Joulun toivotuimmat lahjat hoitoloistamme tai kätevästi verkkokaupasta!

Joulukuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ideoita joulupakettiin – tutustu tarjouksiin alta ja löydä myös muut tuotteet ja palvelut verkkokaupastamme. Lahjakortti on suosittu ja toivottu lahja ja valikoimastamme löydät lahjakortit ylellisiin ja hemmotteleviin hoitoihin tai voit valita avoimen lahjakortin käytettäväksi kuten lahjan saaja haluaa. Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan valitsemisessa.

Eden's Eva Spa

Joulukuun tuotetarjouksena 100% luonnollisia ainesosia sisältävä, herkän ihon tehokosteuttaja Cream Cypresse Special -päivävoide (50ml) sekä kollageenin ja elastiinin tuotantoa stimuloivaa Tinticosyniä® sisältävä, kiinteyttävä ja kosteuttava Crème pour les Yeux -silmänympärysgeeli (15 ml).

Hemmottelevat hoitotarjouksemme sisältävät myös tuotteen – loistava yhdistelmä pukinkonttiin lahjakorttina:

  • Beautiful Spa Day -kauneuspäivä ja Thann-käsivoide – täydellinen kauneuspäivä sisältää Medex Beauty -kasvohoidon, kulmahuollon sekä manikyyrihoidon käsille, joiden hoitoa voi jatkaa kotona pakettiin kuuluvalla ihanan tuoksuisella Thann-käsivoiteella (40g). Hoidon kesto 120 min. Tarjoushintaan 185 € (norm. 197 €).
  • Hot Stone Massage -hieronta ja Thann-vartaloemulsio – syvällä lihaksissa vaikuttava, rentouttava kuumakivihieronta vartalolle nyt edulliseen yhteishintaan ihoa kosteuttavan ja suojaavan THANN Aromatic Wood -vartaloemulsion (320 ml) kanssa. Hoidon kesto 60 min. Tarjoushintaan 109 € (norm. 128 €).

THANN Shop & Day Spa

Joulukuun tuotetarjouksena tuotepaketit käsien sekä ihon ja hiusten hoitoon: Aromatic Wood -sarjan hellävarainen, antiseptinen käsisaippua (250 ml) ja hoitava, aromaattisia öljyjä sisältävä käsivoide (250 ml) yhteishintaan 43 € (norm. 50 €) sekä virkistävän Sea Foam -sarjan hellävarainen suihkugeeli (320 ml) ja syväpuhdistava shampoo (250 ml) yhteishintaan 34 € (norm. 41 €).

Suosituimmat hoitomme ovat odotettu lahja tänäkin jouluna – nyt edulliseen tarjoushintaan:

  • Thann Stress Relief -rentoutushoito – koko vartalon aromahieronta yhdistettynä jalkojen kuorintaan ja vyöhyketerapeuttiseen hierontaan, kesto 90 min. Asiakkaidemme suosikki! Tarjouksessa nyt vain 149 € (norm. 159 €).
  • Thann Aromamassage – rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta sisältäen myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan, kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 136 € (norm. 146 €).

Medex Beauty Clinic

Joulukuun Medex-tuotetarjouksina ja lahjavinkkinä tuotepaketit niin herkän kuin tasapainoa kaipaavan ihon täsmähoitoon: herkälle iholle rauhoittava Ablutio Milk -puhdistusmaito (120 ml), joka sopii hyvin myös epäpuhtaan ihon hoitoon ja ihon luonnollista suojaa vahvistava Lotion Hydermios -kasvovesi (120 ml) edulliseen yhteishintaan 43 € (norm. 51 €); sekä kaviaariuutetta sisältävä tehokaksikko Lait De Caviar Emollient -puhdistusemulsio (120 ml) ja Caviar Balancing Lotion -kasvovesi (120 ml) pakettihintaan 84 € (norm. 91 €). Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Joulun ylellisin lahja laatua arvostavalle on Medex-lahjakortti – nyt tarjouksessa:

  • Medex Antioxidant – iho-ongelmia ennaltaehkäisevän kasvohoidon teho perustuu antioksidantteihin ja vitamiineihin. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon ongelman mukaisesti ja vaikutusta tehostetaan kasvojen ja decolteen hieronnalla, hoidon kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 129 € (norm. 139 €).
  • Medex-Shellac-manikyyri –sisältää kylvetyksen kynsinauhoille, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, Shellac-lakkauksen sekä voiteen levityksen. Tuloksena hyvin hoidetut ja edustavat kädet! Hoidon kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 65 € (norm. 80 €).

Muistathan, että Medex Beauty Clinicistä saat myös Restylane-täyteainehoidot plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin tekemänä. Myös lahjakortit! Lue lisää https://verkkokauppaedenseva.fi/restylane/.

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2017 asti.

-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-50%
EXP. 19.8.2024
-20%
-50%
EXP. 19.8.2024
-70%
EXP. 9.7.2024
-50%
EXP. 23.7.2024