Hemmottelua ja hyvää oloa talven keskelle!

Tammikuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme mieltä ja talven koettelemaa ihoa hellivät hoidot ja tuotteet. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi lahjakortti! Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan, hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

Eden's Eva Spa

Tammikuun tuotetarjouksena ihoa suojelevia orgaanista kookosöljyä ja riisileseöljyä sisältävä Eden Breeze Body Scrub (150 ml) sekä monikäyttöinen Aromatic Wood -sarjan tuoksusuihke (60 ml). Tarjouksessa myös kuivaa ihoa ravitseva ja suojaava Equendio Cream -päivävoide (50 ml).

Kynnet ja kulmat kuntoon tammikuun hoitotarjouksilla:

  • Shellac-kestolakkaus – kestolakkaus yhdellä tai kahdella värillä. Yhden värin lakkaus (hoidon kesto 45 min) tarjoushintaan 40 € (norm. 70 €) ja kahden värin lakkaus (hoidon kesto 60 min) tarjoushintaan 45 € (norm. 75 €).
  • Kulmahuolto ja ripsien värjäys – kulmat muotoillaan ja kulmat sekä ripset värjätään kestovärillä. Hoidon kesto n. 45 min. Tarjoushintaan 30 € (norm. 59 €).

THANN Shop & Day Spa

Tammikuun tuotetarjouksena mm. muskottipähkinä- ja appelsiiniöljyjä sisältävän Aromatic Wood -sarjan kylpy- ja hierontaöljy (295 ml) ja aromakynttilä (190 g).

Joulun jälkeen on taas aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin:

  • Thann Spa pedikyyri – jalkoja hemmotteleva pedikyyrihoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, kovettumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon sekä hemmottelevan hieronnan. Hoidon kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 89 € (norm. 99 €).
  • Thann Hot Stone Body Massage – rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa lihasjännitystä poistaen. Hoidon kesto 60 min. Tarjouksessa nyt vain 113 € (norm. 123 €).

Medex Beauty Clinic

Tammikuun Medex-tuotetarjouksina kuivan ja herkän ihon biologinen kuorinta Bio Exqur Peeling Special (50 ml) ja Serum Phyto Hormones -seerumi (20 ml) ikääntymisen merkkejä vastaan. Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Tulokselliset Medex-hoidot talven koettelemaa ihoa uudistamaan:

  • Medex happohoito – ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito, joka tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman. Hoidon kesto 30 min. Tarjouksessa nyt vain 63 € (norm. 73 €).
  • Medex Fresh Up -kasvohoito kulmahuollolla – heleyttävä kasvohoito täydennettynä kulmahuollolla, kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 102 € (norm. 112 €).

Muistathan, että Medex Beauty Clinicistä saat myös Restylane-täyteainehoidot plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin tekemänä. Myös lahjakortit! Lue lisää https://verkkokauppaedenseva.fi/restylane/.

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2018 asti.

-20%

Medex Professional

SWS ”SPF 50” 100 ML

31,20 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-20%

Medex Professional

Crème de Réveil SPF 15

54,40 
-20%
-20%