Kasvo- ja vartalohoitoja Helsingissä

Medex Beauty Clinic sekä THANN Shop & Day Spa tarjoavat ihania ja virkistäviä kasvohoitoja, vartalohoitoja sekä hierontoja aivan Helsingin ydinkeskustassa. Laadukas ja tunnelmallinen, kauniiksi uudistettu day spa -hoitolamme toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Ohessa muutamia poimintoja suosituista, tehokkaista ja rentouttavista hoidoistamme:

 • Mikroneulaus
  Tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihosi vanhenemisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia tai kaipaat kirkkaampaa, terveempää ja nuoremmalta näyttävää ihoa. Mikroneulaus toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ja korjaamaan ihoa tehokkaasti. Tutustu tarkemmin täältä.
 • Ripset ja kulmat
  Kaipaavatko kasvosi pientä piristystä? Meiltä saat kulmien huoltoon, ripsien ja kulmien värjäykseen sekä kulmien muotoiluun sekä siistimiseen liittyvät palvelut lisäpalveluineen ammattitaitoisten kosmetologiemme toteuttamana. Hinnat alkaen 25 euroa.
 • Intialainen päähieronta
  Shirobhyanga-päähieronnassa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa, jossa keskitytään kehon marma- eli energiapisteiden hierontaan. Hoidossa käytetään neitsytkookosöljyä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hinta 92 € / 45 min.
 • Aito balilainen hieronta
  Balinese Massage: Balilainen hieronta on lempeä yhdistelmä venytystä ja akupainantaa. Aasialaisten tuntema ”qi” (energia) virtaa kehoosi ja tuo syvää rentoutumista ja hyvinvointia. Hierontatekniikka pohjautuu Ayurveda-filosofiaan, joka on kokonaisvaltainen tapa hoitaa kehoa ja mieltä. Hinta 129 € / 60 min.
 • Jalkahoito 75 min.
  Täydelliseen hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti. LCN-kynsilakka (8 ml) sisältyy hintaan. Hinta vain 114 €
Löydät Medex Beauty Clinicin ja THANN Shop & Day Span yhteisistä, juuri remontoiduista tiloista Helsingin Stockmannin 7. kerroksesta (Aleksanterinkatu 52 B). Lähistöllä sijaitsee mm. historiallisen upea hotelli Kämp Galleria Esplanad -kauppakeskuksineen (ent. Kamp Galleria).
Katso kuvia tiloistamme ja tutustu hoitoihimme!