Hintahulinat! Erikoistarjoukset myymälässämme vain 12.-16.10.2016!

Hullaannuimme syksystä ja laitoimme hoitoja erikoistarjoukseen Thann Shop & Day Spa sekä Medex Beauty Clinic -hoitoloissamme Helsingissä. Hoidot ovat ostettavissa vain 12.-16.10.2016 välisenä aikana. Ihanat hoidot voit ostaa myös lahjakortiksi!

Kaikki alla esitellyt tarjoushoidot nyt vain 50 € /kpl (norm. 70 €) tai 3 kerran korttina 150 € (norm. 210 €) hullutpaivat

Medex hedelmähappohoito 30 min. (Medex Beauty Clinic)
Tehokas kirkastava hoito kasvoille. Hoito tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman. Tulosten saamiseksi suositellaan sarjahoitoa 3-4 kertaa viikon välein.

Foot Massage 30 min. (Thann Shop & Day Spa)
Perinteinen aasialainen hierontahoito, joka rentouttaa väsyneitä jalkoja. Rentouttaa, vähentää kiputiloja sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoito sisältää aromakylvyn ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan jaloille ja säärille.

Head Massage 30 min. (Thann Shop & Day Spa)
Virkistävä intialainen päähieronta, jossa keskitytään kehon marma eli energiapisteiden hierontaan. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä.

Neck and Back Massage 30 min. (Thann Shop & Day Spa)
Tehokas, tarpeidesi mukaan keskivoimakas tai voimakas hieronta, jossa keskitytään rentouttamaan arjen kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä pään, niskan ja yläselän alueella. Rentouttaa, helpottaa lihassärkyjä ja parantaa liikkuvuutta.

Varaa aikasi hoitoihin täältä!