Hyvä, laadukas kasvohoito saa aikaan tuloksia

Hyvinvoivan ihon perusrutiinit ovat yksinkertaiset: puhdista iho aamuin illoin, kosteuta sitä sopivalla voiteella (https://verkkokauppaedenseva.fi/tuote-osasto/kasvojen-ihonhoito/) ja käytä aurinkosuojalla varustettua päivävoidetta kesäaikaan sekä aurinkolomalla. Tosiasia kuitenkin on, että huolellinen kotihoitotuotteilla hoitaminen ei yksin riitä. Ihomme joutuu koville esimerkiksi stressitekijöiden seurauksena – stressi, ilmansaasteet, hikoilu ja meikki vaikuttavat kaikki yhdessä kasvojemme ihon hyvinvointiin.

Tässä kohtaa kasvohoidot tulevat mukaan kuvioihin. Erilaiset kasvohoidot puhdistavat ihoa tehokkaasti, kirkastavat ihon sävyä merkittäväksi, mutta myös kiinteyttävät ihoa. Kasvohoitoja löytyy moneen eri tarpeeseen – joskus jopa valinnanvaikeus yllättää! Hyvinvoiva iho näyttää kimmoisalta, hehkuvalta ja terveeltä eli laadukkaaseen ja tehokkaaseen kasvohoitoon kannattaa panostaa. Säännöllisellä hoitorutiinilla ja kasvohoidoilla pienet ihmeetkin ovat mahdollisia. Helsingin hoitoloiden osmetologimme neuvovat sinua mielellään oikeiden tuotteiden ja hoitojen valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä tai tule vierailemaan esimerkiksi Helsingin liikkeissämme. https://verkkokauppaedenseva.fi/yhteystiedot/

Miten valita juuri itselleen sopiva kasvohoito? Kokosimme yhteen asiakkaitamme helpottaaksemme suosituimmat kasvohoitomme erilaisille ihotyypeille helpottaaksemme valintaa.

Ikääntyvälle iholle – kasvohoito

Ongelmaiholle – kasvohoito

Epäpuhtaalle iholle – kasvohoito

  • Diamond Touch Fresh Up -kasvohoitopaketti tuo pientä luksusta arkeesi. Hoitopakettiin kuuluu heleyttävä kasvohoito, joka sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen. Tämän lisäksi hoitoa täydentää timanttihionta. Hoito kirkastaa, uudistaa, tasoittaa sekä poistaa ja vähentää epäpuhtauksien muodostumista!

Miesten iholle – kasvohoito

  • Virkistävä ja kirkastava hoito, joka on suunnattu erityisesti miehen ihon tarpeisiin? THANN miesten Booster-kasvohoito on ratkaisu tähän tarpeeseen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, syväpuhdistavan naamion ja hoitovoiteen, mutta rentoutusta lisäävät myös kasvojen ja niska-hartia-alueen hieronta. https://verkkokauppaedenseva.fi/tuote/thann-lahjakortti-miesten-booster/

Juuri sinun yksilölliselle ihollesi – kasvohoito

  • Meillä jokaisella on erilainen iho ja erilaiset tarpeet. My Medex Treatment -kasvohoidossa ammattitaitoinen kosmetologimme kartoittaa ihosi tarpeet ja räätälöi koko hoidon juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. My Medex Treatment on tehohoito kasvoille, joka sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä kulmien värjäyksen ja muotoilun lämpövahauksella tai sokeroinnilla.