Ihana arki!

Elokuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ihoa ja mieltä hellivät hoidot ja tuotteet, jotka valmistavat sinut arkeen rentoutuneena. Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

 

Eden's Eva Spa

Elokuun tuotetarjouksina Thann-luonnonpalasaippuat, jotka puhdistavat ja hoitavat ihoasi sekä hellivät aiesteja ihanilla tuoksuilla, sekä Avostem-silmänympärysnaamio, joka auttaa pitämään silmänympärysihon kauniina sekä palauttamaan ihon kimmoisuuden.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • Rebalancing-yhdistelmähoito sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon sekä klassisen hieronnan koko vartalolle, kesto 120 min. Tarjoushintaan 144 € (norm. 169 €).
  • Shirophyanga-päähieronta kivirentoutuksella – hieronta helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidossa käytettävä neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Hoidon päättää kuumakivirentoutus. Kesto 45 min. Tarjoushintaan 69 € (norm. 79 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Elokuun tuotetarjouksena jasmiinille ja ruusulle tuoksuva Eden Breeze Body Scrub -kuorintavoide, täyteläinen ja kosteuttava Jasmine Blossom -suihkusaippua ja eteerisiä kasviöljyjä sisältävä Aromatic Wood kylpy- ja hierontaöljy.

Uudistu ja rentoudu Thannilla:

  • Anti Ageing Facial – ylellinen ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kasvohoito. Hoidon kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 122 € (norm. 132 €).
  • Aromamassage-hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan. Hoidon kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 105 € (norm. 115 €).

 

Medex Beauty Clinic

Elokuun Medex-tuotetarjoukset hoitavat ja korjaavat kesän herkistämää ihoa: silmänympärysihon täsmähoitoon Avostem-naamio sekä ravitseva ja suojaava Protective Hydermios –päivävoide. Medex-hoitotarjouksena Medex Lifting kohottava kasvohoito. Tutustu myös muihin ihoa helliviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Nyt saat Medexiltä klassiset ja volyymiripsienpidennykset. Elokuussa uudet klassiset ripsienpidennykset tarjoushintaan 130 € (norm. 140 €).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 31.8.2017 asti.

-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-50%
EXP. 19.8.2024
-20%
-50%
EXP. 19.8.2024
-70%
EXP. 9.7.2024
-50%
EXP. 23.7.2024