Hemmottele kauneushoito-, kosmetologi- tai day spa -lahjakortilla jouluna

Mitä joululahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Lahjakortti on mitä parhain tapa muistaa läheistä ja antaa lahjaksi jouluna. Meiltä saat lahjakortit moniin eri hoitoihin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Toivelahjoja löytyy lahjakorteista sekä naisille että miehille. Meiltä löydät erilaisia kombinaatioita, kuten kauneushoito-, kosmetologi- tai kauneudenhoitolahjakortti sekä day spa -lahjakortti. Entä miten olisi lahjakortti kylpylään? Kylpylälahjakortti voi myös sisältää yhdistelmän tarjonnassa olevista hemmotteluhoidoistamme!

Hemmottele läheisiäsi tänä jouluna kauneushoidolla tai hieronnalla. Lahjakortti erilaisiin Helsingissä toteutettaviin hemmoitteluhoitoihimme on ihana, kaikille sopiva lahja, joka tuo hyvää oloa pitkään ja viestii siitä, että välität sen saajasta. Lahjakortti hoitolaamme on lahja, joka muistetaan pitkään.  

Lahjakortin hankkiminen on antajalle myös helppoa – sen voit tehdä suoraan verkkokaupastamme tai kätevästi hoitoloistamme esimerkiksi Helsingistä. Lahjakortti voi olla avoimella summalla, jolloin saaja itse päättää, mitä sillä lunastaa. Lahjakortteja voi tilata myös useamman yrityslahjaksi tai koko perheelle.

Lahjakortti-joululahja on aina toivottu. Halusimme helpottaa vielä hieman päätöstäsi, ja kokosimme alle suosituimmat lahjakortti-ideamme sinulle tärkeille ihmisille! Näistä asiakkaillamme on vain hyviä kokemuksia:

Suosituimmat lahjakorttimme

Nämä lahjakortit ovat verkkokauppamme suosituimmat!

Ystävälle lahjakortti – joululahja

Ystävyys on yksi arvokkaimmista asioista maailmassa. Onko ystävälläsi tulossa syntymä- tai joku muu merkkipäivä ja lahjaidea puuttuu?

  • Parhaalle ystävälle, joka on aivan ”Sparkling” tarjoamme tuloksellisen Medex Sparkling Treatment -hoidon lahjakortin muodossa, joka sisältää kaiken tarvittavan! Hoito on 6-vaiheinen kauneushoito, jossa hyödynnetään Josephine van Steinborg -sarjan tuotteiden ainutlaatuisten ainesosien teho. Hoito sisältää myös ihon verenkiertoa elvyttävän ja rentouttavan hieronnan kasvoille ja dekolteelle.
  • Se kaveri, jonka kanssa olette tehneet ne ikimuistoisimmat reissut tai kiertäneet parhaat nähtävyydet, sopii erinomaisesti lahjakortti Spa-pedikyyriin. Kyseessä on pehmentävä jalkahoito, johon sisältyy aina kaikki kovettumien poistosta hierontaan asti. Tämän jälkeen kelpaa alkaa suunnitella uutta yhteistä seikkailua!
  • Vauva tulossa? Mitä hankkia ihanan ystävän babyshowereille lahjaksi? Hanki tulevalle äidille lahjakortti Mother-to-be-hemmotteluhoitoon ja rentoutuminen uuden arjen edessä on varmaa! Hoitoon sisältyy jalkakylpy sekä -kuorinta sekä hemmotteleva vartalohieronta. Tästä riittää vauvajuhlissa puhetta!

Puolisolle, lahjakortit naisille ja miehille

Mitäpä jos yllättäisitkin rakkaan puolisosi hääpäivän kunniaksi tai ihan vain kiitoksena yhteisestä arjesta? Välillä kiireen keskellä huomioiminen unohtuu – lahjakorttimme sopivat moneen tilanteeseen!

Vanhemmalle lahjakortti – joululahja

Usein sitä pysähtyy miettimään, mitä kaikkea vanhempamme meidän vuoksemme tekevätkään. Olisiko nyt sinun aikasi kiittää heitä?

  • Lastenhoidossa avustavalle isoäidille oiva kiitos on esimerkiksi lahjakortti Aromamassage-hierontaan. Hieronta rentouttaa, poistaa lihasjännitystä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa – vaikutukset kestävät useita päiviä. Tämän jälkeen jaksaa taas leikkiä ihanien lastenlasten kanssa!
  • Mitäpä jos yllättäisit anopin hieman erilaisella kasvohoidolla? Laadukas kasvojen happihoito yhdistää teknologian ja laadukkaat Medex-hoitotuotteet. Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää välittömästi terveemmältä ja raikkaammalta!
  • Onko pariskunnalle tulossa yhteinen merkkipäivä? Helmihääpäivä tai rubiinihääpäivä? Relaxed-parihoitomme sisältää intialaisen päähieronnan, aromahieronnan selälle sekä lämminkivirentoutuksen – kaikki tämä yhdessä puolison kanssa. Mikä olisikaan ihanampi muistaminen, kuin yhteinen rentouttava kokemus, jota muistella vielä pitkään!