Hemmottelua syksyn pimeyteen

Lokakuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ihoa ja mieltä hellivät hoidot ja tuotteet. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi lahjakortti. Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

 

Eden's Eva Spa

Lokakuun tuotetarjouksena matkakokoiset Eden Breeze –tuotteet pakettihintaan: Eden Breeze shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli á 100 ml. Kätevät mukaan vaikka syyslomamatkalle.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • Spa-pedikyyri ja Thann-käsivoide 40g yhteishintaan – pehmentävä jalkahoito sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen, kesto 60 min. Thann-käsivoide hoitaa ja hellii käsien ihoa. Tarjoushintaan yhdessä 99 € (norm. 111 €).
  • Medex Beauty –kasvohoito epäpuhtauksien poistolla – nuoren ihon syväpuhdistava kasvohoito, hoidon kesto 75 min. Tarjoushintaan 99 € (norm. 113 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Lokakuun tuotetarjouksena herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusöljy ja ihoa hellivä Eden Breeze body butter tuplapakkaus (2x100g).

Uudistu ja rentoudu Thannilla:

 

Medex Beauty Clinic

Lokakuun Medex-tuotetarjoukset hoitavat ja uudistavat ihoa: ihon puhdistukseen ja kuorintaan Medex Lait Exfoliant –kuorintamaito kaikille ihotyypeille ja Re-Genesis yövoide uudistamaan ja vahvistamaan ikääntyvää ihoa. Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • Medex Beauty kasvohoito – tasapainottava kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen, kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 102 € (norm. 112 €).
  • Mikroneulaus – mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla. Saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen ottamalla hoitoja säännöllisesti sarjahoitona. Ensimmäinen hoitokerta tarjouksessa nyt vain 265 € (norm. 275 €).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2017 asti.

-20%

Medex Professional

SWS ”SPF 50” 100 ML

31,20 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-20%

Medex Professional

Crème de Réveil SPF 15

54,40 
-20%
-20%