Huima talviale – paljon tuotteita -50%

Päivitämme tuotevalikoimaamme, jonka seurauksena verkkokaupassamme ja hoitoloissamme on nyt huima talviale! Löydät verkkokaupastamme sekä hoitoloiden yhteydessä olevista myymälöistämme laadukkaita ja tehokkaita tuotteitamme -50% alennuksella!

Oheen listasimme muutamia esimerkkejä aletuotteistamme, mutta kannattaa kurkata täältä koko valikoima:

  • Talven reissulle pakkaat kätevästi mukaan Oriental Essence tai Aromatic Wood -sarjan lahjapakkaukset nyt vain hintaan 16,50 € (norm. 33 €). Molempiin paketteihin sisältyvät ihanalta tuoksuvat matkakokoiset suihkugeeli, shampoo, hoitoaine, vartalovoide ja kylpy-ja hierontaöljy.
  • Onko sinulla herkkä tai pintakuiva iho, mutta kaipaisit kuorintaa? Oatmeal Face Scrub – kaurakuorinta kasvoille on ratkaisu tähän! Kaura kuorii hellästi kasvojen ihon, kun taas riisinalkioöljy sekä rohtosalkoruusu ravitsevat ja kosteuttavat. Hinta nyt 22,50 € (norm. 45 €).
  • Talvella iho kaipaa kosteutta ja hoitoa. Eden Breeze -sarjan vartalovoit (150g ja 350g) ovat nekin nyt alennuksessa -50%
  • Käsien iho kuntoon pakkasilla! Jasmine Blossom -käsivoide sisältää liposomeja, jotka kuljettavat luonnon kasviöljyjen ravinteita syvälle ihoon, kun taas Oriental Essence -käsivoiteen arganöljy ehkäisee ihoa mm. ennenaikaiselta vanhenemiselta. Nämä molemmat käsivoiteet nyt vain 10,50 € /kpl (norm. 21 €)

Verkkokaupasta hankit tuotteet kätevästi omalta kotisohvaltasi, kun taas hoitoloissamme sinua palvelevat asiantunteva henkilökuntamme, joka neuvoo juuri oikeat tuotteet sinun ihosi hoitoon!

Tarjoukset ovat voimassa 12.2.2017 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.