Microblading – mitä se on?

Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit, persoonalliset ja pitkään pysyvät kulmat. Microblading-kulmamuotoilu antaa sinulle lähes vuoden vapaata kulmien muotoilusta ja värjäämisestä. Arki ja aamutoimet helpottuvat, ja näytät viimeistellyltä niin töissä, vapaa-ajalla kuin juhlissakin.

Toimenpiteessä pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Ammattilaisen tekemät kulmat häviävät ihosta n. 10-12 kuukaudessa, jonka jälkeen käsittelyn voi uusia. Toimenpide saattaa tuntua hieman epämukavalta, mutta tunnetta helpottavat käyttämämme paikalliset kipua lievittävät aineet.

Toimenpiteeseen tulee varata aikaa noin kaksi tuntia, jotta voimme taata ammattimaisen ja huolellisesti suunnitellun ja toteutetun lopputuloksen. Toimenpiteen jälkeen voit palata töihin tai kouluun, sillä kulmien alue korkeintaan punottaa hieman. Iho paranee ja uusiutuu noin viikon ajan ja noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut. Tässä vaiheessa tehdäänkin touchup, jossa kulmat viimeistellään täydellisiksi. Touchup kuuluu toimenpiteen hintaan.

Toimenpiteeseen kuuluvat muotoilu erikoistyökaluilla, itse toimenpide ja jälkihoito. Asiakas hyväksyy ääriviivoilla muotoillut kulmat ennen pigmentointia. Pigmentointi tehdään ihoon ja hiusten väriin sopivalla sävyllä. Käytämme korkelaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100% luonnollisia. Käsitelty alue hoidetaan rauhoittavilla voiteilla ja annamme kotihoito-ohjeet. Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana toimenpiteen jälkeen.

Medexillä toimenpiteen tekee kauneudenhoidon ammattilainen Tuija Alanen. Ole yhteydessä hoitolaamme selvittääksesi sopiiko toimenpide sinulle. Voit varata ajan myös suoraan online-ajanvarauksemme kautta.

Kulmamuotoilun hinta on 270 euroa sisältäen touch upin.

Ajanvaraus:
09 121 3847
info@thann.fi

Online-ajanvaraus