Eden’s Eva Shop & Day Spa -hoitola

Koska paratiisiin on pitkä matka, tule meille Eden’s Evaan!

Edens Eva Shop & Day Spa Nokia on vuonna 2007 perustettu day spa, joka tuottaa hyvää oloa keholle ja mielelle, kauneutta, hyvinvointia ja elämyksiä. Hoitola tarjoaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, hierontahoitoja sekä hoito- ja rentoutuskokonaisuuksia. Irtaannu arjesta ja nauti tiloissamme kiireettömästä hetkestä omaa aikaa!

Tuloksellisia kauneushoitoja ja elämyksellisiä hierontahoitoja tarjoavan Nokia Day Span palveluvalikoimaan kuuluvat jalka- ja käsihoidot, hieronta- ja vartalohoidot, kuumakivihieronta, hot stone massage, suklaahieronta, intialainen päähieronta, urheiluhieronta, parihoidot, kylpyhoidot, kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, mesoterapia ilman neuloja, aknehoidot, antiage-hoidot, valohoidot. Kulmien huolto, ripsien värjäys, CND Schellac -manikyyri ja sokeroinnit sekä depilaatio.

Eden’s Eva Shop & Day Spa sijaitsee Nokialla, kylpylähotelli Scandic Edenin yhteydessä luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Ajomatka Tampereelta on vain 15 minuuttia. Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

#Käsihoidot #Jalkahoidot #Kosmetologi #AntiAgeing #Kuorintahoidot #Happohoito #Lifting #Mikroneulaus #Mesoterapia #Hyaloronihappo #DMAE-antioksidantti #Glykolihappo #Quintenstein #CaviardeLuxe #JosephinevanSteinborg #Medexformen #Hoitopaketit #Parihoidot #Hoidotmiehille #Vahaus #Lahjakortit

Hieronta- ja vartalohoidot

Eden’s Eva Day Span monipuoliset hieronta- ja vartalohoidot takaavat täydellisen rentoutuksen ja irtioton arjen rasituksesta. Kokonaisvaltaisesti rentouttavissa vartalohieronnoissa käsitellään kehoa pehmeillä hierontatekniikoilla, jotka rauhoittavat, rentouttavat ja saavat lihakset ja kehon palautumaan. Eden’s Eva Day Span holistiset hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Eden’s Eva Day Span vartalohoidot ovat äärimmäisen holistisia, kehoa ja mieltä hoitavia kokonaisuuksia. Hoidoissa yhdistetään vanhoja itämaisia ja moderneja länsimaisia hierontatekniikoita sekä tarvittaessa fysioterapeuttista kuntouttavaa otetta. Teemme myös paljon klassista ja urheiluhierontaa. Muista tutustua myös pari- ja kombinaatiohoitoihimme!

Kauneushoidot

Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia, jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan. Meillä voidaan toteuttaa myös monipuolisia vartalo- ja hierontahoitoja ennen tai jälkeen kosmetologihoitoja tuottaaksemme kokonaisvaltaisesti arjen luksusta, elämyksiä, kauneutta ja hyvinvointia.

Poimintoja kosmetologihoidoistamme

Medex Mikroneulaushoito

Medex Mikroneulaushoidot ovat tehokkaita moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito toimii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Myös mm. arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla. Atooppiselle iholle on saatu myös helpotusta mikroneulaushoitojen avulla.

Mikroneulaushoito tekee tuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Tämä aiheuttaa sen, että iho alkaa tuottamaan itse sisältäpäin kollageenia yhä enemmän. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa, jonka tuottaminen iän myötä hidastuu. Mikroneulauksella toteutettu kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille. Mikroneulaushoidon avulla pystytään myös imeyttämään syvälle ihoon tehoaineita paremmin. Medex-tehoseerumi valitaan aina hoidettavan ihon tarpeen mukaan. Mikroneulaushoito on hyvä aknen jälkihoitoon eli aknearville. Aknen on ensin parannuttava ja ihon on oltava terve. Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä. Parhaimpaan tulokseen pääseminen edellyttää tiivistä sarjahoitoa, jossa suositus on tietenkin tapauksesta ja hoidon indikaatiosta riippuen 3-6 hoitokertaa noin 1 kuukauden välein.

Medex Mesoterapiahoito

Medex Mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

  • Hyaluronihappoampulli: lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
  • Mesopolyvitamiiniampulli: estää ihoa ohentumasta, tuo ihoon antioksidantteja
  • DMAE-antioksidanttiampulli: suojaa vapailta radikaaleilta, pidentää solun ikää, estää maksaläiskien syntyä
  • Glykolihappoampulli: stimuloi uusien solujen syntyä, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon, poistaa kuollutta solukkoa
  • Kofeiiniampulli: stimuloi mikroverenkiertoa, palauttaa kauniin värin iholle

Otamme jatkuvasti käyttöön uusia menetelmiä ja hoitoja. Esimerkkinä Medex Mask Lumiere -valohoito

Medex Mask Lumiere -valohoito

Medex Mask Lumiere -valohoito on tutustumisen arvoinen. Medexin uusi Mask Lumiere -valohoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa monia eri ihon ongelmia uuden ja innovatiivisen valomaskin avulla. Ammattitaitoinen kosmetologi kartoittaa ihosi tarpeet ja päättää niiden mukaisesti millä valoaalloilla ja tehoilla ihoa hoidetaan. LED-valohoidolla on havaittu olevan ihoa parantava vaikutus, jota voidaan käyttää ryppyjen ja juonteiden, herkistyneen ihon, ruusufinnin ja aknen hoitoon. LED-valon on myös todettu nopeuttavan haavojen, ärsytyksien ja arpien paranemista. LED nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen ja auttaa ihoa tuottamaan D- vitamiinia. Hoidon hyödyt ovatkin ihon luonnollinen uudistuminen, helppo ja kivuton hoito sekä hyvä kosmeettinen tulos ilman arpia. Valohoito tuo virkeyttä ja pirteyttä kirkasvalohoidon tavoin myös mieleen!

Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla. Suosittelemme käymään hoidossa 1-2 kertaa viikossa, kokonaisuudessaan 5-10 kertaa. Ihostasi tulee huomattavasti kimmoisampi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi! Tutustu hoitoon tarkemmin täällä.

 

Hoitohinnasto

Mask Lumiere -valohoito 30 min 69 €

Mask Lumiere -valohoito 
Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty Medex-valohoito aktivoi voimakkaasti ihon omien solujen toimintaa ja on turvallinen käyttää. Valohoidosta saat merkittävää apua ihon moniin ongelmiin, mm. ryppyihin, näppyihin, couperosaan ja pigmenttimuutoksiin. Tutustu uuden teknologian tehoon tarkemmin täältä.

30 min 69 €
60 min 112 €
10 kerran sarjahoito:
30 min -20%, 552 €

Beautiful Face – Tuloksellinen kasvohoito 59 €

Tuloksellinen kasvohoito 30 min
Tehohoito kaunistaa kasvojen ihon nopeasti. Räätälöidään ihon tarpeen mukaan.

Medex Fresh Up – Kirkastava kasvohoito 79 €

Kirkastava kasvohoito 45 min
Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Medex Beauty – Tasapainottava kasvohoito 94 €

Tasapainottava kasvohoito 60 min
Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Medex Antioxidant – Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 119 €

Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 75 min
Antioksidantteihin ja vitamiineihin perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia, kuten juonteita tai pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan hieronnalla.

Medex Lifting – Kohottava kasvohoito 136 €

Kohottava kasvohoito 90 min
Elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille.

My Medex Treatment – Yksilöllinen tehohoito kasvoille 155 €

Yksilöllinen tehohoito kasvoille 105 min
Hoitaja kartoittaa ihosi tarpeet ja räätälöi juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisen hoitokokonaisuuden. Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien lämpövahauksen, muotoilun ja värjäyksen.

Medex for Men – Virkistävä ja kirkastava kasvohoito 94 € – 109 €

Virkistävä ja kirkastava kasvohoito
Ole eduksesi ja tee vaikutus – hoidon avulla kasvojen ilmeestä tulee levollinen ja miehekkäät piirteet pääsevät esiin. Virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen.

60 min 94 €
75 min 109 €

Pidemmän hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.

Aknehoito 124 €

75 min
Hoito tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa sen tarpeiden mukaisesti. Sisältää innovatiivisen valomaskin, joka ”kaappaa” ihosta bakteerisoluja ja rauhoittaa ihoa. Sopii kaikenikäisille.

Detoxifying treatment 124 €

Kasvohoito 75 min
Yrtteihin perustuva kasvohoito laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vahvistaa ihoa. Hoitava valo poistaa iholta ympäristösaasteita ja vähentää vapaiden happiradikaalien määrää. Iho saa myös kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hoidon jälkeen se näyttää raikkaalta, terveeltä ja levänneeltä. Moni valitsee tämän myös ennen sarjahoitoja kuten mesoterapiaa.

Spa-pedikyyri – Pehmentävä jalkahoito 89 €

Pehmentävä jalkahoito 60 min
Sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen.

Foot Spa – Rentouttava spa-jalkahoito 119 €

Rentouttava spa-jalkahoito 90 min
Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus. LCN-lakka (8 ml) sisältyy hintaan. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti.

Spa-manikyyri – Silottava käsihoito 89 €

Silottava käsihoito 60 min
Sisältää kuorinnan, kylvyn, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja vaalean lakkauksen. LCN-lakka (8 ml) sisältyy hintaan.

Eden’s Eva Classic -hieronta 49 € – 120 €

Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen hieronta
Tätä hoitoa asiakkaamme rakastavat! Klassinen hieronta, joka poistaa lihasjännistystä ja auttaa rentoutumaan, on yksi suosituimmista hoidoistamme. Hoito aloitetaan Thann-tuotesarjan ihoa pehmentävällä suihkugeelillä. Hoito tuo hyvää oloa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

30 min 49 €
45 min 65 €
60 min 78 €
75 min 99 €
90 min 120 €

Shirobhyanga-päähieronta 89 €

Virkistävä intialainen päähieronta 45 min
Pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.

Relaxed Head, Neck and Back Massage 89 €

Rentouttava selän, niskan ja hartiaseudun hieronta 45 min
Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Hieronta poistaa kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä Thann-aromaöljyä.

Aromamassage koko vartalolle 99 € – 129 €

Rentouttava aromahieronta koko vartalolle 60 min / 90 min
Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. 90 minuutin hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan.

60 min 99 €
90 min 129 €

Herbal Massage koko vartalolle 145 €

Energisoiva yrttinyyttihieronta vartalolle 105 min
Aasialaisen tradition mukainen rentouttava ja kiinteyttävä hierontahoito koko vartalolle. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, luonnonyrttien sekä nyyttipainallustekniikan hoitava voima. Hoito päättyy kivirentoutukseen.

Hot Stone Massage koko vartalolle 99 €

Rentouttava kuumakivihieronta vartalolle 60 min
Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.

Chocolate Massage – suklaahieronta selälle 89 €

Ylellinen suklaahieronta selälle 45 min
Nautinnollinen koko selän hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentoutukseen ja stressin poistoon. Suklaaöljy hoitaa ihoa lisäten samalla onnellisuushormonien tuotantoa.

Sleep Up – hieronta niskalle, hartioille ja käsille 99 €

Syvärentouttava hieronta niskalle, hartioille ja käsille 60 min
Aloitamme lihasjännityksiä rentouttavalla hieronnalla niska-hartiaseudulle sekä käsille. Hoito tasapainottaa verenkiertoa, jolloin aivot saavat lisää happea ja hermosto rentoutuu. Hieronta vapauttaa kudoksista betaendorfiineja, jotka ovat kivunsäätelyn ja elimistön hyvän olon tunteeseen liittyviä neurohormoneja. Hoidon aikana käytetään myös aromakynttilöitä. Hoito on tehokkaimmillaan 5 kerran sarjahoitona.

Kajavaterapia 99 € – 129 €

Kajavaterapia on vanha suomalainen kokonaisvaltainen hierontamenetelmä. Hoidossa käsitellään kehon hermoratoja, lihaksen lähtökohtia, jänteitä sekä reunoja.

60 min 99 €
90 min 129 €

Vyöhyketerapia jalkaterille 59 € – 99 €

Jalkaterien vyöhyketerapia on 5000 vuotta vanha kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen heijastepisteiden painelua ja hierontaa. Heijastepisteet vastaavat kehon tiettyä kohtaa eli keho heijastuu pienoiskoossa jalkapohjiin. Käsittely aktivoi hoidettavaa elintä palautumaan mahdollisimman normaaliin toimintaan. Vyöhyketerapia vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa poistaen kuona-aineita. Vyöhyketerapia sopii fyysisten vaivojen hoidon lisäksi erittäin hyvin stressin, jännityksen, päänsäryn, unettomuuden ja väsymyksen hoitoon. Apua on saatu mm. ruuansulatusvaivoissa ja hormonaalisissa häiriöissä sekä raajojen kylmyyden ja huonon verenkierron hoidossa. Paras hoitovaste saadaan sarjahoidosta, mutta yksikin hoito toimii loistavana rentoutushoitona.

30 min 59 €
45 min 79 €
60 min 99 €

Shiatsu - Rentoutushoito koko vartalolle 120 min 149 €

Shiatsu – Rentoutushoito koko vartalolle 120 min
Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, joka perustuu kehon energiaradoilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupunktiokanavat käydään läpi mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen. Hoito tehdään futon-patjalla. Shiatsu parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Shiatsulla hoidetaan mm. stressiä ja kiputiloja, masennusta, unettomuutta, päänsärkyä sekä ruoansulatusvaivoja. Hoitoon voit saapua kevyissä olovaatteissa, sillä hoito tehdään vaatteet yllä.

Reiki energiahoito 60 min 99 €

Reiki energiahoito 60 min
Reiki energiahoidossa tasapainotetaan kehon ja tunnekehon välisiä energioita. Hoitaja toimii energian välittäjänä hoidettavalle. Energiahoito on rentouttava ja sopii kaikille. Hoito auttaa näkemään asiat selkeämmin. Hoito tehdään rennot vaatteet yllä kosketushoitona. Energiahoito lievittää kiputiloja, voimistaa kehon immuunipuolustusta, tukee luonnollisia paranemisprosesseja ja edistää hyvinvointia. Hoito auttaa mm. väsymykseen ja unihäiriöihin sekä lievittää stressiä ja masennusta.

Energizing Camphora Bath – Energisoiva camphorakylpy 59 €

Energisoiva camphorakylpy 45 min
Energisoiva camphora lisää ihon pintaverenkiertoa ja poistaa väsymystä. Kylvyn hoitavaa vaikutusta tehostaa terveysvaikutteinen aromatisoitu Medex Bath de Salis -merisuola.

Relaxing Lavendula Bath – Rentouttava laventelikylpy 59 €

Rentouttava laventelikylpy 45 min
Rentouttava Medex Lavendula -kylpy rentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen. Kylvyn hoitavaa vaikutusta tehostaa terveysvaikutteinen aromatisoitu Medex Bath de Salis -merisuola.

Detoxifying Alqueamarin Bath – Puhdistava merileväkylpy 65 €

Puhdistava merileväkylpy 45 min
Virkistävä Medex Alqueamarin -punaleväkylpy puhdistaa ja poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä. Hoitonautinnon kruunaa Ocean Bath -kylpyaine, joka kosteuttaa ja jättää iholle silkkisen pinnan.

Mikroneulaus on tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihosi vanhenemisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia tai kaipaat kirkkaampaa, terveempää ja nuoremmalta näyttävää ihoa. Mikroneulaus toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ja korjaamaan ihoa tehokkaasti. Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla: syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageeni ja elastiini lisääntyvät.

Ensimmäisellä hoitokerralla käyttöösi otetaan oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen ottamalla hoitoja säännöllisesti sarjahoitona. Suosittelemme mikroneulausta 3–5 kerran hoitosarjana noin kahden viikon välein.

Ensimmäinen hoitokerta 275 € / seuraavat hoitokerrat 135 €

Medex Mesoterapia ilman neuloja

Medex-mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon.Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

Hyaluronihappoampulli
– lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
– lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
Mesopolyvitamiiniampulli
– estää ihoa ohentumasta
– tuo ihoon antioksidantteja
DMAE-antioksidanttiampulli
– suojaa vapailta radikaaleilta
– pidentää solun ikää
– estää maksaläiskien syntyä
Glykolihappoampulli
– stimuloi uusien solujen syntyä
– auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon
– poistaa kuollutta solukkoa
Kofeiiniampulli
– stimuloi mikroverenkiertoa
– palauttaa kauniin värin iholle

Medex-ampullit ovat yksittäispakattuja, steriilejä ja turvallisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä kemiallisia lisäaineita kuten väri-, haju- tai säilöntäaineita. Kaikki aineet täyttävät INCI-vaatimukset.

Täydellinen Medex Mesoterapia 349 €
Laaja-alainen ihon ongelmia korjaava mesoterapiahoito 105 min
Suosittelemme valitsemaan täydellisen Medex mesoterapian, jos kasvoillasi on näkyvissä ikääntymisen merkkejä tai iho on jo selvästi veltostunut. Vaativan asiakkaan kestosuosikki.

349 € • Sarjahoitona 3 kertaa 942 € / 5 kertaa 1570 €

Medex Anti Age Mesoterapia – Ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 169 €
Ihon ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 75 min
Kun haluat näyttää 10 vuotta nuoremmalta! Jos kasvoillasi on jo ikääntymisen merkkejä, tämä on valintasi. Hoito suojaa ihoasi vapailta happiradikaaleilta ja ohentumiselta eli on mitä mainioin täsmäisku vanhenemisen merkkejä vastaan.

Sarjahoitona 3 kertaa 456 € / 5 kertaa 760 €

Medex Age Repair Mesoterapia – Ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 199 €
Ihon ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 90 min
Suositellaan iholle, jossa on jo selviä ikääntymismuutoksia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja pH-arvon tasapainottaminen, Medex-ampulleja sekä kollageeninaamio. Tämä hoito lisää antioksidantteja ja madaltaa juonteita, stimuloi uusien solujen syntyä ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta!

Sarjahoitona 3 kertaa 537 € / 5 kertaa 895 €

Kulmien huolto ja ripsien värjäys

Kulmien huolto
Lämpövahaus, muotoilu ja värjäys
30 min 45 €
40 min 52 €

Ripsien värjäys 20 €

Kulmien huolto + ripsien värjäys
59 € / hoidon yhteydessä 50 €

Depilaatiot/sokeroinnit 32 € – 89 €

Kainalot 32 €
Kädet 32 €
Bikinit 32 €
Sääret 38 €
Koko jalat 62 €
Brasilialainen, ens. kerta 60 €, jatkokerta 3-4 viikon välein 48 €

Miesten depilaatio:
30 min 45 €, 45 min 79 €, 60 min 89 €

Rebalancing – Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle 169 €

Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle 120 min
Hoitokokonaisuus sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon sekä klassisen hieronnan vartalolle lämmitetyllä aromaöljyllä.

Stress Relief – Stressin selättäjä 124 €

Stressin selättäjä 75 min
Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle. Asiakkaiden suosikki! Anna hoidon viedä murheesi.

Body Bliss – Vartalon täyshuolto 169 €

Vartalon täyshuolto 120 min
Tehokas vartalonhoitopaketti sisältää kiinteyttävän aromaattisen suolakuorinnan tai hellävaraisen jasmiinikuorinnan ja rentouttavan hieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä koko vartalolle sekä kasvojen alueen lymfaattisen paineluhieronnan.

Beautiful Spa Day – Kauneuspäivä 175 €

Kauneuspäivä 120 min
Täydellinen kauneuspäivä sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon, kulmien muotoilun ja värjäyksen sekä manikyyrihoidon käsille.

Relaxing Bath & Massage – Rentoutushoito koko keholle 99 €

Rentoutushoito koko keholle 90 min
Yhdistelmähoito aloitetaan lihakset rentouttavalla vesihieronnalla ja rauhoittavalla lavendula-kylvyllä. Hoito jatkuu yläselän, niskan ja hartiaseudun klassisella hieronnalla lämmitetyllä aromaöljyllä.

Top to Toe Spa Experience – Hemmottelua päästä varpaisiin 239 €

Hemmottelua päästä varpaisiin 150 min
Ylellinen ja hemmotteleva yhdistelmähoito sisältää jalkakylvyn, vartalon kuorinnan, rentouttavan ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan aromahieronnan vartalolle sekä intialaisen ayurvedisen päähieronnan.

Mother-to-be – Odottavan äidin hemmotteluhoito 139 €

Odottavan äidin hemmotteluhoito 75 min
Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää jaloille nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan sekä vartalolle hemmottelevan hieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta.

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet on suunniteltu toteutettavaksi kahdelle hengelle yhtä aikaa wellness-hoitohuoneessa. Hoidon jälkeen tarjoilemme teetä.

Massage Just For Us – Laatuaikaa kahdelle 85 € / hlö

Laatuaikaa kahdelle 60 min
Hoito keskittyy selän alueelle sisältäen selän lämpökäsittelyn, pesun, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Relaxed – Rentoutushoito 99 € / hlö

Rentoutushoito 75 min
Tule rentoutumaan ystäväsi tai puolisosi kanssa! Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää virkistävän intialaisen päähieronnan ja hemmottelevan aromahieronnan selälle ja niskalle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Fabulous – Hemmotteluhoito 129 € / hlö

Hemmotteluhoito 90 min
Hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää Medex Fresh Up -kasvohoidon, klassisen hieronnan yläselän, niskan ja hartiaseudun alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Saavuthan hyvissä ajoin ennen varaamaasi aikaa. Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin joudumme veloittamaan 50 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Yhteystiedot

Eden’s Eva Shop & Day Spa

Scandic Eden Nokia
Paratiisikatu 2
37120 Nokia

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus 020 703 2510
(8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)
nokia@edenseva.fi

Aukioloajat:
ma: 12-18
ti–la: 10–18
sekä sopimuksen mukaan
su: ennakkovarauksella avoinna

Medex-ihonhoitotuotteiden hinnasto