Ihana uutuushoito talven koetteleman ihon elvyttämiseksi – nyt tarjouksessa!

Maaliskuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme hoidot ja tuotteet, joilla uudistat ihosi ja valmistaudut kevään tuloon. Hemmottele itseäsi tai osta lahjakortti rakkaalle tai läheiselle! Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan, hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

Uutuushoito Medex Beauty Clinicillä ja Eden’s Eva Spa -hoitoloissa

MEDEX SPRING TREATMENT -kasvohoito 90 min (Nokia) (Helsinki)
160 € 130 €
Kasvohoito, joka on suunniteltu erityisesti talven rasittaman ihon uudistamiseksi ja ikääntymisen merkkien hoitamiseksi. Vitamiinien ja muiden hoitavien aineiden yhdistelmää tehostetaan kohottavalla kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnalla ja täydennetään silmänympärys- ja kasvonaamiolla. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen voide. Hoidon ansioista iho hehkuu sekä näyttää ja tuntuu virkistäytyneeltä ja pehmeältä. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

Tässä muut hoitoloidemme tarjoukset maaliskuussa:

Eden’s Eva Spa Nokia ja Aulanko

Tuotetarjouksena THANN tuoksuöljyt (250 ml + 10 bambutikkua), tuoksuvaihtoehtoina Aromatic Wood, Eden Breeze ja Oriental Essence; kosteuttava ja ikääntymisen merkkien muodostumista hidastava THANN Eden Breeze kylpy- ja hierontaöljy (295 ml); sekä ihoon jätettävä näkymätön MEDEX Transparent Collagen Mask naamio (50 ml), joka soveltuu sekä yövoiteeksi että päivällä meikin alla käytettäväksi.

Hoitotarjouksena asiakkaidemme suosikki Stress Relief -yhdistelmähoito, 75 min, jossa intialaisen päähieronnan päänsärkyä ja stressiä helpottava vaikutus yhdistetään lihasjännitystä laukaisevaan klassiseen hierontaan – nyt vain 114 € (norm. 124 €). Tarjouksessa myös Seniori-jalkahoito, 60 min, 65 € (norm. 89 €) ja -20 % kaikista depilaatioista ja sokeroinneista.

THANN Shop & Day Spa

Tuotetarjouksena ravitseva ja syväpuhdistava THANN Sea Foam shampoo (250 ml), joka suojaa hiuksia ulkoisilta rasitteilta, antaa luonnollisen suojan hilsettä vastaan ja virkistää. Hiusten ja päänahan hoidon täydentää argan- ja kookosöljyä sekä luonnostaan antioksidanttista nano shiso -uutetta sisältävä THANN Nano Shiso Hair Mask (100g), joka kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tehokkaasti.

Hoitotarjouksena tehokas THANN Relaxed head, neck & back -hieronta (45 min), jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä – nyt 85 € (norm. 95 €). Tarjouksessa myös Shiso-sarjan tuotteilla tehtävä THANN Revitalizing facial -kasvohoito (70 min) kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan kasvojen ja decolteen hieronnan, kirkastavan kasvonaamion sekä hoitovoiteen – nyt 113 € (norm. 123 €).

Medex Beauty Clinic

Tuotetarjouksina MEDEX Avostem Eye Mask Special -silmänaamio (15 ml), joka auttaa pitämään silmänympärysihon kauniina sekä palauttamaan ihon notkeuden; MEDEX Antioxidant Prepare Foam -kuorinta-aine (100 ml); ja herkälle ja kuivalle iholle sopiva MEDEX Lavendula Cream Special -yövoide (50 ml).

Hoitotarjouksena MEDEX Winter Treatment -kasvohoito, 90 min, talven kuivattamalle ja kylmyydestä kärsivälle iholle – nyt 120 € (norm. 160 €). Tarjouksessa myös tasapainottava MEDEX Beauty -kasvohoito käsien parafiinikäsittelyllä täydennettynä, 75 min, 127 € (norm. 137 €) ja -15 % säärien sokeroinnista (45 min ja 60 min).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Katso kaikki tarjoukset ›

Tarjoukset ovat voimassa 31.3.2018 asti.

-25%

Thann Limited Collections

THANN Relieving set

59,00 
-21%

Thann Aromatic Wood

THANN Brightening Set

27,00 
-22%

Thann Limited Collections

THANN Nourishing set

79,00 
-23%

Thann Limited Collections

THANN Shiso Facial Set

69,00 
-67%

Avoimet lahjakortit hoitoihin tai verkkokauppaan

Postitettavan paperisen lahjakortin toimituskulut

3,00