Just for Men – tuloksellisia hoitoja miehille

Hyvinvointi kuuluu myös miehille!

Miehet ovat kokoajan kasvava osuus asiakaskunnastamme, joten kokosimme yhteen erityisesti miehille räätälöidyt hoidot, joita tarjoamme hoitoloissamme. Hoitoja voit ostaa kätevästi myös verkkokaupamme miehille varatusta osiosta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kuumakivihieronta tai tehokasvohoito?

Huolitellun miehen yleisilmeeseen kuuluu hyvä kasvojen iho sekä siistit kädet ja jalat. Miehille suunnatut, huolellisesti valikoidut hoitomme tehdään miesten omilla tuotteilla. Hoitojen jälkeen sekä mieli että keho ovat raikkaita ja rentoutuneita. Hoidot ovat erittäin tuloksellisia ja vaikutukset pitkäaikaisia.

Relaxing Massage for Men – rentouttava koko kehon hieronta
Väsymys ja stressi katoavat tässä kokonaisvaltaisessa hieronnassa. Päästä niskaa ja selkää kohti etenevä hieronta poistaa kiireen ja rasituksen aiheuttamaa lihasjännitystä. Voit itse valita hieronnan painopistealueet. Sopii erinomaisesti kuntoilijoille ja edistää palautumista. Tuloksena on välitön energian palautuminen ja lihaskipujen sekä jännitysten poistuminen.
45 min – 95 €
75 min – 129 €

Hot Stone Therapy for Men – rentouttava kuumakivihieronta vartalolle
Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.
60 min – 123 € (THANN Shop & Day Spa, Medex)
60 min – 99 € (Eden’s Eva Spa)

Medex for Men – miesten tehokasvohoito
Miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapai-
nottamisen, ihon kuorinnan ja naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta. Hoidon jälkeen kasvojen iho on virkeä ja huoliteltu ja se kestää entistä paremmin parranajoa.
60 min – 106 €

Executive Foot Care – miesten jalkahoito
Jalkahoito on arjen luksusta ja sen tulokset kestävät pitkään. Täydellisessä jalkahoidossa pehmennetään kovettunut iho ja siistitään kynnet ja kynsinauhat. Hoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, mahdollisten kovettumien poiston, kynsien huolittelun sekä hemmottelevan hieronnan. Tämän jälkeen askel on kevyt!
60 min – 89 €

Miesten käsihoito
Miehille räätälöidyssä käsihoidossa hoidetaan kerralla kuntoon käsien iho, kynnet ja kynsinauhat. Täydellinen käsihoito huomioi myös ihon kosteutuksen. Tuloksena hyvinhoidetut, siistit kädet, jotka myös muut huomaavat.
30 min – 59 €

Autamme mielellämme valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan hoidon ja tuotteet!
Osta hoidot verkkokaupasta tai varaa aika suoraan johonkin hoitoloistamme.