Eden’s Eva Day Spa Aulanko, Hämeenlinna

Koska paratiisiin on pitkä matka, tule meille Eden’s Evaan!

Eden’s Eva Day Spa Aulanko on vuonna 2015 perustettu day spa, joka tuottaa hyvää oloa keholle ja mielelle, kauneutta, hyvinvointia ja elämyksiä. Hoitola tarjoaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, hierontahoitoja sekä hoito- ja rentoutuskokonaisuuksia. Irtaannu arjesta ja nauti tiloissamme kiireettömästä hetkestä omaa aikaa!

Tuloksellisia kauneushoitoja ja elämyksellisiä hierontahoitoja tarjoavan Day Span palveluvalikoimaan kuuluvat jalka- ja käsihoidot, hieronta- ja vartalohoidot, kuumakivihieronta, hot stone massage, urheiluhieronta, suklaahieronta, intialainen päähieronta, klassinen hieronta, parihoidot, kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, aknehoidot, valohoidot. Kulmien huolto, ripsien värjäys ja sokeroinnit sekä depilaatio.

#Käsihoidot #Jalkahoidot #Kosmetologi #AntiAgeing #Kuorintahoidot #Happohoito #Lifting #Mikroneulaus #Mesoterapia #Hyaloronihappo #DMAE-antioksidantti #Glykolihappo #Quintenstein #CaviardeLuxe #JosephinevanSteinborg #Medexformen #Hoitopaketit #Parihoidot #Hoidotmiehille #Vahaus #Lahjakortit

Tervetuloa!

Day Spa sijaitsee Hämeenlinnassa, Aulangon luonnonpuiston komeissa maisemissa, järven rannalla ja golfkenttien äärellä. Samassa yhteydessä toimii kulttuurihistoriallisesti merkittävä kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko. Läheisyydestä löytyy myös Hämeen linna.
Järjestämme tilauksesta yrityksille sekä muille ryhmille toiveiden mukaisesti räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kysy lisää!

HIERONTA JA VARTALOHOIDOT:
Eden’s Eva Day Span monipuoliset hieronta- ja vartalohoidot takaavat täydellisen rentoutuksen ja irtioton arjen rasituksesta. Kokonaisvaltaisesti rentouttavissa vartalohieronnoissa käsitellään kehoa pehmeillä hierontatekniikoilla, jotka rauhoittavat, rentouttavat ja saavat lihakset sekä kehon palautumaan. Eden’s Eva Day Span holistiset hieronnat ovat kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, jotka laukaisevat lihasjännityksiä, vähentävät stressiä, vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen. Eden’s Eva Day Span vartalohoidot ovat äärimmäisen holistisia, kehoa ja mieltä hoitavia kokonaisuuksia. Hoidoissa yhdistetään vanhoja itämaisia ja moderneja länsimaisia hierontatekniikoita sekä tarvittaessa fysioterapeuttista kuntouttavaa otetta. Teemme myös paljon klassista ja urheiluhierontaa. Muista tutustua myös pari- ja kombinaatiohoitoihimme!

KAUNEUSHOIDOT:
Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Kosmetologimme ovat koulutettuja ihonhoidon ammattilaisia jotka suunnittelevat hoidot aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen tai ihon ongelman mukaan. Meillä voidaan toteuttaa myös monipuolisia vartalo- ja hierontahoitoja ennen tai jälkeen kosmetologihoitoja tuottaaksemme kokonaisvaltaisesti arjen luksusta, elämyksiä, kauneutta ja hyvinvointia.

Alla poimintoja kosmetologihoidoistamme:

Medex Mikroneulaushoito:
Medex Mikroneulaushoidot ovat tehokkaita moneen tarkoitukseen. Erityisen hyvin mikroneulaushoito toimii iholle, joka on veltostunut, väsynyt ja eloton. Myös mm. arpien, pigmenttimuutosten ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa olemme saaneet hyviä tuloksia sarjahoidolla. Atooppiselle iholle on saatu myös helpotusta mikroneulaushoitojen avulla.

Mikroneulaushoito tekee tuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Tämä aiheuttaa sen, että iho alkaa tuottamaan itse sisältäpäin kollageenia yhä enemmän. Kollageeni on proteiini, jota on paljon nuoren ihmisen kuulaassa ja täyteläisessä ihossa, jonka tuottaminen iän myötä hidastuu. Mikroneulauksella toteutettu kollageeni-induktioterapia ei perustu kemiallisiin aineisiin, joten se voidaan tehdä myös kosmetiikan kemikaaleille herkistyneille. Mikroneulaushoidon avulla pystytään myös imeyttämään syvälle ihoon tehoaineita paremmin. Medex-tehoseerumi valitaan aina hoidettavan ihon tarpeen mukaan. Mikroneulaushoito on hyvä aknen jälkihoitoon eli aknearville. Aknen on ensin parannuttava ja ihon on oltava terve. Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä.
Parhaimpaan tulokseen pääseminen edellyttää tiivistä sarjahoitoa, jossa suositus on tietenkin tapauksesta ja hoidon indikaatiosta riippuen 3-6 hoitokertaa noin 1 kuukauden välein.

Otamme jatkuvasti käyttöön uusia menetelmiä ja hoitoja. Esimerkkeinä Medex Mask Lumiere -valohoito ja Hollywood-happihoito

Medex Mask Lumiere -valohoito:
Medex Mask Lumiere -valohoito on tutustumisen arvoinen. Medexin uusi Mask Lumiere -valohoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa monia eri ihon ongelmia uuden ja innovatiivisen valomaskin avulla. Ammattitaitoinen kosmetologi kartoittaa ihosi tarpeet ja päättää niiden mukaisesti millä valoaalloilla ja tehoilla ihoa hoidetaan. LED-valohoidolla on havaittu olevan ihoa parantava vaikutus, jota voidaan käyttää ryppyjen ja juonteiden, herkistyneen ihon, ruusufinnin ja aknen hoitoon. LED-valon on myös todettu nopeuttavan haavojen, ärsytyksien ja arpien paranemista. LED nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen ja auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia. Hoidon hyödyt ovatkin ihon luonnollinen uudistuminen, helppo ja kivuton hoito sekä hyvä kosmeettinen tulos ilman arpia. Valohoito tuo virkeyttä ja pirteyttä kirkasvalohoidon tavoin myös mieleen!

Jo yhdellä valokasvohoidolla saadaan aikaan ihoon muutoksia, mutta sarjahoidolla saadaan pysyviä tuloksia. Sarjahoidon pitkäkestoinen vaikutus perustuu solujen oman tuotannon aktivoimiseen, mutta hoidon tuloksen kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen kotihoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvilla hoitotuotteilla. Suosittelemme käymään hoidossa 2 kertaa viikossa, kokonaisuudessaan 10 kertaa.
Ihostasi tulee huomattavasti kimmoisampi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi! Tutustu hoitoon tarkemmin täällä. 

 

Hoitohinnasto

Mask Lumiere -valohoito 30 min. 69 €

Mask Lumiere -valohoito 
Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty Medex-valohoito aktivoi voimakkaasti ihon omien solujen toimintaa ja on turvallinen käyttää. Valohoidosta saat merkittävää apua ihon moniin ongelmiin, mm. ryppyihin, näppyihin, couperosaan ja pigmenttimuutoksiin. Tutustu uuden teknologian tehoon tarkemmin täältä.

30 min. 69 €
60 min. 112 €
10 kerran sarjahoito:
30 min -20%, 552 €

Beautiful Face – Tuloksellinen kasvohoito 59 €

Tuloksellinen kasvohoito 30 min.
Tehohoito kaunistaa kasvojen ihon nopeasti. Räätälöidään ihon tarpeen mukaan.

Medex Fresh Up – Kirkastava kasvohoito 79 €

Kirkastava kasvohoito 45 min.
Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Medex Beauty – Tasapainottava kasvohoito 94 €

Tasapainottava kasvohoito 60 min.
Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Medex Antioxidant – Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 119 €

Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito 75 min.
Antioksidantteihin ja vitamiineihin perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia, kuten juonteita tai pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan hieronnalla.

Medex Lifting – Kohottava kasvohoito 136 €

Kohottava kasvohoito 90 min.
Elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille.

My Medex Treatment – Yksilöllinen tehohoito kasvoille 155 €

Yksilöllinen tehohoito kasvoille 105 min.
Hoitaja kartoittaa ihosi tarpeet ja räätälöi juuri sinun ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisen hoitokokonaisuuden. Tuloksellinen kasvohoito sisältää myös rentouttavan hieronnan kasvoille ja decolteelle sekä kulmien lämpövahauksen, muotoilun ja värjäyksen.

Medex for Men – Virkistävä ja kirkastava kasvohoito 94 € – 109 €

Virkistävä ja kirkastava kasvohoito
Ole eduksesi ja tee vaikutus – hoidon avulla kasvojen ilmeestä tulee levollinen ja miehekkäät piirteet pääsevät esiin. Virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen.

60 min. 94 €
75 min. 109 €

Pidemmän hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.

Aknehoito 124 €

75 min.
Hoito tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa sen tarpeiden mukaisesti. Sisältää innovatiivisen valomaskin, joka ”kaappaa” ihosta bakteerisoluja ja rauhoittaa ihoa. Sopii kaikenikäisille.

Detoxifying treatment 124 €

Kasvohoito 75 min.
Yrtteihin perustuva kasvohoito laittaa kuona-aineet liikkeelle ja vahvistaa ihoa. Hoitava valo poistaa iholta ympäristösaasteita ja vähentää vapaiden happiradikaalien määrää. Iho saa myös kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hoidon jälkeen se näyttää raikkaalta, terveeltä ja levänneeltä. Moni valitsee tämän myös ennen sarjahoitoja kuten mesoterapiaa.

Spa-pedikyyri – Pehmentävä jalkahoito 89 €

Pehmentävä jalkahoito 60 min.
Sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen.

Foot Spa – Rentouttava spa-jalkahoito 119 €

Rentouttava spa-jalkahoito 90 min.
Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu merisuolaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, pehmentävä suolakuorinta, kovettumien poisto ja kosmeettinen kynsien hoito sekä lakkaus. LCN-lakka (8 ml) sisältyy hintaan. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti.

Spa-manikyyri – Silottava käsihoito 89 €

Silottava käsihoito 60 min.
Sisältää kuorinnan, kylvyn, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja vaalean lakkauksen. LCN-lakka (8 ml) sisältyy hintaan.

Eden’s Eva Classic -hieronta 49 € – 120 €

Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen hieronta
Tätä hoitoa asiakkaamme rakastavat! Klassinen hieronta, joka poistaa lihasjännistystä ja auttaa rentoutumaan, on yksi suosituimmista hoidoistamme. Hoito aloitetaan Thann-tuotesarjan ihoa pehmentävällä suihkugeelillä. Hoito tuo hyvää oloa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

30 min. 49 €
45 min. 65 €
60 min. 78 €
75 min. 99 €
90 min. 120 €

Shirobhyanga-päähieronta 89 €

Virkistävä intialainen päähieronta 45 min.
Pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.

Relaxed Head, Neck and Back Massage 89 €

Rentouttava selän, niskan ja hartiaseudun hieronta 45 min.
Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Hieronta poistaa kiireen ja stressin aiheuttamaa lihasjännitystä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä Thann-aromaöljyä.

Aromamassage koko vartalolle 99 € – 129 €

Rentouttava aromahieronta koko vartalolle 60 min. / 90 min.
Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. 90 minuutin hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan.

60 min. 99 €
90 min. 129 €

Herbal Massage koko vartalolle 145 €

Energisoiva yrttinyyttihieronta vartalolle 105 min.
Aasialaisen tradition mukainen rentouttava ja kiinteyttävä hierontahoito koko vartalolle. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, luonnonyrttien sekä nyyttipainallustekniikan hoitava voima. Hoito päättyy kivirentoutukseen.

Hot Stone Massage koko vartalolle 99 €

Rentouttava kuumakivihieronta vartalolle 60 min.
Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.

Chocolate Massage – suklaahieronta selälle 89 €

Ylellinen suklaahieronta selälle 45 min.
Nautinnollinen koko selän hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentoutukseen ja stressin poistoon. Suklaaöljy hoitaa ihoa lisäten samalla onnellisuushormonien tuotantoa.

Sleep Up – hieronta niskalle, hartioille ja käsille 99 €

Syvärentouttava hieronta niskalle, hartioille ja käsille 60 min.
Aloitamme lihasjännityksiä rentouttavalla hieronnalla niska-hartiaseudulle sekä käsille. Hoito tasapainottaa verenkiertoa, jolloin aivot saavat lisää happea ja hermosto rentoutuu. Hieronta vapauttaa kudoksista betaendorfiineja, jotka ovat kivunsäätelyn ja elimistön hyvän olon tunteeseen liittyviä neurohormoneja. Hoidon aikana käytetään myös aromakynttilöitä. Hoito on tehokkaimmillaan 5 kerran sarjahoitona.

Mikroneulaus on tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihosi vanhenemisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia tai kaipaat kirkkaampaa, terveempää ja nuoremmalta näyttävää ihoa. Mikroneulaus toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät vaikuttamaan ja korjaamaan ihoa tehokkaasti. Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisella tavalla: syntyy uusia ihosoluja, verenkierto paranee ja ihon kollageeni ja elastiini lisääntyvät.

Ensimmäisellä hoitokerralla käyttöösi otetaan oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen ottamalla hoitoja säännöllisesti sarjahoitona. Suosittelemme mikroneulausta 3–5 kerran hoitosarjana noin kahden viikon välein.

Ensimmäinen hoitokerta 275 € / seuraavat hoitokerrat 135 €

Medex Mesoterapia ilman neuloja

Medex-mesoterapiahoito perustuu Nobel-palkittuun elektroporaatio-hoitomenetelmään, joka on turvallinen ja neulaton vaihtoehto ihon ongelmien hoitoon. Menetelmässä sähkömagneettiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti soluvälien mikrokanavia, joiden kautta hoitavat aktiiviaineet pääsevät imeytymään syvälle ihoon.Neulattomalla Medex Mesoterapialla vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Sen avulla hoidetaan ihon monenlaisia ongelmia, kuten ihon ikääntymistä, veltostumista tai kosteuden puutetta. Jo yksi hoitokerta kohentaa ihon yleisilmettä. Paras hoitotulos saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla.

Medex Mesoterapiassa käytettävät Medex-hoitoampullit

Hyaluronihappoampulli
– lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
– lisää ihon kykyä varastoida kosteutta
Mesopolyvitamiiniampulli
– estää ihoa ohentumasta
– tuo ihoon antioksidantteja
DMAE-antioksidanttiampulli
– suojaa vapailta radikaaleilta
– pidentää solun ikää
– estää maksaläiskien syntyä
Glykolihappoampulli
– stimuloi uusien solujen syntyä
– auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon
– poistaa kuollutta solukkoa
Kofeiiniampulli
– stimuloi mikroverenkiertoa
– palauttaa kauniin värin iholle

Medex-ampullit ovat yksittäispakattuja, steriilejä ja turvallisia. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä kemiallisia lisäaineita kuten väri-, haju- tai säilöntäaineita. Kaikki aineet täyttävät INCI-vaatimukset.

Täydellinen Medex Mesoterapia 349 €
Laaja-alainen ihon ongelmia korjaava mesoterapiahoito 105 min.
Suosittelemme valitsemaan täydellisen Medex mesoterapian, jos kasvoillasi on näkyvissä ikääntymisen merkkejä tai iho on jo selvästi veltostunut. Vaativan asiakkaan kestosuosikki.

349 € • Sarjahoitona 3 kertaa 942 € / 5 kertaa 1570 €

Medex Anti Age Mesoterapia – Ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 169 €
Ihon ikääntymistä ehkäisevä mesoterapiahoito 75 min.
Kun haluat näyttää 10 vuotta nuoremmalta! Jos kasvoillasi on jo ikääntymisen merkkejä, tämä on valintasi. Hoito suojaa ihoasi vapailta happiradikaaleilta ja ohentumiselta eli on mitä mainioin täsmäisku vanhenemisen merkkejä vastaan.

Sarjahoitona 3 kertaa 456 € / 5 kertaa 760 €

Medex Age Repair Mesoterapia – Ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 199 €
Ihon ikääntymismuutoksia korjaava mesoterapiahoito 90 min.
Suositellaan iholle, jossa on jo selviä ikääntymismuutoksia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja pH-arvon tasapainottaminen, Medex-ampulleja sekä kollageeninaamio. Tämä hoito lisää antioksidantteja ja madaltaa juonteita, stimuloi uusien solujen syntyä ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta!

Sarjahoitona 3 kertaa 537 € / 5 kertaa 895 €

Kulmien huolto ja ripsien värjäys

Kulmien huolto
Lämpövahaus, muotoilu ja värjäys
30 min. 45 €
40 min. 52 €

Ripsien värjäys 20 €

Kulmien huolto + ripsien värjäys
59 € / hoidon yhteydessä 50 €

Depilaatiot 32 € – 89 €

Kainalot 32 €
Kädet 32 €
Bikinit 32 €
Sääret 38 €
Koko jalat 62 €

Miesten depilaatio:
30 min. 45 €, 45 min. 79 €, 60 min. 89 €

Rebalancing – Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle 169 €

Rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle 120 min.
Hoitokokonaisuus sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon sekä klassisen hieronnan vartalolle lämmitetyllä aromaöljyllä.

Stress Relief – Stressin selättäjä 124 €

Stressin selättäjä 75 min.
Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle. Asiakkaiden suosikki! Anna hoidon viedä murheesi.

Body Bliss – Vartalon täyshuolto 169 €

Vartalon täyshuolto 120 min.
Tehokas vartalonhoitopaketti sisältää kiinteyttävän aromaattisen suolakuorinnan tai hellävaraisen jasmiinikuorinnan ja rentouttavan hieronnan lämmitetyllä aromaöljyllä koko vartalolle sekä kasvojen alueen lymfaattisen paineluhieronnan.

Beautiful Spa Day – Kauneuspäivä 175 €

Kauneuspäivä 120 min.
Täydellinen kauneuspäivä sisältää tasapainottavan Medex Beauty -kasvohoidon, kulmien muotoilun ja värjäyksen sekä manikyyrihoidon käsille.

Relaxing Foot Bath & Massage – Rentoutushoito koko keholle 99 €

Rentoutushoito koko keholle 90 min.
Yhdistelmähoito aloitetaan jalkojen kylvyllä, kuorinnalla ja hieronnalla. Hoito jatkuu yläselän, niskan ja hartiaseudun klassisella hieronnalla lämmitetyllä aromaöljyllä.

Top to Toe Spa Experience – Hemmottelua päästä varpaisiin 239 €

Hemmottelua päästä varpaisiin 150 min.
Ylellinen ja hemmotteleva yhdistelmähoito sisältää jalkakylvyn, vartalon kuorinnan, rentouttavan ja aineenvaihduntaa vilkastuttavan aromahieronnan vartalolle sekä intialaisen ayurvedisen päähieronnan.

Mother-to-be – Odottavan äidin hemmotteluhoito 139 €

Odottavan äidin hemmotteluhoito 75 min.
Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää jaloille nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan sekä vartalolle hemmottelevan hieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta.

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet on suunniteltu toteutettavaksi kahdelle hengelle yhtä aikaa wellness-hoitohuoneessa. Hoidon jälkeen tarjoilemme teetä.

Massage Just For Us – Laatuaikaa kahdelle 85 € / hlö

Laatuaikaa kahdelle 60 min.
Hoito keskittyy selän alueelle sisältäen selän lämpökäsittelyn, pesun, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Relaxed – Rentoutushoito 99 € / hlö

Rentoutushoito 75 min.
Tule rentoutumaan ystäväsi tai puolisosi kanssa! Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää virkistävän intialaisen päähieronnan ja hemmottelevan aromahieronnan selälle ja niskalle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Fabulous – Hemmotteluhoito 129 € / hlö

Hemmotteluhoito 90 min.
Hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää Medex Fresh Up -kasvohoidon, klassisen hieronnan yläselän, niskan ja hartiaseudun alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.

Saavuthan hyvissä ajoin ennen varaamaasi aikaa. Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. Muutoin joudumme veloittamaan 50 % hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Yhteystiedot

Eden’s Eva Spa -hoitola

Kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko
Aulangontie 93
13210 Hämeenlinna

Online-ajanvaraus

Ajanvaraus 020 703 2512
(8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)
aulanko@edenseva.fi

Aukioloajat:
ti–pe: 12–18
la: 10–18
su-ma: ennakkovarauksella avoinna

Medex-ihonhoitotuotteiden hinnasto