Jatka kesää kanssamme – Thann ja Medex syyskuun tarjoukset ovat täällä!

Kokonaisvaltainen rentoutuminen jatkuu, vaikka kesä kääntyy kohti syksyä. Syyskuussa THANNilla ja Medexillä on tarjolla eri tyyppisiä hoitoja hemmottelevasta tuokiosta aina vaativaan ihonhoitoon asti.

  • Relaxed Head, Neck and Back & Revitalizing Facial -hoitoelämys vartalolle ja kasvoille nyt vain 129 € (norm. 149 €). Rentouttava yhdistelmähoito sisältää selän, niskan ja hartiaseudun hieronnan, jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä, sekä ihoa kirkastavan ja elävöittävän kasvohoidon. Hoidon kesto 90 min. Hoito on saatavilla Thann Shop & Day Spalta.
  • Vaativaan ihonhoitoon tarkoitettu ainutlaatuinen Medex Anti Age Mesoterapia -hoito on tarjolla hintaan 149 €.  Neulattomaan mesoterapiaan voit tutustua tarkemmin asiantuntijoidemme kirjoittaman blogitekstin avulla. Hoito on saatavilla Medex Beauty Cliniciltä.
  • Syyskuussa saat yhdellä hoitokerralla enemmän! Medex Lifting -kasvohoidon yhteydessä samaan hoitokertaan sisältyy nyt myös tehokas silmänympäryshoito (arvo 29 €). Kaikki tämä vain kasvohoidon hinnalla 146 €! Hoito on saatavilla Medex Beauty Cliniciltä.
  • Kaikki Eden Breeze -tuotteet nyt -15%. Sarjasta löytyy kaikki tarvittava huolelliseen ihonhoitoon aina vartalon kuorintavoiteesta hierontaöljyyn saakka.
  • Muistathan myös uutuushoitomme ihanan ja rentouttavan Balinese Massagen? Balilainen hieronta on lempeä yhdistelmä venytystä ja akupainantaa. Hierontahoito parantaa verenkiertoa aina syväkudoksia ja lihaksia myöten.

Syyskuun tarjoukset ovat voimassa 30.9.2016 asti.