Nyt hoidetaan kuntoon talven koettelema iho ja rentoudutaan!

Helmikuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme mieltä ja talven koettelemaa ihoa hellivät hoidot ja tuotteet. Hemmottele itseäsi tai osta lahjakortti vaikka ystävänpäivälahjaksi! Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan, hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

Eden's Eva Spa

Helmikuun tuotetarjouksena kasvojen ihon tehohoitoon Gel de Liposome -geeli (50 ml), jonka sisältämät liposomit kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä, sekä Gelée Royale -geeli (50 ml), joka tukee solun aineenvaihduntaa ja on tehokas ryppyjen, arpien ja huonontuneen verenkierron hoidossa. Tarjouksessa lisäksi THANN-tuoksuöljyt (250 ml + 10 bambutikkua) luomaan lämmintä tunnelmaa talvi-iltoihin.

Helmikuun hyvää tekevät hoitotarjoukset:

 • Medex Winter treatment – UUTUUS! Ihana kasvohoito talven kuivattaman ihon elvyttämiseksi. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka kosteuttavat ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä mm. vitamiinien ja kollageenin avulla. Tunnin hoito tarjoushintaan 80 € (norm. 99 €) ja 90 min hoito tarjoushintaan 120 € (norm. 160 €).
 • Hot stone massage päähieronnalla – lihasjännitystä poistava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa ja rentoutuksen viimeistelee päähieronta. Hoidon kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 99 € (norm. 124 €).
 • Seniori-jalkahoito – Sisältää kovettumien poiston,kynsen ja kynsinauhojen hoidon sekä hieronnan. Hoidon kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 65 € (norm. 89 €).
 • Kulmahuolto ja ripsien värjäys – kulmat muotoillaan ja kulmat sekä ripset värjätään kestovärillä. Hoidon kesto n. 45 min. Tarjoushintaan 30 € (norm. 59 €).

THANN Shop & Day Spa

Helmikuun tuotetarjouksena THANN huonetuoksupakkaukset, jotka sisältävät 100 % luonnonmukaisen eteerisen öljyn (10 ml) ja annosteluun tarkoitetun potpurrin. Tarjouksessa lisäksi THANN tuoksuöljyt (250 ml + 10 bambutikkua) luomaan lämmintä tunnelmaa talvi-iltoihin. Nämä ihanat tuoksut soveltuvat mainiosti myös ystävänpäivälahjaksi!

Hoitotarjoukset itselle tai ystävänpäivälahjaksi:

 • THANN Shiso Therapy – rentouttava hoito vartalolle ja kasvoille, jossa yhdistyy ikääntymistä ehkäisevän japanilaisen Shiso-kasviöljyn ja rentouttavan hieronnan teho. Hoidon kesto 120 min. Tarjouksessa nyt vain 164 € (norm. 179 €).
 • THANN Exclusive for Men – kokonaisvaltaisesti rentouttava, lihaskipua helpottava THANN Signature -hieronta täydennettynä pään ja jalkapohjien hieronnalla. Hoito tuottaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja edistää palautumista. Hoidon kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 149 € (norm. 159 €).
 • THANN Shirobhyanga – intialainen päähieronta, jossa käytetään traditionaalista ayurvedista hierontatekniikkaa ja neitsytkookosöljyä, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Hoidon kesto 45 min. Tarjouksessa nyt vain 75 € (norm. 92 €).

Medex Beauty Clinic

Helmikuun Medex-tuotetarjouksina anti-ageing-vaikutuksia sisältävä ja tehokkaasti ravitseva Crème de Réveil -kantasoluvoide (50 ml) yökäyttöön sekä Avostem Eye Mask Special -silmänympärysnaamio (15 ml), joka sisältää useita vaikuttavia ainesosia auttaen pitämään silmänympärysihon kauniina sekä palauttamaan ihon notkeuden. Tarjouksessa lisäksi kaikille ihotyypeille soveltuva ylellinen Lait de Caviar Emollient -puhdistusemulsio (120 ml). Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Tulokselliset Medex- ja Restylane-hoidot talven koettelemaa ihoa uudistamaan:

 • Medex Winter treatment – UUTUUS! Ihana kasvohoito talven kuivattaman ihon elvyttämiseksi. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka kosteuttavat ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä mm. vitamiinien ja kollageenin avulla, kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 120 € (norm. 160 €).
 • Vinylux-manikyyri – UUTUUS! Manikyyri tehdään laadukkailla Vinyluxin kynsilakoilla. Hoitoon kuuluu käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito sekä lakkaus ja lyhyt hieronta. Kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 65 € (norm. 75 €).
 • Seniori-jalkahoito – Sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä hieronnan. Hoidon kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 65 € (norm. 89 €).
 • Sokerointi – sarjahoitotarjouksessa bikinialueen sokeroinnit kun varaat sokerointikäyntisi päätteksi seuraavan hoitokerran: 1. hoitokerta -5€, 2. hoitokerta -5€ ja 3. hoitokerta -7€.

Tarjouksessa valikoidut Restylane- ja botuliinihoidot plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin tekemänä. Myös lahjakortit! Lue lisää https://verkkokauppaedenseva.fi/medex-beauty-clinic-helsinki/restylane/.

 • Restylane huulihoidot – huulen rajan tai huulien täyteläistäminen ja huulien kosteutushoito -10% (norm. alk. 340 €).
 • Botuliinihoidot – otsan alueen (pystyjuonne kulmakarvojen välissä sekä otsan poikkijuonteet) ja silmänympärysalueen (silmänurkan näkyvät juonteet) hoidot -10% (norm. 300 €/silmänymp., 495 €/otsa).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 28.2.2018 asti.

-20%

Medex Professional

SWS ”SPF 50” 100 ML

31,20 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-20%

Medex Professional

Crème de Réveil SPF 15

54,40 
-20%
-20%