Kauniina kesään – katso ihanat tarjoukset!

Hullaannuimme auringosta ja laitoimme hoitoja tarjoukseen kesän kunniaksi. Nyt on aika hemmotella itseäsi sekä läheisiäsi. Lahjakortit saat helposti verkkokaupastamme milloin vain.

Ihon hoitaminen kesällä on erityisen tärkeää hikoilun ja ilmassa olevien epäpuhtauksien vuoksi. Hoidoilla estetään ihon paksuuntuminen ja samalla ravitsevien aineiden läpäisykyky parantuu.

 

EDEN’S EVA NOKIA, AULANKO & IMATRA

Kauniina kesään!

Kesään sopiva hoito on rentoutushoito päälle, niskalle ja selälle: Relaxed Head, Neck and Back. Olemme lisänneet mukaan hierontahoitoon myös kivirentoutuksen. Hoitokokonaisuus on vain 99 € (60 min). Täydellinen paketti Sinulle tai lahjaksi läheiselle!

 • Gelée Royale Gel. Geeli ikääntyvälle iholle. Hinta nyt vain 58,00 € (norm. 68,00 €)
 • Lait Elure Special. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä puhdistusmaito. Hinta nyt vain 30,00 € (norm. 36,00 €)
 • Lotion Fragilis Special. Antiseptinen ja tasapainottava kasvovesi. Hinta nyt vain
  29,00 € (norm. 35,00 €)
 • Medex Fresh up sekä kulmien muotoilu ja värjäys. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen. Hoitoaika 75 min, 115 €. KESÄTARJOUKSENA saat kulmien muotoilun ja värjäyksen samaan pakettiin! Kulmien värjäys sekä muotoilu antavat kasvoille raikkaan ilmeen.

THANN

Kesä- ja heinäkuussa Thann Shop & Day Span hoidoissa saat kasvot hehkumaan kesän kauneutta sekä jalat rantakuntoon, tietysti lakkauksen kanssa:

 • Spa-jalkahoito lakkauksella 75 min 97 €
  (norm. 114 €)
 • Aromamassage 60 min 98 €
  (norm. 115 €)
 • Mini-Balancing 90 min 124 €
  (norm. 146 €)
  Sisältää aromahieronnan 45min sekä hemmottelevan kasvohoidon 45min.

MEDEX
Auringon lämpö, kukkien tuoksut ja iho kuin samettia. Nyt saat kasvot hehkumaan kesän kauneutta Medex Beauty Clinicin hoitojen avulla.
Kesä-heinäkuun erikoistarjous:

 • Medex Beauty -kasvohoito 60 min 95 €
  (norm. 112 €)
  Tasapainottava kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.