HAPPY DAYS –TARJOUSPÄIVÄT EDEN’S EVA SPA –HOITOLOISSA SYYSKUUSSA: Rentouttavia hoitoja ja laadukkaita tuotteita huippuhinnoin

Eden’s Eva Spa –hoitoloissa Nokialla vietetään saapuneen syksyn kunniaksi HAPPY DAYS –päiviä 22., 23. ja 30. syyskuuta: huippuhyvät hoito- ja tuotetarjoukset vain Happy Days –päivinä hoitoloissa ja verkkokaupassa. Tarkista alta onko suosikkihoitosi- tai tuotteesi tarjouksessa, tai kokeile jotain uutta edulliseen tarjoushintaan. Varaa aika hoitoon ajoissa suoraan hoitolastamme tai verkkoajanvarauksen kautta.

MEDEX LIFTING, 90 min
Kohottava, ihon kimmoisuutta ja elastisuutta elvyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille.
136€ 108,80€

HOT STONE –kuumakivihieronta, 60 min 
Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vartalolle vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.
99€ 79,20€

STRESS RELIEF, 75 min
Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle.
124€ 99,20€

ORIENTAL ESSENCE FRAGRANCE MIST -huonetuoksu, 60ml
Tuoksuspray, joka sopii huoneilman raikastamiseen, tekstiileille ja vartalon iholle. Oriental Essence -tuoksussa yhdistyy eteerisen kafferilimetin ja raikkaan sitruunaruohon tuoksut.
22€ 17,60€

AVOSTEM EYE MASK -silmänympärysnaamio, 15ml
Kaikille ihotyypeille sopiva naamio sisältää avokadoa, meristeemiä, rohtosarviapilauutetta ja quercusta. Naamio auttaa pitämään silmänympärysihon kauniina sekä palauttamaan ihon notkeuden.
79€ 63,20€

MEDEX FOR MEN -tuotteet
Kaikki Medex for Men -tuotteet -20%

 

TARJOUKSET VOIMASSA EDEN’S EVA SPA –HOITOLOISSA NOKIALLA JA AULANGOLLA SEKÄ VERKKOKAUPASSA MERKITTYINÄ PÄIVINÄ.