Hemmottele itseäsi, koulunsa päättävää tai kesän muita päivänsankareita

Kesäkuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ihoa ja mieltä hellivät hoidot ja tuotteet, jotka soveltuvat erityisen hyvin myös esimerkiksi valmistujaislahjaksi. Meiltä löydät loistavat lahjaideat myös muille kesän päivänsankareille. Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan valitsemisessa.

 

Eden's Eva Spa

Kesäkuun tuotetarjouksina jasmiinille ja ruusulle tuoksuva Eden Breeze Body Scrub, jonka kookos- ja riisileseöljyt suojelevat ihoa jättäen sen hehkuvaksi ja pehmeäksi, sekä herkän ja kuivan ihon puhdistusmaito Lait Elure Special, jonka öljyt ja vitamiinit puhdistavat ja pehmentävät ihoa. Loistavat tuotteet kesäihoa hoitamaan!

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • Foot Spa –jalkahoito sisältää jalkakylvyn, pehmentävän suolakuorinnan, kovettumien poiston, kosmeettisen kynsien hoidon sekä lakkauksen, kesto 90 min. Tarjoushintaan 109 € (norm. 119 €).
  • Stress Relief –yhdistelmähoito sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle, kesto 75 min. Asiakkaiden suosikki nyt tarjoushintaan 114 € (norm. 124 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Kesäkuun tuotetarjouksena kesäihon ja hiusten hoitoon jasmiinille ja ruusulle tuoksuva Eden Breeze Body Scrub -kuorintavoide, ihoa suojeleva ja sen kosteustasapainoa ylläpitävä Oriental Essence –suihkugeeli, ja sulfaatiton, ravitseva ja syväpuhdistava Aromatic Wood –shampoo.

Thannilta rentoutusta itselle tai lahjaksi kesän päivänsankareille:

  • Relaxed Head, Neck and Back & Revitalizing Facial –yhdistelmähoito rentouttamaan kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä. Sisältää myös ihoa kirkastavan ja elävöittävän kasvohoidon. Hoidon kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 139 € (norm. 149 €).
  • Aromamassage-hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan. Hoidon kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 136 € (norm. 146 €).

 

Medex Beauty Clinic

Kesäkuun Medex-tuotetarjoukset hoitavat ja korjaavat kesän herkistämää ihoa: korkealaatuinen, ihoa rauhoittava Ablutio Milk herkän ja epäpuhtaan ihon puhdistukseen sekä punoittavan ja ärtyneen ihon hoitoon suunniteltu Cream Desensible –yövoide. Tutustu myös muihin ihoa rauhoittaviin Medex-tuotteisiin verkkosivuillamme.

Hoitotarjouksista löydät täsmälahjat valmistuville ja muille kesän juhlijoille. Medex Beauty Clinicin lahjakortti on kätevä ja mieluinen lahja kaikille, jotka arvostavat laatua ja tuloksellisuutta.

  • Detoxifying Treatment –kasvohoito, jonka teho perustuu luontaisiin yrtteihin. Hoidossa annettava valo poistaa epäpuhtauksia ja vähentää vapaiden radikaalien määrää, kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 142 € (norm. 152 €).
  • Shellac-manikyyri sisältää kylvetyksen kynsinauhoille, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, Shellac-lakkauksen sekä voiteen levityksen, kesto 75 min. Tarjouksessa nyt vain 70 € (norm. 80 €).

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 30.6.2017 asti.

-20%

Medex Professional

SWS ”SPF 50” 100 ML

31,20 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-20%

Medex Professional

Crème de Réveil SPF 15

54,40 
-20%
-20%