Eden’s Eva Shop & Day Spa -hoitola

Koska paratiisiin on pitkä matka, tule meille Eden’s Evaan!

Edens Eva Shop & Day Spa Nokia on vuonna 2007 perustettu day spa, joka tuottaa hyvää oloa keholle ja mielelle, kauneutta, hyvinvointia ja elämyksiä. Hoitola tarjoaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, hierontahoitoja sekä hoito- ja rentoutuskokonaisuuksia. Irtaannu arjesta ja nauti tiloissamme kiireettömästä hetkestä omaa aikaa!

Tuloksellisia kauneushoitoja ja elämyksellisiä hierontahoitoja tarjoavan Nokia Day Span palveluvalikoimaan kuuluvat jalka- ja käsihoidot, hieronta- ja vartalohoidot, kuumakivihieronta, hot stone massage, suklaahieronta, intialainen päähieronta, urheiluhieronta, parihoidot, kylpyhoidot, kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, mesoterapia ilman neuloja, aknehoidot, antiage-hoidot, valohoidot. Kulmien huolto, ripsien värjäys, CND Schellac -manikyyri ja sokeroinnit sekä depilaatio.

Eden’s Eva Shop & Day Spa -hoitola sijaitsee Nokialla, kylpylähotelli Scandic Edenin yhteydessä luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Ajomatka Tampereelta on vain 15 minuuttia. Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

#Käsihoidot #Jalkahoidot #Kosmetologi #AntiAgeing #Kuorintahoidot #Happohoito #Lifting #Mikroneulaus #Mesoterapia #Hyaluronihappo #DMAE-antioksidantti #Glykolihappo #Quintenstein #CaviardeLuxe #JosephinevanSteinborg #Medexformen #Hoitopaketit #Parihoidot #Hoidotmiehille #Vahaus #Lahjakortit

Hieronta- ja vartalohoidot

Eden’s Eva Day Span monipuoliset hieronta- ja vartalohoidot takaavat täydellisen rentoutuksen ja irtioton arjen rasituksesta. Kokonaisvaltaisesti rentouttavissa vartalohieronnoissa käsitellään kehoa pehmeillä hierontatekniikoilla, jotka rauhoittavat, rentouttavat ja saavat lihakset ja kehon palautumaan. Eden’s Eva Day Span holistiset hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Eden’s Eva Day Span vartalohoidot ovat äärimmäisen holistisia, kehoa ja mieltä hoitavia kokonaisuuksia. Hoidoissa yhdistetään vanhoja itämaisia ja moderneja länsimaisia hierontatekniikoita sekä tarvittaessa fysioterapeuttista kuntouttavaa otetta. Teemme myös paljon klassista ja urheiluhierontaa. Muista tutustua myös pari- ja kombinaatiohoitoihimme!

Kauneushoidot

Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia, jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan. Meillä voidaan toteuttaa myös monipuolisia vartalo- ja hierontahoitoja ennen tai jälkeen kosmetologihoitoja tuottaaksemme kokonaisvaltaisesti arjen luksusta, elämyksiä, kauneutta ja hyvinvointia.

Poimintoja kosmetologihoidoistamme

Medex Mikroneulaushoito

Medex Mikroneulaushoidot ovat tehokkaita moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito toimii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Myös mm. arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla. Atooppiselle iholle on saatu myös helpotusta mikroneulaushoitojen avulla.

Mikroneulaushoito tekee tuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Tämä aiheuttaa sen, että iho alkaa tuottamaan itse sisältäpäin kollageenia yhä enemmän. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa, jonka tuottaminen iän myötä hidastuu. Mikroneulauksella toteutettu kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille. Mikroneulaushoidon avulla pystytään myös imeyttämään syvälle ihoon tehoaineita paremmin. Medex-tehoseerumi valitaan aina hoidettavan ihon tarpeen mukaan. Mikroneulaushoito on hyvä aknen jälkihoitoon eli aknearville. Aknen on ensin parannuttava ja ihon on oltava terve. Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä. Parhaimpaan tulokseen pääseminen edellyttää tiivistä sarjahoitoa, jossa suositus on tietenkin tapauksesta ja hoidon indikaatiosta riippuen 3-6 hoitokertaa noin 1 kuukauden välein.

Medex Mesoterapiahoito

Medex Mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

  • Hyaluronihappoampulli: lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
  • Mesopolyvitamiiniampulli: estää ihoa ohentumasta, tuo ihoon antioksidantteja
  • DMAE-antioksidanttiampulli: suojaa vapailta radikaaleilta, pidentää solun ikää, estää maksaläiskien syntyä
  • Glykolihappoampulli: stimuloi uusien solujen syntyä, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon, poistaa kuollutta solukkoa
  • Kofeiiniampulli: stimuloi mikroverenkiertoa, palauttaa kauniin värin iholle

Otamme jatkuvasti käyttöön uusia menetelmiä ja hoitoja. Esimerkkinä Medex Mask Lumiere -valohoito

Medex Mask Lumiere -valohoito

Medex Mask Lumiere -valohoito on tutustumisen arvoinen. Medexin uusi Mask Lumiere -valohoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa monia eri ihon ongelmia uuden ja innovatiivisen valomaskin avulla. Ammattitaitoinen kosmetologi kartoittaa ihosi tarpeet ja päättää niiden mukaisesti millä valoaalloilla ja tehoilla ihoa hoidetaan. LED-valohoidolla on havaittu olevan ihoa parantava vaikutus, jota voidaan käyttää ryppyjen ja juonteiden, herkistyneen ihon, ruusufinnin ja aknen hoitoon. LED-valon on myös todettu nopeuttavan haavojen, ärsytyksien ja arpien paranemista. LED nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen ja auttaa ihoa tuottamaan D- vitamiinia. Hoidon hyödyt ovatkin ihon luonnollinen uudistuminen, helppo ja kivuton hoito sekä hyvä kosmeettinen tulos ilman arpia. Valohoito tuo virkeyttä ja pirteyttä kirkasvalohoidon tavoin myös mieleen!

Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla. Suosittelemme käymään hoidossa 1-2 kertaa viikossa, kokonaisuudessaan 5-10 kertaa. Ihostasi tulee huomattavasti kimmoisampi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi! Tutustu hoitoon tarkemmin täällä.

Tilaa uutiskirje

 

Hoitohinnasto

Medex Sparkling Festive Treatment 90 min 195 €

Medex Bio Science Cosmeticsin Josephine van Steinborg prestige line -sarjan tuotteissa ihonhoidon uusin tekniikka yhdistyy ylelliseen tuntemukseen avainainesosinaan kaviaariuute ja kulta.

Sammen kaviaariuute on yksi luonnon ravitsevimmista aineista, jolla on myös parantava vaikutus. Kaviaari sisältää luonnollisia, mutta samalla ylellisiä ainesosia kuten amino- ja rasvahappoja, ainutlaatuisia oligopeptidejä ja proteiineja sekä hivenaineita. Gelée d’Or -ihonhoitogeelissä ylellisen tuntemuksen maksimoi geeliin lisätty aito kulta, joka levittyy iholle antaen kauniin ja raikkaan lopputuloksen.

Koe kaviaariuutteen teho ja näe kuinka elinvoimaisuus palaa ihollesi!

Sparkling Festive Treatment on 6-vaiheinen kauneushoito, jossa hyödynnetään Josephine van Steinborg -sarjan tuotteiden ainutlaatuisten ainesosien teho. Hoito sisältää myös ihon verenkiertoa elvyttävän ja rentouttavan hieronnan kasvoille ja dekolteelle.

Osta lahjakortti
Mask Lumiere -valohoito 30 min 69 €

Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty Medex-valohoito aktivoi voimakkaasti ihon omien solujen toimintaa ja on turvallinen käyttää. Valohoidosta saat merkittävää apua ihon moniin ongelmiin, mm. ryppyihin, näppyihin, couperosaan ja pigmenttimuutoksiin.

Ensimmäinen hoitokerta on kestoltaan 60 min, jossa tehdään Medexille ominainen kolmen esteen poisto hedelmähappokuorinnalla. Valomaskin alle levitetään tehoseerumi, jonka jälkeen collageenin tuotantoa ihossa lisäävä naamio sekä lopuksi hoitovoide.

Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla.

Suosittelemme käymään hoidossa 2 kertaa viikossa, kokonaisuudessaan 10 kertaa. Ihostasi tulee huomattavasti kimmoisampi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi!

Ensimmäinen hoitokerta: 60 min 112 €
Jatkohoito: 30 min 69 €
10 kerran sarjahoito: 552 €

Osta lahjakortti
Happohoito 30 min 74 €

Hedelmähappohoito sopii ehkäisevästi akneiholle, pigmenttimuutoksiin, ikääntyvälle iholle, juonteisiin sekä arpiin. Happohoito tekee ihosta pehmeämmän, heleämmän ja tasaisemman. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, jonka jälkeen hedelmähappokuorinta, ihon neutralointi ja hoitovoiteet.

Happohoitoa suositellaan otettavaksi 3–4 viikon välein. Hoito tehdään 30 % hapolla ja on äärimmäisen voimakas toimenpide. Hoidon jälkeen iho on voimakkaasti punoittava eikä sitä suositella otettavaksi juuri ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa. Hoidon jälkeen suositellaan pysymään sisätiloissa, suoraa auringonpaistetta tulee välttää ainakin viikon ajan. Hoidon kesto 30 min.

30 min 74 €
3 kerran sarjahoito: 199 €
5 kerran sarjahoito: 280 €

Osta lahjakortti
Medex Luxury Black Caviar -kasvohoito 199 €

Ylellinen ja tehokas anti aging -kasvohoito, joka tehdään kokonaan Josephine Van Steinborg -sarjan tuotteilla. Hoidon jälkeiseen ihon kotihoitoon tarjoamme 40 % alennuksen Josephine Van Steinborg -sarjan kaviaarituotteista. Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
Medex vuodenaikahoidot - Talvi, kevät, kesä & syksy 160 €

Medex-tuotteiden tehoon perustuvat uutuushoidot, jotka on suunniteltu erityisesti vuodenajan ja lämpötilanvaihteluiden rasittaman ihon elvyttämiseksi ja uudistamiseksi sekä ikääntymisen merkkien hoitamiseksi.

Hoito aloitetaan 3-vaiheisella puhdistuksella, joka puhdistaa ja pehmentää ihon. Puhdistuksen jälkeen iho on valmis vastaanottamaan vitamiinit ja muut hoitavat aineet. Vitamiinien E, A, C, B5, B3 ja F -yhdistelmä saa aikaan näkyvän muutoksen, jota tehostetaan kohottavalla kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnalla ja täydennetään silmänympärys- ja kasvonaamiolla. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen voide. Hoidon ansioista iho hehkuu sekä näyttää ja tuntuu virkistäytyneeltä ja pehmeältä. Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
Beautiful Face – Tuloksellinen kasvohoito 59 €

Tehohoito kaunistaa kasvojen ihon nopeasti. Räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Hoidon kesto 30 min.

Osta lahjakortti
Medex Fresh Up – Kirkastava kasvohoito 79 €

Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan, geeliseerumin sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 45 min.

Osta lahjakortti
Medex Beauty – Tasapainottava kasvohoito 94 €

Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, tehoseerumin, naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Medex Antioxidant – Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 119 €

Antioksidantteihin ja vitamiineihin perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia, kuten aknea, couperosaa, juonteita tai pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja naamion sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan kasvojen ja decolteen hieronnalla. Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Medex Lifting – Kohottava kasvohoito 136 €

Kohottava, ihon kimmoisuutta ja elastisuutta elvyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille. Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
My Medex Treatment – Yksilöllinen tehohoito kasvoille 155 €

My Medex Treatment on yksilöllinen tehohoito kasvoille. Hoitaja kartoittaa ihosi tarpeet ja räätälöi juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisen hoitokokonaisuuden. Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien värjäyksen ja muotoilun lämpövahauksella tai sokeroinnilla. Hoidon kesto 105 min.

Osta lahjakortti
Medex for Men – Virkistävä ja kirkastava kasvohoito 94 € – 109 €

Miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen.

60 min 94 €
75 min 109 €

Pidemmän hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.

Osta lahjakortti
Medex aknehoito 124 €

Hoito tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa sen tarpeiden mukaisesti. Hoito alkaa ihon puhdistuksella, pH-arvon tasapainottamisella sekä kuorinnalla. Hoidossa käytetään innovatiivista valomaskia, jonka alle levitetään hoidon vaikutusta tehostava seerumi. Valomaski ”kaappaa” ihosta bakteerisoluja ja rauhoittaa ihoa. Sopii kaikenikäisille. Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Medex Detoxifying treatment 124 €

Yrtteihin perustuva kasvohoito laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vahvistaa ihoa. Hoitava valo poistaa iholta ympäristösaasteita ja vähentää vapaiden happiradikaalien määrää. Iho saa myös kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hoidon jälkeen se näyttää raikkaalta, terveeltä ja levänneeltä. Moni valitsee tämän ennen sarjahoitoja kuten mesoterapiaa. Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Medex facial massage – Anna ihon hohtaa 49 € – 69 €

Suosittelemme kasvohierontaa kasvohoidon yhteydessä, jolloin saamme vitamiinit imeytettyä ihoon paremmin saaden ihosta raikkaan näköisen.

30 min 49 €
45 min 59 €
60 min 69 €, sisältää 10min kasvonaamion.

Osta lahjakortti
Spa-pedikyyri – Pehmentävä jalkahoito 89 €

Pehmentävä jalkahoito sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen. Kynsilakkapullo sisältyy hintaan. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Foot Spa – Rentouttava spa-jalkahoito 119 €

Rentouttavaan spa-jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus. Kynsilakkapullo sisältyy hintaan. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti. Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
Spa-manikyyri – Silottava käsihoito 89 €

Silottava käsihoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja lakkauksen. Kynsilakkapullo sisältyy hintaan. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Eden’s Eva Classic -hieronta 49 € – 120 €

Tätä hoitoa asiakkaamme rakastavat! Klassinen hieronta, joka poistaa lihasjännistystä ja auttaa rentoutumaan, on yksi suosituimmista hoidoistamme. Hoito aloitetaan ihoa pehmentävällä selän puhdistuksella. Hoito tuo hyvää oloa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

30 min 49 €
45 min 65 €
60 min 78 €
75 min 99 €
90 min 120 €

Osta lahjakortti
Shirobhyanga-päähieronta 89 €

Virkistävä intialainen pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa. Hoitoaika 45 min.

Osta lahjakortti
Relaxed Head, Neck and Back Massage 89 €

Rentouttava yläselän, niskan ja hartiaseudun hierontahoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Hieronta poistaa kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä Thann-aromaöljyä. Hoito edistää niska-hartiaseudun verenkiertoa, parantaa liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä. Hoitoaika 45 min.

Osta lahjakortti
Aromamassage koko vartalolle 99 € – 129 €

Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoidossa käytettävät eteeriset öljyt valitaan ihon ja mielen tarpeiden mukaan. Rentouttavan hoidon vaikutukset kestävät useita päiviä, koska eteeriset öljyt imeytyvät hoidon aikana ihon pintakerrosten läpi myös verenkiertoon.

60 min 99 €
90 min 129 €

Osta lahjakortti
Herbal Massage koko vartalolle 145 €

Energisoiva yrttinyyttihieronta on aasialaisen tradition mukainen rentouttava ja kiinteyttävä hierontahoito koko vartalolle. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, luonnonyrttien sekä nyyttipainallustekniikan hoitava voima. Hoito päättyy kivirentoutukseen. Hoidon kesto 105 min.

Osta lahjakortti
Hot Stone Massage koko vartalolle 99 €

Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vartalolle vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus. Hoitoaika 60 min.

Osta lahjakortti
Chocolate Massage – suklaahieronta selälle 89 €

Nautinnollinen selän, rintalihasten, käsien ja niskan hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentoutukseen ja stressin poistoon. Suklaaöljy hoitaa ihoa lisäten samalla onnellisuushormonien tuotantoa. Hoitoaika 45 min.

Osta lahjakortti
Sleep Up – hieronta niskalle, hartioille ja käsille 99 €

Syvärentouttava hieronta niskalle, hartioille ja käsille 60 min.

Aloitamme lihasjännityksiä rentouttavalla hieronnalla niska-hartiaseudulle sekä käsille. Hoito tasapainottaa verenkiertoa, jolloin aivot saavat lisää happea ja hermosto rentoutuu. Hieronta vapauttaa kudoksista betaendorfiineja, jotka ovat kivunsäätelyn ja elimistön hyvän olon tunteeseen liittyviä neurohormoneja. Hoidon aikana käytetään myös aromakynttilöitä. Hoito on tehokkaimmillaan 5 kerran sarjahoitona.

Osta lahjakortti
Kajavaterapia 99 € – 129 €

Kajavaterapia on vanha suomalainen kokonaisvaltainen hierontamenetelmä. Hoidossa käsitellään kehon hermoratoja, lihaksen lähtökohtia, jänteitä sekä reunoja.

60 min 99 €
90 min 129 €

Vyöhyketerapia jalkaterille 59 € – 99 €

Jalkaterien vyöhyketerapia on 5000 vuotta vanha kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen heijastepisteiden painelua ja hierontaa. Heijastepisteet vastaavat kehon tiettyä kohtaa eli keho heijastuu pienoiskoossa jalkapohjiin. Käsittely aktivoi hoidettavaa elintä palautumaan mahdollisimman normaaliin toimintaan. Vyöhyketerapia vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa poistaen kuona-aineita. Vyöhyketerapia sopii fyysisten vaivojen hoidon lisäksi erittäin hyvin stressin, jännityksen, päänsäryn, unettomuuden ja väsymyksen hoitoon. Apua on saatu mm. ruuansulatusvaivoissa ja hormonaalisissa häiriöissä sekä raajojen kylmyyden ja huonon verenkierron hoidossa. Paras hoitovaste saadaan sarjahoidosta, mutta yksikin hoito toimii loistavana rentoutushoitona.

30 min 59 €
45 min 79 €
60 min 99 €

Osta lahjakortti
Shiatsu - Rentoutushoito koko vartalolle 120 min 149 €

Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiaradoilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupunktiokanavat käydään läpi mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen. Hoito tehdään futon-patjalla. Shiatsu parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Shiatsulla hoidetaan mm. stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä sekä ruoansulatusvaivoja. Hoitoon voit saapua kevyissä olovaatteissa, sillä hoito tehdään vaatteet yllä. Hoidon kesto 120 min.

Osta lahjakortti
Reiki energiahoito 60 min 99 €

Reiki energiahoidossa tasapainotetaan kehon ja tunnekehon välisiä energioita. Hoitaja toimii energian välittäjänä hoidettavalle. Energiahoito on rentouttava ja sopii kaikille. Hoito auttaa näkemään asiat selkeämmin. Hoito tehdään rennot vaatteet yllä kosketushoitona.

Energiahoito lievittää kiputiloja, voimistaa kehon immuunipuolustusta, tukee luonnollisia paranemisprosesseja ja edistää hyvinvointia. Hoito auttaa mm. väsymykseen ja unihäiriöihin sekä lievittää stressiä ja masennusta. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Energizing Camphora Bath – Energisoiva camphorakylpy 59 €

Energisoiva camphora lisää ihon pintaverenkiertoa ja poistaa väsymystä. Kylvyn hoitavaa vaikutusta tehostaa terveysvaikutteinen aromatisoitu Medex Bath de Salis -merisuola. Hoidon voi varata Nokialle. Hoidon kesto 45 min.

Osta lahjakortti
Relaxing Lavendula Bath – Rentouttava laventelikylpy 59 €

Rentouttava Medex Lavendula -kylpy rentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen. Kylvyn hoitavaa vaikutusta tehostaa terveysvaikutteinen aromatisoitu Medex Bath de Salis -merisuola. Hoidon voi varata Nokialle. Hoidon kesto 45 min.

Osta lahjakortti
Detoxifying Alqueamarin Bath – Puhdistava merileväkylpy 65 €

Virkistävä Medex Alqueamarin -punaleväkylpy puhdistaa ja poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä. Hoitonautinnon kruunaa Ocean Bath -kylpyaine, joka kosteuttaa ja jättää iholle silkkisen pinnan. Hoidon voi varata Nokialle. Hoidon kesto 45 min.

Osta lahjakortti


Mikroneulaus on tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihosi vanhenemisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia tai kaipaat kirkkaampaa, terveempää ja nuoremmalta näyttävää ihoa. Mikroneulaus toimii tuottamalla ihon dermikseen mikroskooppisia neulakanavia, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ja korjaamaan ihoa tehokkaasti. Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla: syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageeni ja elastiini lisääntyvät.

Ensimmäisellä hoitokerralla käyttöösi otetaan oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen ottamalla hoitoja säännöllisesti sarjahoitona. Suosittelemme mikroneulausta 3–5 kerran hoitosarjana noin kahden viikon välein.

Ensimmäinen hoitokerta 275 € / seuraavat hoitokerrat 135 €

Osta lahjakortti

Medex Mesoterapia ilman neuloja

Mesoterapia on yksi tehokkaimmista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista ns. anti-aging-hoidoista. Medex-mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon.

Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä.

Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla. Merkittävän hoitotuloksen saamiseksi suosittelemme 3–5 kerran sarjahoitoa. Mesoterapia voidaan yhdistää myös esim. mikroneulaukseen tai Medex Beauty -hoitoon.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

Hyaluronihappoampulli
– lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
– lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
Mesopolyvitamiiniampulli
– estää ihoa ohentumasta
– tuo ihoon antioksidantteja
DMAE-antioksidanttiampulli
– suojaa vapailta radikaaleilta
– pidentää solun ikää
– estää maksaläiskien syntyä
Glykolihappoampulli
– stimuloi uusien solujen syntyä
– auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon
– poistaa kuollutta solukkoa
Kofeiiniampulli
– stimuloi mikroverenkiertoa
– palauttaa kauniin värin iholle

Medex-ampullit ovat yksittäispakattuja, steriilejä ja turvallisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä kemiallisia lisäaineita kuten väri-, haju- tai säilöntäaineita. Kaikki aineet täyttävät INCI-vaatimukset.

Täydellinen Premium Medex Mesoterapia 200 €

Ammattilaisten suosittelema tehohoito, jonka sisältämät vitamiinit saavat aikaan välittömän, näkyvän muutoksen. Tehokkain hoito ihon vanhenemiseen ja ennaltaehkäisyyn. Ennen hoitoaineiden imeyttämistä kasvoille tehdään alkupuhdistus ja ihon pH-arvon neutralointi, joka parantaa ihon aineenvaihduntaa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä.

Hoitoon kuuluu kaikkien viiden eri Medex-tehoaineampullin imeyttäminen sekä kollageeninaamio. Premium-hoitoa suositellaan ensimmäisenä mesoterapiahoitona. Hoidon kesto 105 min.

Sarjahoitona 3 kertaa 579 € / 5 kertaa 799 €

Osta lahjakortti
Medex Age Repair Mesoterapia – Ihon ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 189 €
Suositellaan iholle, jossa on jo selviä ikääntymismuutoksia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja pH-arvon tasapainottaminen, Medex-hyaluronihappoampullin, -mesopolyvitamiiniampullin ja -glykolihappoampullin imeyttäminen sekä väritön kollageeninaamio. Hoidon kesto 90 min.

Sarjahoitona 3 kertaa 409 € / 5 kertaa 659 €

Osta lahjakortti
Kulmien huolto ja ripsien värjäys

Kulmien huolto
Kulmien värjäys sekä muotoilu lämpövahalla tai sokeroinnilla.
30 min 45 €
40 min 52 €

Ripsien värjäys 20 €

Kulmien huolto + ripsien värjäys
59 € / hoidon yhteydessä 50 €

Ripsienpidennykset 95 – 130 €
Uudet klassiset ripsienpidennykset 95 € (n. 2h)
Huoltoajat ja hinnat riippuen ripsien täytön vaativuudesta.
45 min. 65 €
60 min. 75 €
90 min. 90 €

Uudet volyymiripsienpidennykset  130 € (n. 2-3h)
Huoltoajat ja hinnat riippuen ripsien täytön vaativuudesta.
60 min. 75 €
90 min. 90 €
120 min. 109 €

Testikerta allergian tai herkkyyden varalle n. 30 min. 40 €

Ripsien poisto 30 min. 35 €

Klassisissa ripsienpidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen asiakkaan omaan ripseen. Volyymiripsienpidennyksissä käytetään ohuempia ripsikuituja, joista tehdään n. 2-7 ripsen viuhka, joka liimataan yhteen asiakkaan omaan ripseen. Kuitujen pituus ja paksuus katsotaan asiakkaan ripsien ja toiveiden mukaisesti.

Ohjeita kotiin ja laittoon valmistautumiseen:
– ei öljypohjaisia tuotteita, öljy liuottaa liimaa
– ripsiväri ja raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen
– ripsiä ei saa taivuttaa
– vältä hankausta ja hieromista sekä näpeltämistä
– harjaa ripset joka päivä ripsiharjalla, jonka saat mukaasi
– älä kastele ripsiäsi vuorokauteen laiton jälkeen
– ei piilolinssejä laiton aikana
– tekijälle on kaikista helpoin jos tulet ripsien laittoon ilman meikkiä

Depilaatiot ja sokeroinnit 32 € – 89 €

Kainalot 32 €
Kädet 32 €
Bikinit 32 €
Sääret 38 €
Koko jalat 62 €
Brasilialainen, ens. kerta 60 €, jatkokerta 3-4 viikon välein 48 €

Miesten depilaatio:
30 min 45 €, 45 min 79 €, 60 min 89 €

Osta lahjakortti
Rebalancing – Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle 169 €

Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon sekä klassisen vartalohieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä. Hoidon kesto 120 min.

Osta lahjakortti
Stress Relief – Stressin selättäjä 124 €

Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle. Asiakkaiden suosikki! Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Body Bliss – Vartalon täyshuolto 159 €

Tehokas vartalonhoitopaketti sisältää kiinteyttävän aromaattisen suolakuorinnan ja rentouttavan hieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä koko vartalolle sekä kasvojen alueen lymfaattisen paineluhieronnan. Hoidon kesto 120 min.

Osta lahjakortti
Beautiful Spa Day – Kauneuspäivä 175 €

Täydellinen kauneuspäivä sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon, kulmien muotoilun ja värjäyksen sekä valintasi mukaan joko Spa-pedikyyrin tai Spa-manikyyrin. Hoidon kesto 120 min.

Osta lahjakortti
Kauniiksi kerralla -hoitokokonaisuus 249 €

Hemmotteleva kolmen tunnin hoitokokonaisuus sisältää Spa-pedikyyrin ja Spa-manikyyrin sekä ihoa tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon.

Osta lahjakortti
Top to Toe Spa Experience – Hemmottelua päästä varpaisiin 239 €

Ylellinen ja hemmotteleva yhdistelmähoito sisältää jalkakylvyn, vartalon kuorinnan, rentouttavan ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan aromahieronnan vartalolle sekä intialaisen ayurvedisen päähieronnan. Hoidossa käytetään lämmintä neitsytkookosöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja päänahkaa sekä hellii samalla mieltä. Hoidon kesto 150 min.

Osta lahjakortti
Mother-to-be – Odottavan äidin hemmotteluhoito 129 €

Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää jaloille nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan sekä vartalolle hemmottelevan hieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta. Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Luxury Body Scrub and Massage – Kuorinta ja hierontahoito koko vartalolle 99 €

Vartalon iho kuoritaan vitamiineja ja mineraaleja sisältävällä Medex- tai Thann-kuorintavoiteella. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään hierovin liikkein lämmin Medex- tai Thann-hoitoöljy. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
My Medex Slimming 99 € – 159 €

Sisältää Medex-rullauksen, kuorinnan Body Peeling Strong -kuorintavoiteella sekä vartalon hieronnan ihosi tarpeisiin. Nämä hoidot ovat yksilöllisiä. Suosittelemme 10 hoitokerran pakettia, jolloin saat seuraavista 20 % alennuksen hinnasta.

60 min 99 €
90 min 129 €
120 min 159 €

Osta lahjakortti

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet on suunniteltu toteutettavaksi kahdelle hengelle yhtä aikaa wellness-hoitohuoneessa. Hoidon jälkeen tarjoilemme teetä.

Massage Just For Us – Laatuaikaa kahdelle 85 € / hlö

Hoito keskittyy selän alueelle sisältäen selän lämpökäsittelyn, pesun, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopuksi lämminkivirentoutuksen. Hoidon jälkeen tarjoillaan yrttiteetä. Hoidon kesto 60 min.

Osta lahjakortti
Relaxed – Rentoutushoito 99 € / hlö

Tule rentoutumaan ystäväsi tai puolisosi kanssa! Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää virkistävän intialaisen päähieronnan ja hemmottelevan aromahieronnan selän alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen. Hoidon kesto 75 min.

Osta lahjakortti
Fabulous – Hemmotteluhoito 129 € / hlö

Hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää Medex Fresh Up -kasvohoidon, klassisen hieronnan yläselän, niskan ja hartiaseudun alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen. Hoidon kesto 90 min.

Osta lahjakortti
Koululaishieronta 39 €

Kevyt koululaishieronta 7-14-vuotiaille lämmitetyllä Thann-aromaöljyllä. Hoitoaika 30 min.

Osta lahjakortti
Viidakkohoito 30 €

Viidakkohoito 3-6-vuotiaille, jossa hierotaan jalkoja lämmin käärme hartioilla. Hoitoaika 20 min.

Osta lahjakortti
Karkkikynnet 39 €

Lapsen sormien ja varpaiden kynsien siistiminen ja lakkaus. Lakkapullo sisältyy hintaan. Hoitoaika 30 min.

Osta lahjakortti

Saavuthan hyvissä ajoin ennen varaamaasi aikaa. Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin joudumme veloittamaan 50 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Yhteystiedot

Eden’s Eva Shop & Day Spa

Scandic Eden Nokia
Paratiisikatu 2
37120 Nokia

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus 020 703 2510
(8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)
nokia@edenseva.fi

Aukioloajat:
ma: 12-18
ti–la: 10–18
sekä sopimuksen mukaan
su: ennakkovarauksella avoinna

Medex-ihonhoitotuotteiden hinnasto