Aloita jouluun valmistautuminen nyt – isänpäivää unohtamatta

Marraskuun hoito- ja tuotetarjouksiimme olemme valikoineet tarjonnastamme ihoa ja mieltä hellivät hoidot ja tuotteet. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi lahjakortti! Tilaa verkkokaupastamme tai tule käymään – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan lahjan, hoidon tai tuotteen valitsemisessa.

 

Eden's Eva Spa

Marraskuun tuotetarjouksena Oriental Essence -tuoksusuihke (60 ml) joka sopii niin huoneilman tai tekstiilien raikastamiseen kuin vartalon iholle – helli aistejasi eteerisen kafferilimetin ja raikkaan sitruunaruohon tuoksuyhdistelmällä.

Ihanat hoidot isänpäivä- tai joululahjaksi:

  • Relaxed-parihoito – hemmottele puolisoa kahden hengen rentoutushoidolla jolloin voitte yhdessä nauttia lahjasta, kesto 75 min. Tarjoushintaan 178 € (norm. 198 €).
  • Käsihoito miehille 30min – miehille räätälöidyssä käsihoidossa hoidetaan kerralla kuntoon käsien iho, kynnet ja kynsinauhat, kesto 30 min. Tarjoushintaan 50 € (norm. 59 €).

 

THANN Shop & Day Spa

Marraskuun tuotetarjouksena nopeasti imeytyvä ja kosteuttava Eden Breeze kylpy- ja hierontaöljy (295 ml) ja syväpuhdistava, ravitsevia kasviuutteita ja luonnon eteerisiä öljyjä sisältävä Sea Foam -shampoo (250 ml).

Hemmottele isää tai puolisoa Thann-hoitotarjouksilla:

  • Thann Top to Toe Experience – hemmotteleva yhdistelmähoito sisältää rentouttavan koko vartalon aromahieronnan sekä intialaisen ayurvedisen päähieronnan, kesto 90 min. Tarjouksessa nyt vain 149 € (norm. 159 €).
  • Relaxed Head, Neck & Back ja Hot Stone – täydellistä rentoutusta tarjoava yhdistelmähieronta sisältäen kuumakivihieronnan (60 min) ja pään, niskan ja yläselän hieronnan (30 min). Tarjouksessa nyt vain 160 € (norm. 178 €).

 

Medex Beauty Clinic

Marraskuun Medex-tuotetarjoukset ihon eri ongelmien täsmähoitoon: kuivalle ja herkälle iholle Bio Exqur -biologinen kuorinta ja ihon kosteustasapainon palauttava Exoliere Cream Special -yövoide; epäpuhtaan ja akneihon puhdistukseen syväpuhdistava antiseptinen Kerawash-puhdistusgeeli ja kosteutukseen rauhoittava Purus Mask -naamio. Tutustu myös muihin tehokkaisiin ja ihoa hoitaviin Medex-tuotteisiin sekä ylellisiin ja tuloksellisiin hoitoihin verkkosivuillamme.

Ihanat hoidot itselle tai lahjaksi:

  • My Medex Treatment – yksilöllinen kasvohoito juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti! Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien lämpövahauksen, muotoilun ja värjäyksen, kesto 105 min. Tarjouksessa nyt vain 160 € (norm. 170 €).
  • Medex Fresh Up & Shellac-manikyyri – täydellinen pikkujoulunajan kokonaisuus! Heleyttävän kasvohoidon (45 min) täydentää manikyyri (75 min) sisältäen kylvetyksen kynsinauhoille, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, Shellac-lakkauksen sekä voiteen levityksen. Tarjouksessa nyt vain 145 € (norm. 159 €).

Muistathan, että Medex Beauty Clinicistä saat myös Restylane-täyteainehoidot plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin tekemänä. Lue lisää ja varaa aika https://verkkokauppaedenseva.fi/restylane/.

Ota yhteyttä, tule käymään tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoukset ovat voimassa 30.11.2017 asti.

-20%
UUSI DERMAPEN-HOITO!
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito hiukset

400,00 
-20%
Uusi!

Lahjakortit ja -paketit

PRP – Plasmahoito koko kasvot

400,00 
-50%
EXP. 19.8.2024
-20%
-70%
EXP. 19.8.2024