Asiakasetu Ovumia Fertinovaan -20%

Kauneus. Terveys. Tulevaisuus. Asiakasetu -20%

Ovumia Fertinova on kansainvälisesti tunnettu klinikkaketju, joka on keskittynyt lisääntymisterveyden edistämiseen ja moderneihin hedelmöityshoitoihin. Ovumia Fertinovan asiakkaille on syntynyt yli 12 000 vauvaa.

Ovumia Fertinovassa säilytetään hedelmällisyyttä ennakoivan munasolupakastuksen avulla. Klinikoilla voit varata ajan myös asiantuntevan gynekologin vastaanotolle sekä tehdä tarvittaessa hedelmällisyyskatsastuksen.

Ovumia Fertinovan kokemus, korkealaatuiset palvelut, erinomaiset hoitotulokset, luottamuksellisuus sekä sydämellinen asiakkaan kohtaaminen ja yksilöllinen lähestymistapa ovat asioita, jotka tekevät Ovumia Fertinovasta toimialansa ykkösen.

Sinulla on nyt mahtava tilaisuus hyötyä yhteistyöstämme Ovumia Fertinovan kanssa!

Älä jätä käyttämättä tilaisuuttasi. Asiakkaanamme saat nyt valikoitujen palveluiden hinnoista -20% alennusta.

Varaa aikaasi Ovumia Fertinovan sivuilta tai valitsemaltasi klinikalta (Helsinki p. 020 747 9314, Tampere p. 020 747 9310, Jyväskylä p. 020 747 9313) ja mainitse alennuskoodi: EdensEvaSpa2019, niin saat alennuksen käynnistäsi.

Huomioithan, että tämä koodi oikeuttaa vain yhteen käyntikertaan /hlö ja antaa sinulle 20% alennuksen palvelun alkuperäisestä hinnasta. Mahdolliset seuraavat lääkärikäynnit tai esimerkiksi verikokeet, joita lääkäri ehkä ehdottaa otettavaksi veloitetaan normaalihinnaston mukaan. Alennuskoodi on voimassa Ovumia Fertinovan kaikilla klinikoilla 2.5.-31.8.2019.

Voit lukea lisää Ovumia Fertinovan palveluista osoitteesta www.ovumia.fi