsiväri ja raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen
– ripsiä ei saa taivuttaa
– vältä hankausta ja hieromista sekä näpeltämistä
– harjaa ripset joka päivä ripsiharjalla, jonka saat mukaasi
– älä kastele ripsiäsi vuorokauteen laiton jälkeen
– ei piilolinssejä laiton aikana
– tekijälle on kaikista helpoin jos tulet ripsien laittoon ilman meikkiä

Päivä- tai iltameikki

Päivämeikki 45 min. 70 €
Iltameikki 60 min. 90 €

Manikyyri 65 €

Käsien manikyyrihoito 60 min.
Hoito sisältää käsikylvyn, kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, käsihieronnan ja lakkauksen.

Minimanikyyri 46 €

Käsien pikakaunistushoito 30 min.
Hoito sisältää käsikylvyn, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon sekä kevyen hieronnan.

Shellac-geelilakkaus

Shellac-hybridilakka takaa lohkeilemattoman lakkauksen ja pysyvämmän keston. Se levittyy kuin lakka, on yhtä pysyvä kuin geeli ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Kynnen pintaa ei tarvitse viilata, porata, eikä Shellac vahingoita kynttä millään tavalla. Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Shellac on hypoallergeeninen eikä sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Värillinen lakkaus 50 € / ranskalainen lakkaus 60 €
Geelilakan poisto 25 €

Medex-Shellac-manikyyri 80 €

Käsien Shellac-manikyyrihoito 75 min.
Hoito sisältää kylvetyksen kynsinauhoille, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, Shellac-lakkauksen sekä voiteen levityksen.

Medex-Shellac-pedikyyri 114 €

Jalkojen Shellac-pedikyyrihoito 75 min.
Hoito sisältää kylvetyksen jaloille, kovettumien poiston veitsellä ja raspilla, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, Shellac-lakkauksen sekä voiteen levityksen.

Shellac-lakan huolto 99 €

Shellac-lakan huolto 75 min.
Hoito sisältää uuden Shellac-lakkauksen ja vanhan poiston sekä kevyen kynsinauhojen ja kynsien siistimisen.

Parafiinihoito 45 €

Parafiinihoito 25 min.
Hoitojen yhteydessä Medex Antiage parafiinihoito käsille ja jaloille. Kosteuttaa, hoitaa ja poistaa ikääntymisen merkkejä.

Shaping & Slimming -hoidot tehdään Medex Bio Science Cosmetics -tuotesarjan Xenyphus-tuotteilla, joiden aktiiviset ainesosat yhdistettynä kokeneiden ammattikosmetologien suorittamaan manuaaliseen tekniikkaan hoitavat tehokkaasti vartalon ja sen ihon eri ongelmia, kuten tason 1 ja 2 selluliittia, turvotusta ja löysää ihoa.

Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä: vartalon iho näyttää kiinteämmältä ja nuorekkaammalta, lihakset ja muodot erottuvat paremmin, selluliitti on tasoittunut ja ihon aineenvaihdunta parantunut, kuollut ihosolukko on poistunut, sekä ihon ulkonäköä ja hyvinvointia edistävien elastaanin ja kollageenin tuotanto on lisääntynyt.

Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme yhdistämään hoidot terveellisen ja tasapainoiseen ruokavalioon ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä lisäämään veden nauttimista. Pitkäkestoisten vaikutusten toteutumiseksi suosittelemme vähintään 5 hoitokertaa 2 kuukauden kuurina. Kolmen kerran sarjahoidosta tarjoamme 20% alennusta ja ostaessasi sarjahoidon saat myös Xenymphus-sarjan tuotteista 10% alennuksen.

Omista tarpeista ja tavoitteista keskustellaan ja sovitaan hierojan kanssa ennen hoidon aloittamista. Pyydämme kertomaan hierojalle raskaudesta ja imetyksestä sekä terveydentilasta ja perussairauksista ennen hoidon aloittamista. Suosittelemme olemaan syömättä 1,5 tunnin ajan ennen ja jälkeen hoidon.

Medex Shaping & Slimming vartalohieronta 179-239 €

Hoito alkaa vartalon kuorinnalla, jonka tarkoitus on poistaa kuollutta ihosolukkoa ja valmistella vartalo hierontaa varten. Hieronnassa käytetään Slimming Oil -hierontaöljyä. Keskivahvassa hieronnassa keskitytään sovituille alueille, jonka jälkeen hoitoa jatketaan jalkojen kevyellä lymfahieronnalla verenkierron tasaamiseksi ja kuona-aineiden poistumisen edistämiseksi. Hoidon päätteeksi vartalolle levitetään soveltuva voide.

60 min 179 €
90 min 239 €

Osta lahjakortti

Lymfaterapia on hellävarainen, rytmikäs hierontamuoto, jonka suorittaa koulutuksen saanut terapeutti. Hieronta stimuloi vartalon imunestekiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista imunestejärjestelmästä.

Medex Lymfaterapia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 139 €

Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella ja jatkuu kasvojen kuorinnalla Medex Bio Soft Peeling -kuorintavoiteella. Kuorinnan jälkeen kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle levitetään vitamiiniseerumi, jonka vaikutusta tehostetaan lymfahieronnalla. Hieronta poistaa turvotusta ja väsymystä, ja sillä on ihon ikääntymistä ehkäisevä vaikutus. Hieronnan jälkeen iho näyttää levänneeltä, kohotetulta ja raikkaalta kuten pitkän ja rentouttavan loman jälkeen. Hoidon päätteeksi iholle levitetään ihon tarpeen mukainen naamio sekä voiteet. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Medex Lymfaterapia jaloille 129 €

Hoito alkaa jalkojen aromaterapeuttisella kylvyllä ja kuorinnalla. Tämän jälkeen aloitetaan hellävarainen lymfahieronta jaloille edeten jalkateristä jalan yläosiin saakka. Hieronnan ansiosta jalkojen väsymys katoaa, turvotus vähenee ja jalat tuntuvat rentoutuneilta ja energisiltä. Hoidon pääteeksi iholle levitetään kosteuttava voide. Hoidon jatkoksi ja viimeistelyksi sopii erikseen varattava pedikyyri. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Medex Lymfaterapia koko vartalolle 199 €

Koko vartalon lymfahieronta sopii kaikille iho- ja vartalotyypeille. Herkän ihon hieronta tehdään pehmeän ja miellyttävän peiton läpi. Hoidossa käytetään asiakkaan toiveen mukaisesti aromaattista öljyä, vartalovoita tai kosteusvoidetta. Hellävarainen hieronta alkaa jaloista ja jatkuu aina ylävartaloon asti. Hoidon seurauksena vastustuskyky ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu, vartalo rentoutuu ja hapen kierto verenkierrossa aktivoituu. Hoidon pääteeksi on suositeltua juoda runsaasti vettä. Hoidon ajaksi voidaan tilauksesta ja erilliseen hintaan levittää kasvoille naamio (20 €). Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
Medex Lymfaterapia koko vartalolle ja kasvoille 199-229 €

Hoito alkaa rentouttavalla jalkojen aromaterapeuttisella kylvyllä. Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan kuorintavoiteella kevyesti hieroen kuolleen ihosolukon poistamiseksi ja kehon valmistamiseksi vastaanottamaan lymfaterapian vaikutukset. Hieronnassa käytetään kevyitä, pumppaavia liikkeitä keskittäen hieronta imunestejärjestelmään. Hoito aktivoi verenkiertoa, tehostaa vastustuskykyä ja kuona-aineiden poistumista ja vähentää turvotusta.

Hoidon kesto 120 min 229 €: hoitoon sisältyy pään, kasvojen ja vartalon hieronta mukaan lukien naamio kasvoille.

Hoidon kesto 100 min 199 €: hoitoon sisältyy vartalon hieronta, kasvonaamio erilliseen hintaan (20 euroa).

Osta lahjakortti

Saavuthan hyvissä ajoin ennen varaamaasi aikaa. Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin joudumme veloittamaan 50 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Yhteystiedot

Medex Beauty Clinic -kauneushoitola

Stockmann Helsinki 7. krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus +358 40 550 2124
info@medex.fi

Aukioloajat:
ma–pe: 10–21
la: 10–19
su: 12-18